Pamietasz piekny lukaszu jak do ciebie dzwoniłem jak jeszzce klubu nie było ?
- siema ziom, michał od bordowego saxo z mazami.
uuu ziom to było lata świetlne temu. byłeś szczupły i jeszcze nie ruchałeś Greg - Pon 15 Paź, 2007 Hehehe...
Auto dla ludzi lubiących Do It Yourself.. Jaco707 - Pon 15 Paź, 2007
Greg napisał/a:
Z tych irytujących drobiazgów, których psuje się wiele, co np. potrafi paść?
Wodziki od skrzyni!! Spadają i działa np. tylko 3 i 4 biegGreg - Śro 17 Paź, 2007 Jak tak grzebię po starych tematach i postach, to kilka razy była opinia "dziwnie mało zepsuł się jak na francuza", "psuje się coś ciągle" itp.
Kolejny raz łapie sie na tym, że kupuję cos sercem, a nie rozumem. Do tej pory bywało róznie z tymi zakupami. Mam nadzieje, że teraz nie będę sobie wypominał tej decyzji. CHRZANEK - Śro 17 Paź, 2007 Greg: widze że jesteś niezdecydowany, a to niedobrze.
Może kub sobie jakiegoś "holswagena" i już.
Tych samochodów nie kupuje się bo to logiczne, tylko dlatego że chce sie je mieć.
Temat o awaryjności jest bez odpowiedzi.
Wszystko zalezy jak dbamy o auto.
A mniej czy bardziej miarodajne sa różnego rodzaju statystyki (np ADAC), zajrzyj porównaj, osadź sam.Greg - Śro 17 Paź, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Greg: widze że jesteś niezdecydowany, a to niedobrze.
Może kub sobie jakiegoś "holswagena" i już.
Nie, nie, ja jestem zdecydowany, bo mnie cholernie ciągnie do tego auta i koniecznie chcę je mieć. Zwyczajnie czasem (gdy np. nie ma nic do kupienia normalnego) zastanawiam się czy to dobry wybór, ale za chwilę mi przechodzi. Żadnego germańskiego oprawcy nie chcę mieć w domu, Civ'a - nie ma takich, jakie chce.
VTS strasznie mi sie podoba i juz widzę siebie w nim. Ja jestem z natury "marudny" więc czasem przychodzi mi chwila w której mam wątpliwości...CHRZANEK - Śro 17 Paź, 2007 Greg: Zapewne czytasz uwaznie rózne tematy na naszym forum i zauwazyleś ż kazda marka ma swoich zwolenników. Ja jako do niedawna uzytkownik citroena powtórze to co już pisalem. Kazdy samochód wymaga opieki. Jeżeli jest to samochód o sportowych aspiracjach ta opieka powinna być częstsza. Na pewno odsetek drobnych usterek (nie unieruchamiajacych samochodu) będzie mniejszy w autach japońskich...
Staram sie być bezstronny Greg - Czw 18 Paź, 2007 Oczywiście, wszystko sie psuje, a każdy parch ma swój fanklub który powie, że to najlepsze auto świata. Zamierzam się wzorowo opiekować autem, zawsze to lubiłem i swojemu nie odpuszczę.
Drobne usterki - chyba jestem na nie przygotowany. dzik - Nie 21 Paź, 2007 Tak na rozluznienie atmosfery, dzisiejszy strzal. Chcialem pokazac jak mam brudna szybe Greg - Nie 21 Paź, 2007 Hehe... Bywa... Loko - Nie 21 Paź, 2007 hehe Dzik aka zepsuta Honda Hunter Janusz - Nie 21 Paź, 2007
Loko napisał/a:
hehe Dzik aka zepsuta Honda Hunter
wszystkie wolne chwile spędza krążąc po mieście i poszukując takowych :D a w czasie przerw w poszukiwania tropi policjantów...:D :564:Michał - Pon 22 Paź, 2007 mi w mojej hodzie rozpadł sie wydech
dzisiaj robie M - Pon 22 Paź, 2007 Dzik wieśniaku
Widocznie padł tam jakiś francuski akumulator - zdarza sie.Bad-i - Pon 22 Paź, 2007 HA HA HA Dziku jestes mistrzem. Przyznaj sie, sam im cos odkreciles ??