HydePark - mój własny, nieinteresujący temat o pandzie
Bart - Pią 02 Maj, 2008 nie cffaniakuj tymi kołpaxxami - zarzuć lepiej widok felgi od tyłu mi - Pią 02 Maj, 2008 dałem wystarczająco dużo michool_vt - Pią 02 Maj, 2008 mi widze, że nie tylko kondziu wszedł w 14stki
nie wiem jak Ty robisz te zdjęcia, ale muszę powiedzieć, że pierwszy raz nie przeszkadza mi ze na zdjeciach jest panda fydi - Pią 02 Maj, 2008
Cytat:
nie wiem jak Ty robisz te zdjęcia, ale muszę powiedzieć, że pierwszy raz nie przeszkadza mi ze na zdjeciach jest panda
przepraszam co Ci na innych zdjęciach przeszkadza? Na przykład tu
mi - Sob 03 Maj, 2008 te pandy to jakieś frajerki, żadne nie stoi na czternastkach michool_vt - Sob 03 Maj, 2008
fydi napisał/a:
przepraszam co Ci na innych zdjęciach przeszkadza? Na przykład tu
jedza i gówno robią Bart - Sob 03 Maj, 2008
michool_vt napisał/a:
jedza i gówno robią
w sensie defekują?mi - Sob 03 Maj, 2008 chyba nie, chyba o sranie chodziło...anjas - Nie 04 Maj, 2008
bart napisał/a:
w sensie defekują?
mi napisał/a:
chyba nie, chyba o sranie chodziło...
bartowi, właścicielowi alfy tylko defekty w głowie mi - Nie 04 Maj, 2008 hmmm, coś w tym może być mi - Wto 14 Kwi, 2009 ej no, lipa się zrobiła - temat jakoś przygasł, a przecież tyle się dzieje!
Jeden z ciekawszych hotheczów na forum przeszedł wspaniałą wiosenną zmianę - z pięknego motyla...
...narodził się jeszcze piękniejszy motyl:
P.S. 0.1 MPix rulez!
P.S.' Nie da się jakoś tego tematu skleić z "Prawdziwe HH.org"? Myślę, że powinny być razem...Bart - Wto 14 Kwi, 2009 pP - Wto 14 Kwi, 2009 mi - BRAWO !!!
dżon mi to Tobie dużo opowiadał Anonymous - Wto 14 Kwi, 2009 Temat postu: moj ulubiony temat powracaszalony rant, profil, naciag, gleba i negatyw... mi - Wto 14 Kwi, 2009 wiadomo - kopie jajca!