MotorSport - Wypad Hothatch.org na Tor w Biłgoraju 1-3 Czerwiec 2007
saxorulez - Pon 26 Lut, 2007 Lista osób chętnych na zlot na torze w Biłgoraju :
1.saxorulez
2.DeeS
3.206 GTi
4.BaRtO_206GT
5.Strick
6.CHRZANEK
7. grzechAnonymous - Wto 27 Lut, 2007 więc i ja się dopisze co prawda jako nowy użytkownik hothatch.org , ale również współorganizator tego Zlotu..bardziej z ramienia 206club.net
BTW Witam wszystkich Jakarti - Wto 27 Lut, 2007 witamy sie w: Hyde Park / Tu sie witamy
napisz tam cos o sobie i aucie..206 Gti - Wto 27 Lut, 2007 Czas urządzenie do pomiaru czasu ... potrzebujemy 1!!saxorulez - Wto 27 Lut, 2007 my nie mamy..
polecam stoper
mało dokładny ale zawsze coś.saxorulez - Wto 27 Lut, 2007
Lwica napisał/a:
ięc i ja się dopisze co prawda jako nowy użytkownik hothatch.org , ale również współorganizator tego Zlotu..bardziej z ramienia 206club.net
BTW Witam wszystkich
Kicia* skoro jedziesz z 206club to już nie będę Cię dopisywał do naszej skromenj grupki...
Kiedy dokłądnie jedziecie bo ja na 100% się piszę. Wpadam wyżywams ię na torze i wracam.. bez noclegów, dzikiego sexu oraz innych atrakcji
* - chyba tak można powiedzieć na Lwicę strick - Wto 27 Lut, 2007 Łukasz a myślałem że spędzimy upojną tam noc Anonymous - Wto 27 Lut, 2007 na tym zlocie pewnie nie bedzie podzialu na grupy choć to zalezy od frekwencji tak naprawde.....
*mozesz mowic jak chcesz juz roznie do mnie mowiono ale Ty jestes pierwszy w takim okresleniu Jakarti - Wto 27 Lut, 2007
Cytat:
*mozesz mowic jak chcesz juz roznie do mnie mowiono ale Ty jestes pierwszy w takim okresleniu
przeprasszam, ze sie wtrace w prywatna wymiane uprzejmosci ale nie wierze.. prawie niemozliwe.Anonymous - Wto 27 Lut, 2007
Jakarti napisał/a:
prawie niemozliwe.
]
total OT!!!!
niemozliwe ale prawdziwe...Adaś mam racje?? Jakarti - Wto 27 Lut, 2007
hmm fajne uczucie Marek23 - Wto 27 Lut, 2007 Dobra, wpiszcie mnie prowizorycznie, chyba wpadnę przy okazji clubingu w Wawie. Walę na chama... Jest coś za pierwsze miejsce? Just messing with ya. Kocham was chłopaki
aaaa i dziewczyny.Anonymous - Wto 27 Lut, 2007
saxorulez napisał/a:
Kiedy dokłądnie jedziecie
1-3 czerwca
saxorulez napisał/a:
bez noclegów, dzikiego sexu oraz innych atrakcji
buuu a czemuż to?? tzn czesc z tych atrakcji to we własnym zakresie...
Marek23 napisał/a:
aaaa i dziewczyny.
jak milo 206 Gti - Wto 27 Lut, 2007 IDea jest taka .....
Pojechać na zlot, którego głównym punkem będą nasze auta ...