To mam .pP - Pią 11 Lip, 2008 jak dla mnie iphone to taki gadzet, ktory jest za duzy i niewygodny, jednak jezeli chodzi o jego menu i inne rzeczy to naprawde jest szybki (mowie o poprzedniej wersji, nie tej co wejdzie niedlugo), pisanie sms jest nawet wygodne (kwestia przyzwyczajenia), jednak na dluzsza mete uzytkowanie iphona jako telefonu tylko do dzwonienia moze okazac sie meczace, szczegolnie ze prawie kazdy bawi sie funkcjami z jakis tydzien lub dwa, a potem zostaje normale uzytkowanie,
a z drugiej strony nie widze teraz zadnego aparatu, ktory moglby konkurowac z iphonem pod wzgleden innowacyjnosci i "fajnosci", najlepszy gadzet na rynkulenny - Pią 11 Lip, 2008 strick - czy mółbyś dowiedzieć się co z tymi mmsami...?? podobno nie mozna przymowa/odbierac takowych... interesujace, ze twoja siostra/dziewczyna (sorry nie pamietam:) może się tym bawic...
bede wdzieczny za info czy to kwestia dodatkowego softu czy co??strick - Pią 11 Lip, 2008 Aplikacja nazywa sie SwirlyMMS, pobrac ja mozna przez Installera (zrodlo: swirlyspace.com/SwirlySpace.xml).
Trzeba pozniej skonfigurowac w zaleznosci od sieci:
Najnowsza wersja chyba juz sama dobiera ustawienia do operatora, ale nie jestem na 100% pewien.
Warto sciagnac aplikacje MoveMMS, ktora przenosi MMSy do katolgu ze zdjeciami
To dostałem od znajomego Anonymous - Sob 12 Lip, 2008 mój kolega ma iphona mówi że troszkę bajerek
ale to będzie przełom
http://technologie.gazeta..._od_Gatesa.htmlPiTT - Sob 12 Lip, 2008 ja używam iphona od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony
jeśli komuś nie przeszkadza większy telefon to poza tym same zalety
aplikacje sciąga się za free przez instalatora, mms, gg, lokalizaje, pogody, kamerki, mapki, itd. itp.
duży + za wifi i duży automatycznie obracany ekran z ruchem telefonu
bardzo fajne forum myapple.pl dzięki któremu bez problemu odblokowałem iphona przy uzyciu 1 programiku w 2 min.
ogólnie bardzo, bardzo fajne urządzenie i jak ktoś ma możliwość to po taniości można z usa ściągnąć bo z odblokowaniem w tej chwili nie ma problemuBaRtO_206GT - Sob 12 Lip, 2008 Jimi jak ceny Iphona w Usa?anjas - Sob 12 Lip, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
Jimi jak ceny Iphona w Usa?
no właśnie strick - Sob 12 Lip, 2008
anjas napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
no właśnie
To moze dowiedz sie jaka cena bedzie na wiecej sztuk dla hh k-mart - Sob 12 Lip, 2008 Dowiadywalem sie co i jak....
wszystko gra w CH, sieci sa przygotowane do wykorzystania wszystkich funkcji.
Ale nadal nie wiem czy warto czy nie.
Chyba nie, bo nie dbam o telefon.PiTT - Sob 12 Lip, 2008 ode mnie z roboty jak byla laska w stańcach to przywiozła chyba 5 pudełek dla ludzi którzy sobie zamówili
z tego co pamiętam to kosztuje coś koło 300-400$ a jeszcze jakieś obniżki były
tak czy inaczej, koszt w stanach nie przekracza 700zł
jedynie mieć kogoś kto ma duże torby na pudełka oczywiście
K-ej - jest wyjątkowo solidny i ciężko go jakoś uszkodzić
był nawet test na youtubie jak gość katował ajfona, rysował kluczami, szorował o beton, upuszczał itd. a test przeszedł pozytywnieAnonymous - Sob 12 Lip, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
anjas napisał/a:
no właśnie
JIMEK napisał/a:
iPhone 3G w stanach kosztuje $199 ale mozna go kupic tylko i wylacznie do sieci at&t razem z kontraktem na dwa lata. Takze nawet jak sie komus uda zdjac simloka bez konsekwencji to trzeba im placic przez dwa lata.
wersja z wiekszym dyskiem $299
PiTT napisał/a:
300-400$
tyle kosztowal staryPiTT - Nie 13 Lip, 2008 no tak bo są 8GB i 16GB
ja mam 8GB i jakoś ponad 4GB wolnego miejsca bo nie mam co tam wrzucać Anonymous - Śro 24 Wrz, 2008 robi się gorąco na rynku