takie to to ? za tyle mozna kupic ?PiTT - Czw 20 Sie, 2015 ta jest paskudna
nowa daje rade... co ciekawe praktycznie nie ma nic do wyboru z rynku wtórnego... czyżby właścieciele tak pokochali swoje skody że nie chcą się ich pozbywać? CHRZANEK - Czw 20 Sie, 2015 Zapowiadał się dobry temat...
Myślałem że znajdę tu odpowiedź na nurtujący mnie od dawna dylemat Zafira, Xsara Picasso czy Scenic ???
ROZCZAROWAŁEM SIĘ was79 - Czw 20 Sie, 2015 Obojętnie, najważniejsze, żeby wózka nie składać anjas - Czw 20 Sie, 2015 Nie scenic.CHRZANEK - Czw 20 Sie, 2015 No to została ZafirA i Picasso...
Przeanalizowałem Plusy (+) i Minusy (-)
Zafira
- Jest z niemiec, a wiemy co było w 1939 (-)
- Klaudia S już nie taka kiedyś (-)
- Ma 7 miejsc więc teściowie się będą wpier****ć (-)
- Pablo Zafira - jak to brzmi (-)
- rzadko kiedy ma klimatronik (-)
RAZEM 6x(-)
Picasso
- Citroen Vlodarsky te sprawy itp (+++)
- Motorsport (++)
- Lubiłem serial "Allo Allo" (+)
- Ma osobne fotele z tyłu i można je osobno przesuwać (+)
- Często ma klimatronik (+)
RAZEM 8x(+)
Anjas DZIĘKUJE - niepierwszy raz mi pomogłeś.
Poprosze założyciela tematu żeby dał "pomuka" Anjasowi za pomoc.
-Bonczek - Czw 20 Sie, 2015 A nam sie udało znaleźć V50 w dobrej kasie, delikatnie tylko przekręcone, ale broniło sie stanem.
Kumpel ktory za duzo do czynienia z autami nie ma, po 3 wizycie w komisie powiedział - jakim trzeba byc kretynem zeby stad cokolwiek kupic. Odzyskuje wiarę w ludzi Walle - Pią 21 Sie, 2015 v50 z jakim motorem?Bonczek - Pią 21 Sie, 2015 2.0d 136MoRToN - Pią 21 Sie, 2015
Bonczek napisał/a:
A nam sie udało znaleźć V50 w dobrej kasie, delikatnie tylko przekręcone, ale broniło sie stanem.
Kumpel ktory za duzo do czynienia z autami nie ma, po 3 wizycie w komisie powiedział - jakim trzeba byc kretynem zeby stad cokolwiek kupic. Odzyskuje wiarę w ludzi
JA tez ostatnio pare szt dal kaski ogladałem, jest ogólny DRAMAT. Ja nie weim kto te samochody kupuje. O tlumaczeniach handlarzy to nawet sie nie chce gadać... ten sprzedaje bo przez ten samochód bo w nim go policja gania, ten sie z dziewczyna rozstal a to auto specjalnie dal niej ...siema - Pią 21 Sie, 2015
MoRToN napisał/a:
Bonczek napisał/a:
A nam sie udało znaleźć V50 w dobrej kasie, delikatnie tylko przekręcone, ale broniło sie stanem.
Kumpel ktory za duzo do czynienia z autami nie ma, po 3 wizycie w komisie powiedział - jakim trzeba byc kretynem zeby stad cokolwiek kupic. Odzyskuje wiarę w ludzi
JA tez ostatnio pare szt dal kaski ogladałem, jest ogólny DRAMAT. Ja nie weim kto te samochody kupuje. O tlumaczeniach handlarzy to nawet sie nie chce gadać... ten sprzedaje bo przez ten samochód bo w nim go policja gania, ten sie z dziewczyna rozstal a to auto specjalnie dal niej ...
Mnie ostatnio najbardziej rozbawiło proste:
"Sprzedaję z powodu wyjazdu za granicę" Bonczek - Pią 21 Sie, 2015 To teraz zobaczcie jakim trzeba byc cymbałem (pomijam wiedzę techniczna o aucie) zeby od takiego "mirka" w komisie kupic fur Anonymous - Pią 21 Sie, 2015 a ja kiedys naprawde sprzedawałem auto z powodu wyjazdu za granice vitesse - Nie 23 Sie, 2015 dzis widzialem octavie rs z 2006 w tfsi, ale ma juz oznaki korozji na progach, to normalne ?Bonczek - Nie 23 Sie, 2015 Nie.