To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Auto na codzień do 15 000 PLN

Anonymous - Pon 27 Sie, 2007

LOL to mam pomysł ;)

kup ładne E30 w pakiecie M-technik - wg mnie stylowy i delikatny pakiecik - za 800euro kupisz w dobrym stanie ;) i wsadz tam diesla - spokojnie zamkniejsz sie w 15k a bedziesz miał SUPER auto

tak chcialem zrobic, ale kupilem cabbiego :D

PiTT - Pon 27 Sie, 2007

jedziesz chłopaku, jedziesz!!!!
:053:

Anonymous - Wto 28 Sie, 2007

Łukasz juz sie widze przymiarzał do e30 :D

PiTT - Wto 28 Sie, 2007

Marcel 08 napisał/a:
Łukasz juz sie widze przymiarzał do e30 :D

Obrazek

hehe, cwaniaczek założył okulary i myślał, że go nie poznamy :P

Anonymous - Wto 28 Sie, 2007

e30 kombi jest tez fajnym autem -> http://www.allegro.pl/ite...awieszenie.html

do saxo by troszke pasowało to -> http://www.allegro.pl/ite...oupe_e_36_.html

to mi sie podoba :) http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2977304

Michał - Wto 28 Sie, 2007

Ja łukasza rozumiem.
BMW to dobry wybór ( moze nie najlepszy ) Jakby nie patrzeć, beemki zbierają ciągle jakieś nagrody, jedzą po 500 tys km, maja żyłke sportowości w sobie ...
Pozatym, nie da sie mieć hardcorowego hacza ( Łukiego saxo ) do jazdy na codzień, i do upalania. Jedna fura do bujaki a druga do napierdalania. I tu nie chodzi o napierdalanie na wprost, tylko jazde po torze czy kajtki. Bo jazda na wprost to sie nadaje .... dla ćwierć muzgów
Łukasz jestem z tobą .

KonradMK - Wto 28 Sie, 2007

widzę że "kondzio stajli" się przyjęło w rodzinie HH :D
BaRtO_206GT - Wto 28 Sie, 2007

hehhehe juz nie moge sie doczekac jak bede lecial pelna piz.da przez wilanow, siadam na dupie jakiegos kopcacego starego BMW, patrze jakis dziad w kapeluszu wlecze sie 80 bo jak wcisnie gaz to mu sie silnik dlawi, mrygam/mrugam (?) dlugimi.. nic .. bmw nadal blokuje lewy.. no to ogien biore go prawym, patrze sie zeby nawrzucac dziadowi.. patrze.. a to LUKASZ :D juz nawet nie mysle o jego minie :D hehehehehehe

Joke stary, mysle ze BMW to zajebisty wybor, komfortowe, maja klase te stare tez i naprawde zajebiscie sie prowadza :564:

pcs - Wto 28 Sie, 2007

TYLKO NIE 318TDS, TO JEST DENNY SILNIK 1.7 ZE STAREGO OPLA
KonradMK - Wto 28 Sie, 2007

TDS to podobno syf (TylkoDoSiusiania) :D
strick - Wto 28 Sie, 2007

Paweł W201 zajefajne auto :) Też mysle aby kupić sobie mocna benzyne do zabawy:) A mój diesel ma już 17 lat i nic z nim nie jest, jedyny feler mało miejsca w srodku :)
Jeżeli chodzi o 124 to 2,0 to słabizna straszna w 190 sobie słabo radzi co dopiero w tym:) Najlepszym rozwiązaniem jest 3,0 bez turbo, albo szukać któregos z silników turbo, ale po 400k trzeba turbine wymieniać :/

Łukasz o tylni most sie nie martw, ja w E30 zapłaciłem 800 zł wraz z lawetą :D
Jest gośc co tanio załatwia czesci do bmw, ale w sumie i tak jak narazie jest w miare bez awaryjne autko, a ma 21 lat i przebieg ponad 650k :) Delikatnie to ono nie jest traktowane:) Spalanie mam teraz ok 12-16 litrów gazu, a dosc ostro jeżdze i czasami przyczepe ciezką ciągne:)

saxorulez - Wto 28 Sie, 2007

Dzieki za podpowiedzi ale ja nie potrrzebuję DBMW coupe ani odpicowanego sedana ala M3
sram z dalal na pakiet M technik.

Potrzebuję niezawodny samochó na codzień.. i tyle. Jak nie znajdę fajnego niemca to kupuje Primerę pomimo tego że jest kupą.. albo MAzdę 626.

M abyć duże i jeżdzić bezawaryjnie.

szymlorek - Wto 28 Sie, 2007

318 TDS to porażka straszna, jakiś czas temu w Lubiniu oglądałem taką z kolegą- śliczna była i już prawie chciał ją brać gdyby nie jazda próbna :D Nie jechałem jeszcze tak słabym turbodieslem- silnik był zdrowy a mimo to nie jechał wogóle. Przy tym aucie Citroen C15 D którym wracalliśmy to rakieta :D

Jeżeli już diesel + bmw w kwocie do 15k to 325tds tylko i wyłącznie.

Vlodarsky - Wto 28 Sie, 2007

szymlorek napisał/a:
Citroen C15 D

ostrożnie z C15... to jest naprawde szybkie auto

szymlorek - Wto 28 Sie, 2007

Vlodarsky napisał/a:
szymlorek napisał/a:
Citroen C15 D

ostrożnie z C15... to jest naprawde szybkie auto

Vlodziu ja daleki jestem od szydzenia z cytrynki bo wiele z takim autkiem przeszedłem. Pakę myło się ze szlaufa ogrodowego woziło ciężary wydawałoby się że ponad siły takiego autka a ona dalej dzielnie jechała do przodu. Do małej firemki auto jak znalazł :)