dzik - Czw 04 Sty, 2007 Byly dwie opcje, albo nie mielismy numeru albo kogos nie lubimy strick - Czw 04 Sty, 2007 Do których sie zaliczam? saxorulez - Czw 04 Sty, 2007 tych z małym siurkiem Vlodarsky - Pi± 05 Sty, 2007
dzik napisał/a:
Byly dwie opcje, albo nie mielismy numeru albo kogos nie lubimy
starali¶my się pisać do tych których udało nam się zaliczyć na spotach... jak kto¶ nam powiedział kiedy¶ NIE to smsa się nie doczekał KonradMK - Pi± 05 Sty, 2007 obraziłem sięVlodarsky - Pi± 05 Sty, 2007
KonradMK napisał/a:
obraziłem się
niech to będzie nauczka :556:Niemy - Pi± 05 Sty, 2007
Vlodarsky napisał/a:
dzik napisał/a:
Byly dwie opcje, albo nie mielismy numeru albo kogos nie lubimy
starali¶my się pisać do tych których udało nam się zaliczyć na spotach... jak kto¶ nam powiedział kiedy¶ NIE to smsa się nie doczekał
te qrna chata motyla jego noga mac!
to dlaczego ja nie dostalem Vlodarsky - Pi± 05 Sty, 2007 może dzikowi się nie oddałe¶ :562: :562: :562: :562:Jakarti - Pi± 05 Sty, 2007 panowie.. przeciez wazna jest pamiec a Dzik za kazdym razem gdy.. przytulal Vlodarskiego myslal o kims innym. to sie liczy!!
nie straciliscie nic zdjecie golego Dzika nie powiem co robiacego przy pol nagim Vlodarskim.. niestety wyslali do mnie nie ta fotke co trzeba ale mialem nie mowic .. a moze to mialo byc zaproszenie.. a ja nie zczailem.. taka szansa przepadla strick - Pi± 05 Sty, 2007
saxorulez napisał/a:
tych z małym siurkiem
A ostatnio mówiłes "toz to olbrzym" Dsaxorulez - Pi± 05 Sty, 2007
Cytat:
A ostatnio mówiłes "toz to olbrzym
o murzynie który stał za Tob± strick - Pi± 05 Sty, 2007
saxorulez napisał/a:
o murzynie który stał za Tob±
Teraz nie chcesz sie przyznac ze sie podobał saxorulez - Sob 06 Sty, 2007 podobala mi sie cala sytuacja...
ja zdziewczyna, Ty z murzynem.. musimy to powtrzycstrick - Sob 06 Sty, 2007 A o zmianach partnerów nic nie mówisz, czemu? Wstydzisz sie? Anonymous - Sob 06 Sty, 2007
saxorulez napisał/a:
ja zdziewczyna, Ty z murzynem.. musimy to powtrzyc
a to ten murzyn co mowili w telewizji teraz niedawno poeta? no tak... strick lubi poetow...