HydePark - Akcja Wielki Świateczny Cyc - JUŻ ODWOŁANA
ps - Wto 12 Gru, 2006 raz dwa trzy próba avataranox - Wto 12 Gru, 2006 moj przynajmniej jest prawdziwy koleżanka z Liceum Peter - Wto 12 Gru, 2006 Maciek meeeeen wziales ta sama co mam ja - Kates Playground!
Nox poznaj mnie ze swoja kolezanka. Poka jeszcze reszteszymlorek - Wto 12 Gru, 2006 Kurcze posta skasowałem wcześniejszego :566:
Wkażdym razie psvts, fajny iglak grats ziom za umiejętności w Paincie
nox, fajna ta koleżanka nox - Śro 13 Gru, 2006 z resztą u niej juz gozej ale jest poczym pogmerac Rudello - Śro 13 Gru, 2006 na tym zdjeciu pier(w)si wyszly gorzej... fuuuanjas - Śro 13 Gru, 2006 niestety grawitacja z wiekiem robi swoje, takie życie Vlodarsky - Śro 13 Gru, 2006 a wiesz anjas kiedy kobiecie po 60-tce piersi stoją 90 stopni względem ciała ?anjas - Śro 13 Gru, 2006 jak zmywa podłogę? Anonymous - Śro 13 Gru, 2006
Vlodarsky napisał/a:
a wiesz anjas kiedy kobiecie po 60-tce piersi stoją 90 stopni względem ciała ?
ja myśle że można to zawęzić do 50 lat Anonymous - Śro 13 Gru, 2006 laska najgorzej jeszcze nie wyglada
a swoja droga to popatrzcie na swoje macki poznikaly kaloryfery od liceum co?
ja ze swoim jeszcze walcze ale na zime to tragedia sie robi KonradMK - Śro 13 Gru, 2006 jak się podoba mój avatarek? Dariano - Śro 13 Gru, 2006 uleglem waszej swiatecznej zabawieAnonymous - Śro 13 Gru, 2006
nox napisał/a:
Obrazek z resztą u niej juz gozej ale jest poczym pogmerac
nox pare kilo mniej i była by fajna laska bo buzia ładna Dariano - Śro 13 Gru, 2006
shorti napisał/a:
nox napisał/a:
Obrazek z resztą u niej juz gozej ale jest poczym pogmerac
nox pare kilo mniej i była by fajna laska bo buzia ładna
Dokladnie pare kilo mniej i niezla laseczka zniej bedzie, zabieraj ja na jakies bieganie