Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Dylemat przy zakupie nowego auta z grupy VAG
MoRToN - Pią 28 Sie, 2015
Kamill napisał/a:
BTW jaka może byc roznica w spalniu miedzy beną 2.0 a dieslem 2.0 na trasie jak sie tak leci rowno 160-170. Bede pewnie szukał za rok czegoś z wymienionych tu aut i troche kusi bena, szczególnie że się okazuje że teraz kombi używam raz w tygodniu, a czasami nawet raz na dwa tyg, ale głownie na trasie, a tam lubię pocisnąć.
Karawa jak uzywasz auta raz na 2 tyg to kup jakies v8 albo conajmniej v6 tfsi.dzik - Pią 28 Sie, 2015 Jeździłem przez weekend B8 2.0 TDI 150KM, testy spalania z komputera, min 20KM na tempomacie stałem prędkości
100km/h - 4,4
120km/h - 5,1
160km/h - 7,5
180km/h - 9,3
Pamiętam jak zalogowałem się pierwszy raz na HH.org; pure motorsport, track-day'e itp. A teraz kapelusz, tempomat, pojemność bagażnika i spalanie PiTT - Pią 28 Sie, 2015 Dziku, filmy sa prywatne, nic nie widac
co do Twojego spalania, ewidentnie po prostu Twoj silnik pali mniej niz mojdzik - Pią 28 Sie, 2015 upublicznioneAlexxx - Pią 28 Sie, 2015
Justine napisał/a:
A ja myślałem, że to czasy przyspieszeń
Pamiętam jak zalogowałem się pierwszy raz na HH.org; pure motorsport, track-day'e itp. A teraz kapelusz, tempomat, pojemność bagażnika i spalanie
Anonymous - Pią 28 Sie, 2015
Alexxx napisał/a:
Justine napisał/a:
Pamiętam jak zalogowałem się pierwszy raz na HH.org; pure motorsport, track-day'e itp. A teraz kapelusz, tempomat, pojemność bagażnika i spalanie
ze nie upalają ,ze dzieciaki ze rodziny itd to ja rozumiem ale ze sie podorabiali,stac ich na uzywane m3,m5,rs4,6 itd a kupują sobie paski i superby to ja tego kurwa nie wybacze PiTT - Sob 29 Sie, 2015 zle kombinujesz
zakup nowego auta w leasingu to same korzysci
uzywane m3, m5 czy rs to juz sa koszty
myslisz ze wlasciciel nowego paska albo superba jest w stanie w tych samych kosztach utrzymac uzywane sportowe auto? Anonymous - Sob 29 Sie, 2015 Nie tłumacz sie dziadekMarek23 - Sob 29 Sie, 2015 Sportowe auto na drogę to pół środek dla młodego gniewnego który jeszcze nie odróżnia który asfalt trzyma a który nie. Albo bujaka albo auto wyścigowe lub rajdowe. A na oba przeważnie brakuje budżetu. Wszystko pomiędzy tymi 2 opcjami to zajawka na 3 dni po których każdy zakręt w mieście sie nudzi.Alexxx - Sob 29 Sie, 2015
Marek23 napisał/a:
Sportowe auto na drogę to pół środek dla młodego gniewnego który jeszcze nie odróżnia który asfalt trzyma a który nie. Albo bujaka albo auto wyścigowe lub rajdowe. A na oba przeważnie brakuje budżetu. Wszystko pomiędzy tymi 2 opcjami to zajawka na 3 dni po których każdy zakręt w mieście sie nudzi.
Polemizowałbym. Chyba, ze z Evo X dziala to inaczej.dzik - Sob 29 Sie, 2015
Justine napisał/a:
Co się cieszysz, i tak masz forda.
Jak Cię rodzinne kombi klepnie na światłach to zmienisz zdanie?
EDIT: ty zobacz ile czasu się twój wynalazek się do 200 buja bo z tego co widzę to Cię mogę dzisiaj jeszcze sedanem klepnąć.dzik - Sob 29 Sie, 2015 duplikatMarek23 - Sob 29 Sie, 2015
Alexxx napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Sportowe auto na drogę to pół środek dla młodego gniewnego który jeszcze nie odróżnia który asfalt trzyma a który nie. Albo bujaka albo auto wyścigowe lub rajdowe. A na oba przeważnie brakuje budżetu. Wszystko pomiędzy tymi 2 opcjami to zajawka na 3 dni po których każdy zakręt w mieście sie nudzi.
Polemizowałbym. Chyba, ze z Evo X dziala to inaczej.
Żadnym seryjnym czy zrobionym pod sprinty evo nie polecisz konkretnego oesu bo sie rozpadnie. Musi byc gruby zawias, dyfry i milion rzeczy. Dlatego Nka 9 kosztuje 200 tys a jej utrzymanie x 4 w stosunku do serii. A wtedy juz na ulicy tym nie pojeździsz. Pomijam ze seria evo na jakies klepnięcie trasy to porażka. Nawet stare baby w cc bede szybciej przy tych ilości tankowańAnonymous - Sob 29 Sie, 2015
dzik napisał/a:
Justine napisał/a:
Co się cieszysz, i tak masz forda.
Jak Cię rodzinne kombi klepnie na światłach to zmienisz zdanie?
EDIT: ty zobacz ile czasu się twój wynalazek się do 200 buja bo z tego co widzę to Cię mogę dzisiaj jeszcze sedanem klepnąć.
Fajnie, fantastycznie, ale te 200 km/h to już chyba dużo pali, co nie?