Maciek - Pon 18 Cze, 2007 ciekawe czy do takiego logana da rade wsadzić silnik od sporta bo to chyba clio jest nie? nox - Pon 18 Cze, 2007 zrobiłem kiedys test takiego logana . Wg mnie naprawde fajne auto , jak za taką cene .
Nieprowadzi się jakoś masakrycznie a ten czarny co pokazałeś wygląda nawet całkiem fajnie
Naprawde niezła propozycja. mi - Pon 18 Cze, 2007 oki - byłem na jeździe próbnej dziś, z racji braku alternatywy pobrykałem mcv dci. wrażenia:
- plastiki wewnątrz: mam 205 i seja, trzyma ten poziom
- ilość miejsca: łosz w dupę, prawie się zgubiłem
- regulacja kierownicy: yeah, rite, w zadnej wersji, jest za to regulacja wysokości fotela
- osiągi - zapomnij (mcv jest sporo cięższy, a miał dyzla...)
- prowadzenie - niestety - nie wiem, nie było gdzie sprawdzić
Wrażenia ogólne: mcv jest konkret, zwykły jest ohydny, ale on kosztuje zuuuupełne grosze... się zdeka napaliłem...
Postaram się wyszarpać siakiegoś taniego mcv, bo miewa 7 miejsc (na tylnych da się siedzieć, sprawdziłem, ale wydostanie się jest, hmmmm, problematyczne...), poza tym
-> -> -> -> -> MOŻE CIĄGNĄĆ PRZYCZEPĘ 1300 KG <- <- <- <- <-
(czyli pug + 500 kg :564: )CHRZANEK - Wto 19 Cze, 2007 Mcv to to rumuńskie kango ?
Mnie sie nawet podoba że jest 7miejscowy. Co prawda przydaje sie to 5 dni w roku, ale ... Misiek_lbn - Wto 19 Cze, 2007 mcv to logan kombi, czy jak to nazwać mi - Wto 19 Cze, 2007 fcuk - z mcv może być ciężko, bo szmata jest bardzo młoda i nie ma w sumie żadnych używek... We'll see, we'll see...Jakarti - Wto 19 Cze, 2007 ten czarny logan wyglada przyzwoicie bierz takiego!! Bart - Wto 19 Cze, 2007 logan mcv jest całkiem wporzo, niedrogi i wielki wewnątrz.
logan sedan... hmm... gdyby odrzucić wszystkie pozamotoryzacyjne kwestie związane z samochodami (takie jak prestiż, radość z jazdy etc) to jest to bardzo dobry wybór - kawał dużego, solidnego samochodu za śmieszne pieniądze, dodatkowo z niezłą gwarancją i na pewno tani w eksploatacji.
Gdybym to ja miał decydować - logana mcv brałbym pod uwagę, logana sedana mimo wszystko nie.
A z innej beczki - a może citroen C3? Z 1.4 pod maską całkiem fajna oferta.