Sweety do Ciebie - myśle że Twoje umiętności jazdy
i znajomość motoryzacji są ponad przeciętną Kobietę i wspaniale im
wiecej takich tym lepiej, jednak zabrakło Ci nieco skromności a to
cecha bardzo cenna. Stworzenie przez Ciebie takiego tematu to hmm
pożywka dla Twojego EGO (proszę nie czuj się urażona, to poprostu
moja subiektywna ocena).
Nie należe do osób, które się "urażają" szybko
Zaczynając od mojego EGO - hmm powiem szczerze niemam zielonego pojęcia jak ten temat mógłby podnieść moje EGO, może mała podpowiedź?
Co do skromności - nie mi to oceniać
Michał napisał/a:
1/4 to tragedia. Kto ma więcej hajsu to wygrywa.
Hmm a w rajdach hajs się nie liczy??
Ja osobiście pamiętam czasy kiedy 1/4 było sprawdzeniem czegoś więcej niż grubości portfela.
Co do urody uczestników forum wypowiedzieć się nie mogę
Nie widzieć was
A tak podsumowując
Niewiem czemu ale większość z was jak nie całość stwierdziła, ze jestem osobką która wpadła się pochwalić niewiadomo czym i tak dalej Zaczełam dyskusje i aż się przeraziłam kim jestem Ale cóż podziwiam za subtelne zjechania
pozdr PiTT - Nie 10 Cze, 2007 chyba nikt, nikogo nie chciał urazić :564:
a tak na marginesie, zaczyna się robić jak na forum dziewczyna.pl
.
.
.
.
.
.
.
.
.
wiem bo tam często zaglądam Jakarti - Nie 10 Cze, 2007
sweetie napisał/a:
Nie widzieć was
trudno.. powiem to ja
w naszych profilach czesto sa nasze fotki.. nie kazdy jest taki ladny jak marek i taki brzydki jak ja ale calosciowo tworzymy the hottest part tego calego bajzlu
HotHatch & White shoes only Anonymous - Nie 10 Cze, 2007
PiTT napisał/a:
chyba nikt, nikogo nie chciał urazić
a ktos jest ?
Jakarti, no po takiej prezentacji to się podpisuje pod wcześniej wypowiedzianymi komentarzami dotyczącymi urody (oczywiście tymi pozytywnymi )DeeS - Nie 10 Cze, 2007 jeszcze jak by kazdy byl opisany kto jest kim to by bylo bosko Maciek - Nie 10 Cze, 2007 hehe nie wie kogo wybrać Michał - Pon 11 Cze, 2007 ja jestem pierwszy z lewej w szaliku :DDDDDAnonymous - Pon 11 Cze, 2007
Michał napisał/a:
ja jestem pierwszy z lewej w szaliku :DDDDD
Tak, taaaak.
Wogole nie sugerujcie sie zdjeciem w profilu Vlodarsky - Pon 11 Cze, 2007 a ja trzymam moją Kasię na barana saxorulez - Pon 11 Cze, 2007 a ja nie mam białych snikersówBaRtO_206GT - Pon 11 Cze, 2007 Saxorulez wyglada jakby mial 15 lat hehehehe ej a w ogole czemu mnie tam nie ma?? :567:Jakarti - Pon 11 Cze, 2007 bo wtedy sie jeszcze nie urodziles Vlodarsky - Pon 11 Cze, 2007 tam są tylko ziomy co mają więcej niż 100 wiosenCHRZANEK - Pon 11 Cze, 2007
sweety napisał/a:
Co do urody uczestników forum wypowiedzieć się nie mogę
Nie widzieć was