Franek - Sob 24 Wrz, 2011 Badi, mam 520xl i chyba jestem skłonny się go pobyć.
jak to mówią, egzemplarz kolekcjonerski:)
zainteresowany?CHRZANEK - Nie 25 Wrz, 2011
PiTT napisał/a:
spory bat zbiera dużo lepszy materiał
Popieram
+1Bad-i - Nie 25 Wrz, 2011 dobra czyli isc w unidena lub presidenta (chociaz na allegro unideny sa po 300 a presidenty po 700 )
a o antene zapytam speca, bo nie lubie latac po polszy z dluga antenano name - Nie 25 Wrz, 2011 Jeżeli chcesz przepłacać tylko za nazwę to kup presidenta,
w innym przypadku spokojnie uniden.Bonczek - Nie 25 Wrz, 2011 Pitt a miałeś dostrojoną do auta tą krótką antenę? Miniac - Nie 25 Wrz, 2011 A czy ktoś kiedyś używał spliterów antenowych? Myślałem o tym by sobie podłączyć CB, ale totalnie niewidocznie. Chce schować CB pod deskę, podłączyć głos do aux radia, mikrofon do GSM w podsufitce, nadawanie w przycisku 'talk' w kierownicy, ale wizja jeżdżenia z wędką na dachu niczym zbyszko rybak zupełnie mi nie pasuje..
To się da w ogóle zestroić czy muszę odkopać 'matcher' undefinedno name - Nie 25 Wrz, 2011 Mój znajomy tego używał i nie było najgorzej,
co nie znaczy że było super.
Jeżeli schowasz radio to nie będziesz miał dojścia
do przydatnych pokrętełMiniac - Nie 25 Wrz, 2011
no name napisał/a:
Jeżeli schowasz radio to nie będziesz miał dojścia
do przydatnych pokręteł
np jakich? Bonczek - Nie 25 Wrz, 2011 Do szumów i zasięgu no name - Nie 25 Wrz, 2011
Miniac napisał/a:
np jakich?
Bonczek napisał/a:
Do szumów i zasięgu
Niby można to ustawić na stale ale są różne miejsca
i sytuacje gdzie dostęp do tego jest bardzo wskazany.
Ja swojego czasu woziłem całe radio przymocowane
pod fotelem kierowcy, intuicyjnie było wiadomo co za co odpowiada
a nie było widoczne na zewnątrzPiTT - Pon 30 Cze, 2014 sprzedam alana 109, stan bardzo dobry, oczywiscie sprawne
nowe sa po ok 170, wiec 100 bedzie ok