anjas - Pią 19 Lis, 2010 bo ja filmiku szukałem, a Ty jakieś marne zdjęcie dałeś kubas - Pią 19 Lis, 2010 A ja się pytam czy na następnej gali MMA dojdzie w końcu do pojedynku:
Karate Kid Vlodarsky Motorsport vs CatCams Power Band Borak ?Vlodarsky - Pią 19 Lis, 2010
kubas napisał/a:
Karate Kid Vlodarsky Motorsport vs CatCams Power Band Borak ?
dojdzie jeszcze zostało dogadać szczegóły co do umowy z TV oraz wybór Pań noszących cyferki oznaczające rundy. A rund ma być 16 - jak komuś się będzia chciało do łazienki czy iść na browar to robimy przerwę.kubas - Pią 19 Lis, 2010 A kto przyjmuje zakłady ? Kondzio będzie sędzią ?KonradMK - Pią 19 Lis, 2010 a Majk będzie w futrze i cylindrze przedstawiał zawodnikówJanusz - Pią 19 Lis, 2010
Michał napisał/a:
Januszowi chodzi o Prince Naseem Hamed
no dobra, może nie miał dredów Michał - Pią 19 Lis, 2010
KonradMK napisał/a:
a Majk będzie w futrze i cylindrze przedstawiał zawodników
na skucieBad-i - Pią 19 Lis, 2010
M napisał/a:
To nie mógł być Badi, on wtedy stał przy okienku nr 32 w ZUSie
PiTT - Pią 19 Lis, 2010 Prince Naseem to był przekot
M - Nie 21 Lis, 2010 Polski bokser
Znalezione na wykopie z dedykacją dla wymowy Gołoty
<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/LUMIpAbNNBA" frameborder="0"></iframe>kamil - Nie 21 Lis, 2010 no i super, przynajmniej mamy Polaków, którzy potrafią się wypowiedzieć i mają inteligentny poukładany wygląd, a nie jak oszołom z osiedlowego podwórka.
Jak to mówi mój prezes : Gratulacje !PiTT - Nie 21 Lis, 2010
kamil napisał/a:
Jak to mówi mój prezes : Gratulacje ! znowu to spi@rdoliłeś
Michał - Pon 22 Lis, 2010 to mój syn !! mistrz !!Konrad - Sob 18 Gru, 2010 PiTT - Sob 18 Gru, 2010