Michał - Nie 15 Paź, 2006 1.40.xxx - mmoj najlepszyAnonymous - Nie 15 Paź, 2006 jak ktorys bedzie mial chwile to czekam na screena. bo nie chce sciagac zanim nie zobacze...M - Nie 15 Paź, 2006
JIMEK napisał/a:
jak ktorys bedzie mial chwile to czekam na screena. bo nie chce sciagac zanim nie zobacze...
wejdz na liveforspeed.net - jest tam pelno screenów M - Nie 15 Paź, 2006 Odkryłem straszna sprawe w tej nowej wersji....
jest strasznie łatwa...
Na luzaku na drugim okrazeniu jebnalem 1:41:99 na 640x480 i w ogole nędza
Ale z drugiej strony... wiekszy fun strick - Nie 15 Paź, 2006 a gdzie to co ściągnołem trza wrzucić? I nie mam już pełnego ekranu! Jak można zrobić aby znowu był, bo przez cały czas jak hamowałem to mi opcje lewego klawisza myszy wskakiwały!szymlorek - Nie 15 Paź, 2006 hmm prostsza to chyba tak znowu nie jest, tzn są drobne korekty w szerokości toru w kilku miejscach i dzięki temu nie trzeba się tak spinać ale i czasy poszły do przodu więc na necie poziom raczej wciąż utrzymany nie mniej jednak trzeba ćwiczyć bo nam czołówka odjeżdża:D
[ Dodano: Nie 15 Paź, 2006 ]
strick napisał/a:
a gdzie to co ściągnołem trza wrzucić? I nie mam już pełnego ekranu! Jak można zrobić aby znowu był, bo przez cały czas jak hamowałem to mi opcje lewego klawisza myszy wskakiwały!
plik umieszczasz w katalogu DATA/SETTINGS/ uprzednio skracając nazwe pliku żeby działał .
wielkość ekranu do wyboru w menu gry w zakładce OPCJE/EKRAN
albo prosciej tryb okna/pełno ekranowy SHIFT+F4Loko - Nie 15 Paź, 2006 Co do setupów to najlepsze są tutaj:
http://setupfield.teaminferno.hu/
Mi najlepiej jezdzi się na setupie mac esta, bo jest najmniej nadsterowny.
A co do tego ze jest łatwiej hmm jak dla mnie jest trudniej, auta są dużo bardziej nadsterowne i cieżko jest pojechać naprawde dobry czas. Czasy w stosunku do poprzedniego patcha też uległy pogorszeniu.Peter - Nie 15 Paź, 2006 dup.. ale mi to nedznie idzie. Jimek jak nie grales w to nigdy to wbijaj to bede mial z kim gracanjas - Nie 15 Paź, 2006 Jimmy, gra wygląda zajebiście i zajebiście fajnie się jeździ, ale jest kurewsko trudna, trzeba się nauczyć jeździć i zaczyna się fun.M - Nie 15 Paź, 2006
szymlorek napisał/a:
hmm prostsza to chyba tak znowu nie jest, tzn są drobne korekty w szerokości toru w kilku miejscach i dzięki temu nie trzeba się tak spinać ale i czasy poszły do przodu więc na necie poziom raczej wciąż utrzymany nie mniej jednak trzeba ćwiczyć bo nam czołówka odjeżdża:D
TAkie mialem wrazenie wczoraj... duzo gralem w poprzednie wersje i teraz zalecialo mi
arcadem co z przykroscia musze przyznac
strick - Nie 15 Paź, 2006 A dziś o której gramy? Dzięki szymlorek, później juz do tego doszedłem anjas - Nie 15 Paź, 2006 no i mam nowy PB 1.39.71
przydałoby się jeszcze urwać ze 4-5 sekund Michał - Nie 15 Paź, 2006 siema
wstalem i potrenowalem
oto moj czas
gram na setpaie strony ktora mi loko podal.
zle wchodze w zakrety, musze to poprawić !!Michał - Nie 15 Paź, 2006 anjas , ok 50 setnych jestem szybszy
cale okrazenie na slajdzie anjas - Nie 15 Paź, 2006 qrva, jeszcze dzisiaj Cie pobije!