M - Śro 23 Maj, 2007 to jest tak ze wydawalo mi sie ze mi nie przeszkadzaja ale po prostu brzydzi mnie to mniej lub bardziej... wiadomo bardziej nas brzydza faceci bo kontaktu z nimi bysmy nie scierpieli, kobiety to kwiatuszki i jak sa dwa to jeszcze niby ladniej ale jak juz dwie kobitki ze soba to jest niefajne.M - Śro 23 Maj, 2007 Mikson - dobre Anonymous - Śro 23 Maj, 2007 stary ja ci powiem co jest nie fajne, jak ludzie zenia sie a wczesniej sie nie wybzykali a potem po 10 latach nawet im nie staje,,
i zeby bylo jasne nie jestem w takiej sytuacji ale znam ludzi co juz to przerabiaja
wiec nie mow ze dwie laseczki sa nie sympatyczne, bo jak bedziesz mial dajmy 100lat i robil rachunek zycia to bedziesz sobie plul w brode ze nie zakosztowales podwojnego pierozka M - Śro 23 Maj, 2007 Nie znasz mnie Widocznie masz inna wizje swiata...
Ale ok. Szanuje CIe.Anonymous - Śro 23 Maj, 2007 Wiecie co tak was czytając to stwierdzam że ta dyskusja naprawde do niczego nie prowadzi już w tej chwili.
Jeden lubi ogórki drugi gospodarza córki i może ktoś mądry by to wreszcie skończył g:~k-mart - Czw 24 Maj, 2007 dobra, kazdy sie wypowiedzial w temacie, koniec.