To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - LFS -Gramy cos ??

Michał - Nie 15 Paź, 2006

1.40.xxx - mmoj najlepszy
Anonymous - Nie 15 Paź, 2006

jak ktorys bedzie mial chwile to czekam na screena. bo nie chce sciagac zanim nie zobacze...
M - Nie 15 Paź, 2006

JIMEK napisał/a:
jak ktorys bedzie mial chwile to czekam na screena. bo nie chce sciagac zanim nie zobacze...

wejdz na liveforspeed.net - jest tam pelno screenów :)

M - Nie 15 Paź, 2006

Odkryłem straszna sprawe w tej nowej wersji....
jest strasznie łatwa...
Na luzaku na drugim okrazeniu jebnalem 1:41:99 na 640x480 i w ogole nędza :)
Ale z drugiej strony... wiekszy fun :)

strick - Nie 15 Paź, 2006

a gdzie to co ściągnołem trza wrzucić? I nie mam już pełnego ekranu! Jak można zrobić aby znowu był, bo przez cały czas jak hamowałem to mi opcje lewego klawisza myszy wskakiwały!
szymlorek - Nie 15 Paź, 2006

hmm prostsza to chyba tak znowu nie jest, tzn są drobne korekty w szerokości toru w kilku miejscach i dzięki temu nie trzeba się tak spinać ale i czasy poszły do przodu więc na necie poziom raczej wciąż utrzymany nie mniej jednak trzeba ćwiczyć bo nam czołówka odjeżdża:D

[ Dodano: Nie 15 Paź, 2006 ]
strick napisał/a:
a gdzie to co ściągnołem trza wrzucić? I nie mam już pełnego ekranu! Jak można zrobić aby znowu był, bo przez cały czas jak hamowałem to mi opcje lewego klawisza myszy wskakiwały!

plik umieszczasz w katalogu DATA/SETTINGS/ uprzednio skracając nazwe pliku żeby działał .

wielkość ekranu do wyboru w menu gry w zakładce OPCJE/EKRAN
albo prosciej tryb okna/pełno ekranowy SHIFT+F4

Loko - Nie 15 Paź, 2006

Co do setupów to najlepsze są tutaj:
http://setupfield.teaminferno.hu/

Mi najlepiej jezdzi się na setupie mac esta, bo jest najmniej nadsterowny.

A co do tego ze jest łatwiej hmm jak dla mnie jest trudniej, auta są dużo bardziej nadsterowne i cieżko jest pojechać naprawde dobry czas. Czasy w stosunku do poprzedniego patcha też uległy pogorszeniu.

Peter - Nie 15 Paź, 2006

dup.. ale mi to nedznie idzie. Jimek jak nie grales w to nigdy to wbijaj to bede mial z kim grac
anjas - Nie 15 Paź, 2006

Jimmy, gra wygląda zajebiście i zajebiście fajnie się jeździ, ale jest kurewsko trudna, trzeba się nauczyć jeździć i zaczyna się fun.
M - Nie 15 Paź, 2006

szymlorek napisał/a:
hmm prostsza to chyba tak znowu nie jest, tzn są drobne korekty w szerokości toru w kilku miejscach i dzięki temu nie trzeba się tak spinać ale i czasy poszły do przodu więc na necie poziom raczej wciąż utrzymany nie mniej jednak trzeba ćwiczyć bo nam czołówka odjeżdża:D

TAkie mialem wrazenie wczoraj... duzo gralem w poprzednie wersje i teraz zalecialo mi
arcadem co z przykroscia musze przyznac
:)

strick - Nie 15 Paź, 2006

A dziś o której gramy? Dzięki szymlorek, później juz do tego doszedłem :)
anjas - Nie 15 Paź, 2006

no i mam nowy PB 1.39.71 :D

przydałoby się jeszcze urwać ze 4-5 sekund :D

siema
wstalem i potrenowalem :D
oto moj czas

gram na setpaie strony ktora mi loko podal.
zle wchodze w zakrety, musze to poprawić !!

anjas , ok 50 setnych jestem szybszy :D
cale okrazenie na slajdzie :D

anjas - Nie 15 Paź, 2006

qrva, jeszcze dzisiaj Cie pobije! :D