DeeS - Nie 09 Mar, 2008 Podczepie sie pod ten temat !
Poszukuje laptopa a raczej dla kolegi.
Cena: do 3 tys zł
Bardziej lapek do medi czyli gry/filmy/muzyka. Polecicie cos ? Zalezy mi na czasie.Anonymous - Nie 09 Mar, 2008 gry? to nie mac...DeeS - Nie 09 Mar, 2008 wiem wiem ale nie pytam o mac'a nie chce otwierac nowego tematu.
Cokolwiek godne polecenia do 3tysAnonymous - Pon 10 Mar, 2008 do gier polecam platforme vbi czyli skladaki, np compal IFL90 kawał mocnego lapcia mozna miec za 3tys i gry chodza spokojnie jak cod4, sam posiadam IFL90 2.2 c2d 4GB i 120GB 7200 grafika nie jest zintegrowana to normalna nvidia 8600 GT 512MB ram, jedyna wada jak dla mnie to glossy ekran 15,4 " a tak wszystko smiga bardzo ladnie , polecam ! bardzo dobry stosunek jakosci i wydajnosci do ceny
compal jest jednym z najwiekszych prodcem laptopow dla takich firm jak tochiba, compaq czy hp itd, i model IFL90 z udana platforma santa rossa intelowska jest tak samo wydajny jak najnowsze powerbooki maka na tej samej platformie za polowe ceny, jedyne co maja to słabsze lcd i nie maja oryginalnego osx nad czym ubolewam ale mam hackosx na zewn dysku narazie dopieszczam