fajna kiera, ale teraz to sobie mogę ją na kolanach potrzymać... :571:Michał - Nie 17 Cze, 2007 ogarnijcie system zniszczeń
LOL !!Anonymous - Nie 17 Cze, 2007 Wszystko fajnie tylko te wymagania :549: :549:
Minimum Specifications
----------------------------
- Windows XP
- DirectX 9.0c
- Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
- 1GB RAM.
- Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
- DirectX Compatible Sound CardMichał - Nie 17 Cze, 2007 wsztstko spełniam tylko nie mam
DirectX Compatible Sound Card
:DDDDD :DDDDD :DDDDD :DDDDDPiTT - Nie 17 Cze, 2007 powiem tylko tyle:
Forza Motorsport 2
od 2 dni kładę się koło 3 w nocy, ledwo widzę na oczy, ale warto k-mart - Nie 17 Cze, 2007
Cytat:
Forza Motorsport 2
rozumiem ze na xbox360?
Ja stalem przed regalem i zastanawialem sie co wziac, DEF JAM ICON czy Forza Motorsport. W koncu nabylem Dej Jam'a. Calkiem przyjemna, fajnie sie mozna napie.....c :D:D
Jedno jest pewne: kazdego dnia sprawdzam sklepy w oczekiwaniu na Colin'a. Aaach, ale bedzie jazda! PiTT - Nie 17 Cze, 2007
k-mart napisał/a:
Cytat:
Forza Motorsport 2
rozumiem ze na xbox360?
Ja stalem przed regalem i zastanawialem sie co wziac, DEF JAM ICON czy Forza Motorsport. W koncu nabylem Dej Jam'a. Calkiem przyjemna, fajnie sie mozna napie.....c :D:D
Jedno jest pewne: kazdego dnia sprawdzam sklepy w oczekiwaniu na Colin'a. Aaach, ale bedzie jazda!
tak na X'a
icona sciagnalem sobie demko i powiem, ze calkie niezle to wyglada
elegancka sprawa z opcja xbox live ktora pozwala sciagac bezposrednio na konsolkę dema gier
muszę dorwać jeszcze Gears of War i pełnego Fight Night'a 3 bo demko jest mega
aha, żałuj, że nie wybrałeś Forzy, najlepsza samochodówka w jaką grałem, a w zasadzie tylko taki typ gier preferuję
W porównaniu do GT4 na PS2... hmm nie ma za bardzo co porównywać, grafika rewelacyjna, dzwięki też, model prowadzenia kozak, można bokami śmigać, że hej... polecam BMW M3
Jeśli się zastanawiasz to szczerze polecamk-mart - Nie 17 Cze, 2007
PiTT napisał/a:
elegancka sprawa z opcja xbox live ktora pozwala sciagac bezposrednio na konsolkę dema gier
tez bardzo ja sobie chwale
PiTT napisał/a:
Gears of War
moge bardzo polecic, fajne strzelanie, dobra grafika, duzo ciemnosci
Co do forzy chyba poczekam, strasznie mnie colin kreci
Z ciekawosci: na jakim TV grasz? Niestety nie mam jeszcze HD, ale gdy na zioma gigantycznym HD pogram, to mi sie juz na moim nie chce PiTT - Nie 17 Cze, 2007
k-mart napisał/a:
PiTT napisał/a:
tez bardzo ja sobie chwale
PiTT napisał/a:
Gears of War
moge bardzo polecic, fajne strzelanie, dobra grafika, duzo ciemnosci
Co do forzy chyba poczekam, strasznie mnie colin kreci
Z ciekawosci: na jakim TV grasz? Niestety nie mam jeszcze HD, ale gdy na zioma gigantycznym HD pogram, to mi sie juz na moim nie chce
Gram na LCD Samsunga 32" (Samsung LE32S71B), podłączone przez component i obraz jest igła
Podłączyłem na próbę do plasmy 50" też z HD ready, ale jakość obrazu była sporo gorsza niż na LCDPeter - Pon 30 Lip, 2007 odgrzebuje temat bo szukam gierki. ma ktos Richard Burns Rally na PC?Anonymous - Wto 31 Lip, 2007
Peter napisał/a:
odgrzebuje temat bo szukam gierki. ma ktos Richard Burns Rally na PC?