dzik - Śro 05 Gru, 2007 Jak psiak zaplacil 600 a za dowod mieli radiowoz w tle i moje zegary to nie ma co walczyc.anjas - Czw 06 Gru, 2007
dzik napisał/a:
Jak psiak zaplacil 600 a za dowod mieli radiowoz w tle i moje zegary to nie ma co walczyc.
ale czy on zapłacił tylko za prędkość czy może też za zmiany pasów bez kierunków i za inne "drobnostki", które nawywijał?dzik - Sob 08 Gru, 2007
anjas napisał/a:
ale czy on zapłacił tylko za prędkość czy może też za zmiany pasów bez kierunków i za inne "drobnostki", które nawywijał?
Tak dokladnie to za skrecanie bez kierunkowskazu i predkosc, wiecej sie nie udowodnilo.
Za to pierwsze 600 nie daja
Swoja droga za ten swoj licznik to mam rozprawe w poniedzialek, wiec jednak uznaja zapis LOLFreeMan - Śro 19 Gru, 2007 Wczoraj widzialem ta sama Vectre WI 90754 przy Arkadi, jak znecali sie nad 2 samochodami naraz.BaRtO_206GT - Śro 19 Gru, 2007 Ostatnio po pulawskiej latala niebieska Fabia sedan z fotoradarem!!! Anonymous - Wto 26 Lut, 2008 Wiec tak:
Glinojeck <-> Mława
WZU K001 V6 Turbo
i juz w trakcie zatrzymania
I oczywiscie Megane 5d - natknałem sie na nie jak wracałem wieczorem .... NO xxxxPiTT - Wto 26 Lut, 2008 hehe
bez gwiazdy nie ma jazdy
k-mart - Wto 26 Lut, 2008 heheheAnonymous - Wto 26 Lut, 2008 mialem ich na celowniku, ale baca i tak wydzwonił im drzwiami lenny - Śro 27 Lut, 2008 maja podobno teraz 2 kameryw samochodzie... jedna do przodu i druga do tylu... takze na bogato...:) jakies wogole dziwne czasy teraz, czlowiek sie boi przycisnac...? tez tak macie...?
sytuacja z przed wczoraj... pozno, most siekierkowski, pusto calkiem a ja hania 90km/h bo w lusterku swiatla jakies mnie gonią slabo slabo....FreeMan - Śro 27 Lut, 2008 wczoraj na ul Pulawskiej kursowal nowy szary passat na rejstracji WND xxxxx.
4 razy jechalem Pulawska i 4 razy widzialem jak trzepali kolejne samochody.
A jak o 00:30 wracalem to prawie mnie zdjeli na suszarke na wysokosci McDonalds.
Faktycznie lenny ma racje... strach przycisnac...Bad-i - Śro 27 Lut, 2008 no niestety jazda T. Siekierkowska ostatnimi czasy jest bardzo męcząca. Nigdy nie wiesz czy gdzieś tam daleko nie ma kamery FreeMan - Sob 01 Mar, 2008 dzis, gdzies w Warszawie, nie powiem po czyim blokiem przytrafila mi sie niemila sytuacja, a mianowicie wpadlem w dziure w jezdny i rozcialem opone... zadzwoilem na policje zglosilem szkode i po 20 minutach pojawili sie panowie mundurowi...
Jak sie okazalo jeden z nich to moj dobry znajomy...z drogowki.
a teraz do sedna:
Po Warszawie z Videorejstratorami jezdza:
jasnoblekitny pasat na WPR
ciemnoszary pasat na WPR
grafitowy pasat na WND
szare mondeo
zielone mondeo
niebieskie mondeo
srebrna vectra chwilowo nie bedzie straszyc na naszych ulicach bo padlo turbo.
Info od kolegi ktory czasem jezdzi tymi autkami.
Ps. Vectra w ciagu roku zrobila 160tyskm. podobno czasem nawet 3 razy dziennie jest tankowana...FreeMan - Śro 09 Kwi, 2008 Ustrzelilem ich na moj Videofototelefonorejstrator :
anjas - Czw 10 Kwi, 2008 Ostatnio na Górczewskiej widziałem też takiego Passata z radarem, blachy WPR. Kolor błękitny metalic.
Uważać!