To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Rajd Barbórki

BaRtO_206GT - Pi± 08 Gru, 2006

Bad-i jak bedziesz wiedzial cos o ticketach to daj znac na pw
DeeS - Pi± 08 Gru, 2006

i ja bym poprosil jakies info z ticketami;] Najlepiej to 4 szt. :P

Ja bede na bemowie pierwszym napewno, potem cytadela i tak dalej.

Bad-i - Pi± 08 Gru, 2006

a wiec troche trudna sytuacja, bilety VIP sa ale Ak Polski sam je oddawal zeby hologramy nakleili (w ten sposob chcieli uniknac wiekszej ilosci osob niz miejsc)

Ale mysle ze jeszcze to obejdziemy ;)

DeeS - Pi± 08 Gru, 2006

czekamy czekamy :)
Bad-i - Pi± 08 Gru, 2006

jak bede cos mial to dam znac

[ Dodano: Pi± 08 Gru, 2006 ]
boshe jaka bryndza, narazie mam 3 wejsciowki a podobno juz jest o 500 kart wiecej niz miejsc na rynku :/

Maciek - Pi± 08 Gru, 2006

http://www.barborka.pl/2006/doc/zgloszenia.pdf - cała lista. Jest kilka ciekawych autek :) będzie co fotografowac :)
Jakarti - Sob 09 Gru, 2006

chlopaki.. czy moglbym miec wielka, bo to naprawde dla mnie wazne.. wielka prosbe o troche zdjec z barbury? bylbym naprawde wdzieczny.. one nie tylko dla mine a takie robione "na zywo" a nie z magazynow sa zawsze lepsze.. :)

dzieki.

BaRtO_206GT - Sob 09 Gru, 2006

Spoko spoko jak tylko sie przepcham zeby cos widziec to napstrykam fotkow :) tylko ze ja bede tylko na "pani karowej"

[ Dodano: Sob 09 Gru, 2006 ]
Bad-i i jak tam z tymi ticketami?? :)

pzdr

106 - Sob 09 Gru, 2006

wrocilem - od poczatku do konca bylem na os bemowo.

zdjec sporo.... jak sie wyrobie wieczorem cos dodam....

karowa w tv :] mam topowa miejscowke ;)

sprawca najdluzszego skoku na os1. niestety podczas ladowania urwal zdezak
rozwalil chlodnice + moze cos jeszcze i os 1 byl zarazem jego ostatnim osem.

Anonymous - Sob 09 Gru, 2006

Hmm zazdroszczę Wam - ja musiałem w pracy kiblować :/ Ciekawe czy Strick i Niemy dojechali ? :P

Niemy dojechal bo z nim gadalem :D strick nie wiem..

widocznie tasma na masce nie wytrzymala...
Marek23 - Sob 09 Gru, 2006

106 napisał/a:
wrocilem - od poczatku do konca bylem na os bemowo.

zdjec sporo.... jak sie wyrobie wieczorem cos dodam....

karowa w tv :] mam topowa miejscowke ;)

sprawca najdluzszego skoku na os1. niestety podczas ladowania urwal zdezak
rozwalil chlodnice + moze cos jeszcze i os 1 byl zarazem jego ostatnim osem.
Obrazek

Co roku znajdzie sie jakis matol, ktory chyba nie rozumie, ze auto to nie samolot... a potem cos jeszcze powie, ze efekt medialny skoku(czytaj rozjebania auta i nie ukonczenia rajdu) pobudzil zaintertesowanie potencjalnych sponsorow. Pisze drugi raz do tego komentarz, bo Michal przedtem posta usunal...

[ Dodano: Sob 09 Gru, 2006 ]
Jak Super 2000, Kuzi w 2.5 ze sekwencja, Oleksowicz w 370 koni 2.0 robionym w VTG i Fabia Kit Car? Piszcie!

Anonymous - Sob 09 Gru, 2006

byłen na 1 przejeĽdzie bemowa i na 1/2 drugiego. auta REJLI KROSOWE czyli Ptaszek Corlolla , Ludwiczak, itp zapinały nie ziemsko.ale nic pozatym. wrażenia: super1600 zapinały fajnie. Saxo tez sobie radziły. C2-R2 Ekopak tez zapinało ale chyba skrzunai za długa. Passone rozczarował, wło¶i we Fiatach też, Adamus w 206 zakurwiał jak nawiedzony.generalnie bemowo było lipne wole rajd polski. co do czaenrgo saxo to musiałem przeoczyc ale skoro poszła chłodnica to poszła tez dolna belka a jak be;ka to i podłużnice poczuły, czyli cała buda.
Maciek - Nie 10 Gru, 2006

Passonen dał czadu jak nikt inny na Karowej, więc rozczarowania zero :) Nikt nie dostał takich owacji jak on, kibice przezywali jeden wspólny orgazm :D Generalnie zajebi¶cie było jak zawsze :) Nawet z ograniczon± liczb± karnetów dali¶my rade :D Te jednorazowe bilety to jakas lipa bo na karowej jeden kole¶ kupił bilet i jak przeszedł do innej strefy dla kibiców na karowej to już go nie chcieli wpu¶cić :) No i jakies bydło było na bemowie przy mostku, ludzie powoli mieli ich ochote pacyfikować :D