ps - Pią 17 Lut, 2006 Co sądzicie o tych kołach? Czy to są 16''?
[img][/img]saxorulez - Pią 17 Lut, 2006 16" bardzo ładne... takie do wieczornego lansu ale na nich stracisz performance ziomKonradMK - Pią 17 Lut, 2006 poza tym jeszcze zawieszenie i prawdopodobnie opony będą ci strzelać jak przy 16" w mojej reni Michał - Pią 17 Lut, 2006 torra bodajze to jest.
Fajne ale mało orginalne.
Dlaczego na nich straci performace ?? jesli założy np:15' to bedzie ok mui sie wydajeps - Pią 17 Lut, 2006 spoko, spoko. Tak rzuciłem temat, bo zobaczyłem to Saxo na trader.pl - nie kupuję felg. Jeśli już coś będę zmieniał, to fotele i wydech, ale jeszcze nie teraz Niemy - Pią 17 Lut, 2006
Michał napisał/a:
torra bodajze to jest.
Fajne ale mało orginalne.
Dlaczego na nich straci performace ?? jesli założy np:15' to bedzie ok mui sie wydaje
to nie jest Toora, bo Toora ma na kazdym z ramion posrodku wypukle paski to sa chyba Dezent, ale nie pamietam jaki model
ale Toory nie polecam bo nie sa za trwale podobno saxorulez - Pią 17 Lut, 2006 ide posprzątać mieszkanie.. potem kolacja... fajnienie?? piątek wieczór Vlodarsky - Nie 19 Lut, 2006 Temat postu: kolacjarodzinna kolacja to podstawa !! A ja już trzeci dzień choruje - fajnie nie ? żoładek, gorączka i inne paciarajstwa Anonymous - Nie 19 Lut, 2006 szczerze współczuje..
jeju kiedy ja w końcu będę mogła odebrać to wyczekane i upragnione prawko Vlodarsky - Nie 19 Lut, 2006 ja dzisiaj się szykuje na wyjście z domu - chorować będe innym razem... mam dość siedzenia na dupie.
A ile się teraz czeka na prawko ?Anonymous - Nie 19 Lut, 2006 niby dwa tygodnie.. ale to czekania trwa wieki.. gorzej niz czekanie na termin egzaminu Vlodarsky - Nie 19 Lut, 2006 ja chyba z miesiąc czekałem...Anonymous - Nie 19 Lut, 2006 nawet mnie nie doluj Niemy - Nie 19 Lut, 2006 no ja nie chcialbym zapeszac ale tez cos kolo tego czekalem
wiem...to straszne miec juz uprawnienia, a przez piepszona biurokracje nie mozna jeszcze jezdzicVlodarsky - Nie 19 Lut, 2006 troche dłużej ale satysfakcja.... gwarantowana Tylko wiesz poźniej się długo robi za kierowce na imprezach więc nie takie to piękne