To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Buty

Niemy - Czw 26 Kwi, 2007

sprobuj na spocie wycisnac Lukasza :D

na klatke oczywiscie ;)

anjas - Czw 26 Kwi, 2007

ja 150 max na klatę przy 93 kg wagi jak byłem w formie 5-6 lat temu. 135 kg robiłem ostatnią serię. Oczywiście na czysto.

A teraz to nie wiem czy bym 100 dźwignął. Ostatnio jak się przeszedłem na siłkę to 80`siątką robiłem serie.

Szkoda, że nie ma czasu na treningi, bo to był zajebisty czas,liceum, potem studia, siłka, imprezki... i tak przez 7-8 lat. A potem przez 2 lata siedzenia za biurkiem wszystko poszłooooo w pizdu! :)

Robię sobie tylko nadzieję, że gdybym wrócił do ćwiczeń to i forma by wróciła szybciej niż gdybym zaczynał od zera :)

Niemy - Czw 26 Kwi, 2007

no to niezle wyniki miales :one:

anjas napisał/a:
Robię sobie tylko nadzieję, że gdybym wrócił do ćwiczeń to i forma by wróciła szybciej niż gdybym zaczynał od zera

to jest pewne

miesnie nie zanikaja tylko wiodczeja (max trudne slowo)

nox - Czw 26 Kwi, 2007

ło jaaa z butów do koksowania :D

To ja na ten przykład ćwiczyłem pół roku, systematycznie 5-6 razy w tygodniu .Ostatnie 2 miechy były już z full dietką , piłem białko i storma (wogole polecam Animala nie tylko z swojego doświadczenia) dostałem fajnego powera wage miałem wtedy 79Kg i 183 cm zwrostu bicepsik 41cm przez chwile miałem nawet zarys kratki na brzuchu jak się napiołem pod odpowiednim kątem padania światła :D Teraz jakieś 3-4 miesiące przerwy zero diety nic nierobie waze 87 eh :/ w łapie zeszły 2 cm i wogole stracięłm powera .Jak tylko wyjde na prostą to musze wrocić na siłke ,pomijając te wszystkie efekty wizualne wzrost siły itp. to niesamowicie dużo mi to dawało , dobre samopoczucie itp itd...

Co do siłowania się na ręke ...no no który pierwszy ?? w swoim zyciu 3 razy przegrałem na ręke z Bratem (6 lat starszy ~5 lat na siłce i z ojcem też ileś na siłce , niepamiętam ile i z ziomkiem z którym byłem pewien ze wygram niski nieco krępy strasznie niepozorny no i 5 lat starszy)

strick - Czw 26 Kwi, 2007

Mój rekord to było 115 kg przy wadze ok 80-85, nie pamiętam dokładnie bo to też pare dobrych lat temu było :) Teraz od 2 lat zbieram sie aby znowu zacząc chodzić :)
Niemy - Czw 26 Kwi, 2007

nox napisał/a:
systematycznie 5-6 razy w tygodniu

troche za duzo, bo organizm ma za malo czasu na regeneracje, chyba ze naprzemiennie rozne grupy miesniowe, ale wysilek jest wysilkiem

nox napisał/a:
bicepsik 41cm

no to niezle, a NIC po Tobie nie widac ziom!
nox napisał/a:
nawet zarys kratki na brzuchu jak się napiołem pod odpowiednim kątem padania światła

hehe wiadomo, brzuch jest najciezszy do wyrzezbienia
nox napisał/a:
niesamowicie dużo mi to dawało , dobre samopoczucie itp itd...

w pelni popieram, samopoczucie po silce jest idealne
nox napisał/a:
Co do siłowania się na ręke ...no no który pierwszy ??

ja sie zglaszam :D

Anonymous - Czw 26 Kwi, 2007

Marek też się zgłaszał :)
nox - Czw 26 Kwi, 2007

Niemy napisał/a:
nox napisał/a:
systematycznie 5-6 razy w tygodniu

troche za duzo, bo organizm ma za malo czasu na regeneracje, chyba ze naprzemiennie rozne grupy miesniowe, ale wysilek jest wysilkiem

napisąłem to nieco na wyrost poniewaz 2 dni były z przewagą Kardio ogolnie cel był dosyć skomplikowany utrata tłuszczu a zarazem nabieranie masy :D ale jakoś pomogł mi rozpisac tening Szczotka z fitesfunu ;)

Niemy napisał/a:
no to niezle, a NIC po Tobie nie widac ziom!

koleżanka mi ostatnio powiedziała ze ja kruszynka jestem :D

oczywiście nie wiem ile było w tym ironi

teraz strasznie się spasłem 7-8 przybyło zywego tłuszczu jak nie więcej bo zapewne doszedł do tego jakiś katabolizm

mam nadzieje ze będzie okazja :D

aktualnie niezbyt jestem w formie ale i tak chciał bym się sprawdzić :P

Marek23 - Pią 27 Kwi, 2007

Piękny temat się zrobił... Ja dziś byłem na siłce, jutro robię dynamikę, biegi z interwałami i takie tam, na koniec jeszcze raz brzuch, bo walcze ostro...
KonradMK - Pią 27 Kwi, 2007

niech ktoś przeniesie ten temat do hyde parku jakos SIŁOWNIA czy jakoś tak.

mi też siła ostro poszła w dół ale sobie tłumaczę że dopiero rok trenuję i musiała nastąpić regresja :D od maja mam zamiar ostro przypakować pewnie ze Stormem bo jest zajebiście zajebisty tylko trochę się od niego puchnie. Xpand nie jest zły - łykałem 4 pixy na raz z łykiem wody i nie miałem problemów z rzyganiem. na łapę możemy się sprawdzić w lublinie, będzie wiadomo kto ciota a kto miszczu (hehe żarcik, po roku pakowania to pewnie z babcią bym wygrał ale i tak stanę do walki)

Aż szkoda, że mnie nie będzie w Lublinie, ale jeszcze będzie okazja.... Ja pakuję od wielu lat, ale nigdy na siłę i masę nie szedłem, tak lajtowo, na ogólną sprawność i trochę na dziwki. Brałem tylko aminokwasy i raz przez 3 tygodnie HMB. Inne odżywki olewam...

ja miałem niby spokojnie sobie pochodzić ale trafiłem na siłkę gdzie wszyscy ostro byli zajarani i nie dało się leszczyć :) i teraz pompki na poręczach robię tylko z pasem + łańcuch + min. 15 kg :)

KonradMK napisał/a:
teraz pompki na poręczach robię tylko z pasem + łańcuch + min. 15 kg

I to jest dobra siła ziom. Własne ciało najlepszym ciężarkiem... Za ten łańcuch restepka, chyba mnie jednak położysz na łapę.

wiesz ja mam dość silny triceps ale przedramię słabe więc różnie może być
Michał - Pią 27 Kwi, 2007

dresy :D