Anonymous - Śro 28 Lut, 2007 to ja odgrzeje troche temat.. co do marzen to 997T albo lancer Evo X
Na co dzien jestem takim farciarzem, ze moge jezdzic albo swoim autem, albo wziac mamine audi...powiem wam chlopaki dosc niepopularna tu teze...audi w trase jest nie do przebicia!! 2,5 TDi, 180KM, bezstresowe quattro i masa elektroniki czuwajacej zebym nie wydzwonil pozwala sie maksymalnie zrelaksowac, co prawda jest manual(wada i zaleta za razem), ale wbijam 6 na trasie i plyne..a 206? Male ciasne i halasliwe, ale wlasne!! Jak za dlugo nie jezdze pugiem i wsiadam pozniej do niego, to krecenie go do niewygorowanych 6,5tys RPM robi gesia skorke w porownaniu z zakresem 1500-4000 w audi...ale gdybym mial wybierac jedno z tych dwoch aut..nie chce miec takich wyborow, ale zapewne zostawilbym sobie audi, mimo wszystko, bo w trasie pali 6,5 litra przy predkosciach 130-200 i wespnie sie pod osniezone podjazdy w alpach, czego zadne fwd nie wykona nawet na super zimowkach Anonymous - Śro 28 Lut, 2007 siema ja z zupelnie innej beczki. Czy ten czerwony eclipse to nie jest czasem fifera?Marek23 - Śro 28 Lut, 2007
kaloh1 napisał/a:
bo w trasie pali 6,5 litra przy predkosciach 130-200 i
Mi passat tdi 130 koni na trasie przy prędkościach koło 180 pali niecałe 8 litrów. Jężdżę bardzo dużo na trasie, płynnie, beż zbędnych "ruchów". Wytłumacz mi w takim razie jak 2.5 tdi, kóry jest starą konstrukcją w budzie a6 (waga) i quatro(opory toczenia) ma palić 6.5? Bez przesady, chyba, że cały jedziesz 130, a 200 tylko przez parę sekund....
kaloh1 napisał/a:
masa elektroniki czuwajacej zebym nie wydzwonil
I Twoim marzeniem jest EVO? Zastanów się jeszcze raz...
kaloh1 napisał/a:
wespnie sie pod osniezone podjazdy w alpach, czego zadne fwd nie wykona nawet na super zimowkach
Ja w alpach trochę siedzę i jeszcze łańcuchów nie założyłem... 4wd spoko, ale ile razy widzę przy zjeździe w dół jak hitler leute myślą, że im quatro również lepiej hamuje.
Cytat:
powiem wam chlopaki dosc niepopularna tu teze...audi w trase jest nie do przebicia!!
Audi jest super fajny design,itd... Ale jak już się pucujemy co mają papa i mama, to na dziwki wolę MLa starszej, a na trasy i dziwki e320cdi papy. Bez gwiazdy nie ma jazdy kolego....
Mam nadzieję, że każdy wyczuje ironie mego postu. Pozdro ziom i uwazaj co bys mamie Audi nie porysował :564:Anonymous - Śro 28 Lut, 2007 hehe, evo nie sluzy do bezstresowej jazdy tylko do glupot, takich jak w moim 206, tylko x10 i tam bym elektroniki nie chcial, tak samo w RS4 bardzo czesto bylaby OFF, ale to auto jak mowie, do jazdy niewymagajacej maksymalnego skupienia i omijania wszystkich dziur..moj ojciec tez ma merca, nic szczegolnego, wole audi
P.S.
Wiem o tym, ze audi w sniegu przyspiesza jak zadne, ale hamuje jak kazde..i nic tego nie zmieni i ta staroniemiecka teza koncze swoj post , looz )M - Śro 28 Lut, 2007 Kaloh jesteś juz VTEC killer czy jeszcze nie? Anonymous - Śro 28 Lut, 2007 sie robi, odbiore to powiem Marek23 - Śro 28 Lut, 2007 Spoko ziom... Myślę, że Scooby i Mitsu jednak idą lepiej na śniegu, ale olać. Tylko nie stawiaj dupowoza RS4 w jednym szeregu z EVO, bo mnie to prawie, że rani. HajlaAnonymous - Śro 28 Lut, 2007 hehe, a odnosnie tego spalania..jadac po wnetrze nalalem paliwa do oporu i po powrocie nalalem paliwa znowu do oporu, sorry, ale cos takiego bylo...a 200 na pewno nie mialem caly czas, ale tyle ile wynikalo z plynnej jazdy mialem, przy 500km trasy nie chcialo mi sie grzac caly czas Mi sie podoba RS4, ale M3 z litra dusi wiecej Nie bede porownywal z miskiem ani sti. To staroniemieckie powiedzenie, kiedy mitsu robilo pra colta, a subaru jakies pudeleczka..audi robilo S1 bodaj FreeMan - Śro 28 Lut, 2007
Marek23 napisał/a:
Spoko ziom... Myślę, że Scooby i Mitsu jednak idą lepiej na śniegu, ale olać. Tylko nie stawiaj dupowoza RS4 w jednym szeregu z EVO, bo mnie to prawie, że rani. Hajla
a mi sie wlasnie marzy takie RS4... i gdybym mial wybierac miedzy sti czy evo 9 to i tak wybralbym...
lub bardziej Anonymous - Śro 28 Lut, 2007 bardziej myslalem o tym nowym, bo o nim naczytalem sie w ostatnich 2tyg mase artykulow i zachecil mnie, nie mowiac juz o filmikach na video.google.pl w ktorych loi M3 e46 FreeMan - Śro 28 Lut, 2007
kaloh1 napisał/a:
bardziej myslalem o tym nowym, bo o nim naczytalem sie w ostatnich 2tyg mase artykulow i zachecil mnie, nie mowiac juz o filmikach na video.google.pl w ktorych loi M3 e46
ja nie czytalem ,a mialem okazje byc worzonym... przez osoby potrafiace jezdzic.
I mam nadzieje ze bede takiego posiadał.....
Ostatni raz jak nim jechalem robil... 11 sek na 1/4.Anonymous - Śro 28 Lut, 2007 sie rozumie, ale ja jakos nie lubie jezdzic szybko jako pasazer..z doswiadczen zyciowych.Niemy - Czw 01 Mar, 2007 tia nowe RS4 to cudenko
a wnetrze mnie poprostu zachwycilo, dopasowane jak fotel w F1
Anonymous - Czw 01 Mar, 2007 nawet nie wiedzialem, ze to robia w kombi... Michał - Czw 01 Mar, 2007 wwawie jedzi jedno nowe rs4, syn króla sedesów go ma .