poza tym oni tez produkaja mocnowania z tego co pamiatam Loko - Pon 22 Paź, 2007 Jak auto ma mococowania w podłodze to na takich uniwersalnych powinno pasować.
W saxo jest taka lipa, że seryjny fotel jest mocowany z jednej strony w podłoge, a z drugiej z boku w próg i trzeba robić jakieś dziwne konstrukcje. Ja robiłem sam zakupiłem kątowniki i wystrugałem mocowanie Ale nie polecam bo sie trzeba narobić, a katowniki alu są i tak drogie.k-mart - Pon 22 Paź, 2007
Loko napisał/a:
Ja robiłem sam zakupiłem kątowniki i wystrugałem mocowan
kocham takie rzezby dzik - Pon 22 Paź, 2007 k-mart, ja mam bimarco na mocowaniach omp i montaz zajmuje 5minut
ale kupujcie tylko fotele z bocznym mocowaniem, przykrecanie tego z dolnym to przekleciek-mart - Pon 22 Paź, 2007 Ale mocowania markowe typu omp lub sparcu nie sa tanie...
Z tego co pamietam, sparco to 250zl.Anonymous - Pon 22 Paź, 2007
k-mart napisał/a:
Ale mocowania markowe typu omp lub sparcu nie sa tanie...
Z tego co pamietam, sparco to 250zl.
ziom podałem ci link i masz cene 120zł na 1 fotel k-mart - Pon 22 Paź, 2007 Dzieki ziom! :564:
W takim razie dopisuje sie do listy.
1) kubas - Bydgoszcz 1 szt ??
2) wasq - łódź 1 szt
3) saxorulez 2 szt
4) chrzanek - 2szt - na gwiazdkę
5) FreeMan - 2 sztuki na gwiazdkę (tylko musze sie poprzymierzac)
6) Dzik 2 sztuki, na gwiazdke tez chetnie
7) k-mart 1 szt
Aha jak wyglada sprawa kolorow i napisu?? Przy zamowieniu kazdy podaje swoje widzimisie??
Chce miec napis "HongKongHouse racing-team" Loko - Pon 22 Paź, 2007 Kolor wybierasz sobie, jaki i w których miejscach chcesz, napis trzeba im przesłąc w corelu, no i chyba warto dokupić mocniejsze boczki bo to najbardziej wrażliwe miejsca na przetarcie, ja mam jeszcze poduszki lędźwiowe, ale nie powiem Ci czy warto, bo nigdy nie jezdziłem bez grzech - Śro 24 Paź, 2007 od tych mocowan ktore zapodal Marcel trzeba jeszcze dokupic/dorobic mocowania dolne jesli ktos chce zakladac do saxo/106. Takie same mocowania nie wystarcza.
Jesli fotele to tylko z mocowaniami bocznymi i nie chodzi tylko o wygode mocowania, ale glownie o to ze takie fotele sa o wiele bardziej sztywne, nie bez powodu robia juz tylko takie do homologacji.Mick - Czw 25 Paź, 2007
206 Gti napisał/a:
Fajne te fotele wyglądaja Solidnie ...
Ty nawet tego tematu nie oglądaj CHRZANEK - Czw 25 Paź, 2007
grzech napisał/a:
dokupic/dorobic mocowania dolne jesli ktos chce zakladac do saxo/106. Takie same mocowania nie wystarcza.
No niestety... trzeba zrobic "baze" i potem juz jest latwo.
Takie "bazy" robi OMP za kupe szmalcu, więc chyba porzeźbie sam ...
Poza tym na sestawie OMP siedzi sie tak wysoko że w kasku to dotykalem podsufitówki.
Za komfortowo nie bylo ...Loko - Czw 25 Paź, 2007 Jak chcesz bardzo nisko to podstawa musi byc zrobiona z jednego katownika, no i do tego dwa katowniki do fotela, wtedy mozna wpuscic go prawie na ziemie, a jak nie chcesz bardzo nisko to dokladasz do tego jeszcze dwa plaskowniki z alu m i wszystko jest sztywniejsze.CHRZANEK - Czw 25 Paź, 2007 Loko: troche niejasno mówisz, albo ja źle jarze.
Taki oryginal OMP wyglada tak:
Po wewnętrznej kątownik dokręcany do fabrycznych miejsc na tunelu
Po zewnętrznej plaskownik dokręcany do fabrycznych miejsc na progu
Jedno z drugim lączą dwa katowniki.
Jak dla mnie to po prostu poprzeczne kątowniki trzeba dać na maxa nisko i będzie gitara.
Kurde bym narysowal ale nie umiem BaRtO_206GT - Czw 25 Paź, 2007 Ja mam Speed'a III wiec jakby ktos chcial sie przymierzyc to nie ma problemu
jak byscie zamawiali tak gdzies w okolicach gwiazdki to ja tez bym jeden wzial