Michał - Pią 16 Lut, 2007 łukasz, masz to w większej rozdziałce ??saxorulez - Pią 16 Lut, 2007 no właśnie nie..
zmienszyłem do 800-600 a orginał skasowałem chyba..KonradMK - Pią 16 Lut, 2007 uuuu to na bogato 800x600 taki pulpit dla niedowidzących mi - Pią 16 Lut, 2007 i pewnie ikonki brailem
wracając do penisa - odkurzacz nic nie daje, pompka z allegro też niebardzo Vlodarsky - Pią 16 Lut, 2007
mi napisał/a:
wracając do penisa - odkurzacz nic nie daje, pompka z allegro też niebardzo
musisz od fryzjera wałki do włosów pożyczyc - nawijasz na noc i sie rozciaga...FreeMan - Pią 16 Lut, 2007 wracajac do tematu, moj pulpit firmowy ...
strick - Pią 16 Lut, 2007 FreeMan to twój idol? KonradMK - Pon 19 Lut, 2007 stawiałbym raczej na rodzinę Anonymous - Pią 23 Lut, 2007 ludzie kiedy spot bo mi juz odwala :P
zimo sp... laj :PFreeMan - Pią 23 Lut, 2007
strick napisał/a:
FreeMan to twój idol?
nie
[ Dodano: Pią 23 Lut, 2007 ]
KonradMK napisał/a:
stawiałbym raczej na rodzinę
tez nie....
ale zawsze jak mnie wkurza nasi politycy to ustawiam sobie taki pulpit, bo czy mozna sie wkurzac na kogos z tak slodka minka????BaRtO_206GT - Pią 23 Lut, 2007 a propos politykow to moj kumpel zawsze jak ma zly humor to wlacza sobie Kaczynskiego, jak go chwile poslucha to odrazu ma banana od ucha do ucha wiec rozumiem Cie Morgan!! wystarczy ze spojrzysz na pulpit i odrazu jakos lepiej gaugan - Pią 23 Lut, 2007
saxorulez napisał/a:
gaugan napisał/a:
kto byl ten wie, a kto nie byl zapraszam!
czy masz z tym lokalem rodzinne koneksje??
rodzinne pt. ze mamy tam 2 aparty
Kubus Jaka spedzal tam sporo czasu, hehehe
drzwi zawsze otwarte, w lato siedze wlasciwie non stop, z przerwami na prace w wwie...
pozdro!KonradMK - Pią 23 Lut, 2007 poczułem się zaproszony i zakwaterowany gaugan - Pią 23 Lut, 2007 pozniej podam numer konta, 450pln za noc po dicountcie hothatchowym, hehehehe
pewnie, ze wpadajta anytime!strick - Pią 23 Lut, 2007