Vlodarsky - Wto 20 Mar, 2007 Jak chodziłem do podstawówki to na tych co najgłośniej krzyczeli jacy to oni świetni są leciały dziewczyny. Generalnie takie gadki "ale ze mnie kozak" są widziane śmiesznie według mnie... Ja wole ludzi którzy tak nie szpanują a mają wyniki.206 Gti - Wto 20 Mar, 2007
GOKART napisał/a:
To w końcu gdzie odbędzie się ten rajsing ? Popatrzeć chcę
Tor Poznań byłby miodzio, nie mam daleko , do serwisu przy okazji sobie zajadę
Tor poznań kosztuje 6 tysięcy
A Biłgoraj 500 złotych ,,, Zapraszamy do Biłgoraja !!! Miniakiem chyba tez zrobisz kóleczko Marek23 - Wto 20 Mar, 2007
Jaco707 napisał/a:
Odniosłem tylko takie wrażenie, że z góry zakładasz że wszyscy kierowcy na forum są gorsi od Ciebie i na początku tak samo oceniłeś lagadula.
To wrazenie mylne... 106, Badi, Dees,Niemy, Pcs i jeszcze paru moze mnie klepnac w Lublinie. Generalnie z mojej strony luz sie okaze jak przyjdzie czas.
Vlodarsky napisał/a:
Jak chodziłem do podstawówki to na tych co najgłośniej krzyczeli jacy to oni świetni są leciały dziewczyny.
No i o to chodzi Anonymous - Wto 20 Mar, 2007 Rozluźnijcie poslady. Nawet jeśli Maras mnie objedzie, to ja nie popełnię Sepuku. Wyzwałem go na pojedynek, bo jesli ktoś uważa że nie da sie szybko jezdzić bez "lewej" to nie ma racji i pragnę mu to udowodnić.
Widziałem Marka w akcji, na filimku z Autodromu i musze powiedziec że daje radę, ale ja tak samo dobrze znam karting na torze poznań. DLatego Błgoraj bedzie neutralnym gruntem.
Mozę faktycznie "cynkuje" na forum ze jest kozakiem za sterem, ale moze ma powody Marek23 - Wto 20 Mar, 2007
lagadula napisał/a:
bo jesli ktoś uważa że nie da sie szybko jezdzić bez "lewej" to nie ma racji i pragnę mu to udowodnić.
My sie chyba mijamy... Jak jade na torze, na suchym na czas to lewej nigdy nie uzywam, chyba, ze przesadze, ale wtedy strata. Z lewa chidzilo mi o snieg,oes,itd...
lagadula napisał/a:
Widziałem Marka w akcji, na filimku z Autodromu i musze powiedziec że daje radę,
Z Chorzowa czy z Tych filmik? Bo moze sam nie widzialem i chetnie obejrze...
Od dzisia milcze jesli chodzi o sciganie, bo moze rzeczywiscie sie za bardzo przypucowalem. Do zobaczenia w Lublinie dal klubowiczy...
Blgoraj jest strasznie daleko ode mnie. To juz chyba wole przyjechac do Poznania, jak poznam tor wstydu nie bedzie. Chyba, ze jakies inne miescowki, Kielce,itd...Anonymous - Wto 20 Mar, 2007 Wymiekasz ???
Ja mam di Biłgoraju chyba najdalej wiec nie pękaj
Jak chcesz to wpadaj do Poznania, na karting. Podstawię BMW i poRWuDujemy troche.Jakarti - Wto 20 Mar, 2007
Marek23 napisał/a:
My sie chyba mijamy... Jak jade na torze, na suchym na czas to lewej nigdy nie uzywam, chyba, ze przesadze, ale wtedy strata. Z lewa chidzilo mi o snieg,oes,itd...
zaraz sie okaze, ze chlopaki anuluja rywalizacje.. a tak serio to powinniscie posadzic tylki obok siebie - pogadac co i jak sie jezdzi i gdzie - a pozniej sobie sprawdzic to - wygrany stawia piwko i po klopocie
piwko dla klubowiczy oczywiscie Marek23 - Wto 20 Mar, 2007
lagadula napisał/a:
Wymiekasz ???
Jestem w Poznaniu bank, jezdimy czym chcemy... Do Poznania mam 330 km, a do Bilgoraja chyba z 500 tak? Nie wymiekam, nawet chetnie zaplace za amortyzacje i jezdzimy Twoja bima. Rwd tez cos kumam, wiec nie bedzie zle... Lubie Cie za chec rywalizacji, wrzuc jakis zdjecie toru z gory, bo juz sobie zaczne ogladac jak wyglada idelna linia :diabel2:Anonymous - Wto 20 Mar, 2007
Jakarti napisał/a:
piwko dla klubowiczy oczywiscie
Piwko to tak czy siak macie od Gadułki w Biłgoraju.
Karting łaczy sie z duzą petlą. Powiem wam ze daje dużo frajdy.Marek23 - Wto 20 Mar, 2007 Zajebiscie to wyglada... Przyjezdzam na karting do Ciebie. Najlepiej by mi pasowalo ja moim clio(przynajmniej znam auto, tor Twoj), a Ty sobie zalatwiasz cos szybkiego, moze jakis WRX czy inny porownywalny woz. Jesli nie, to bierzemy byle co i jezdzimy. Tylko z godzinke chcialbym se po torze pojezdzic i poznac knify.
Zajaralem sie opor:
Marek23 vs Lagalula
To bedzie dla mnie dobry trening i piekna rywalizacja.Anonymous - Wto 20 Mar, 2007 Jeśli udostepnisz mi Clio to ja z checią narobie ci wstydu w twom samochodzie
Zaznaczam -> żarcik, zeby sie nikt nie napiął znowu Marek23 - Wto 20 Mar, 2007 Haha... Tylko,ze ja redukuje na miedzy gazie i nie wspomagam sie skrzynia... Wiec jesli masz agresywny styl jazdy to nie. Ale chyba kumasz, wiec mozemy sie bujnac moja cliowka, a potem Twoja bima. Cos sie wymysli...Anonymous - Wto 20 Mar, 2007 Siur, powiedz tylko kiedy.... aaa Wojtas to nasz Menago nadal.... znasz go z Bulla czy BP ??Jakarti - Wto 20 Mar, 2007 zajebiscie wyglada ten tor z gory Marek23 - Wto 20 Mar, 2007 Z Bulla, zajebisty ziom... W maju pasuje?