To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - PraWybory HH

Bad-i - Czw 11 Paź, 2007

Niemy napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
ja nie idę na wybory bo nawet nie wiem co miałbym zaznaczyć

Marek nie rob takiej GLUPOTY

wiem ze wybor nie jest latwy, ale nie pozwol zeby jakis inny idiota mial wiecej do powiedzenia niz TY, jesli polityka Cie nie interesuje to idz, zaznacz ktorakolwiek partie, ktora nie ma szans na wygrana, tymsamym zwiekszysz frekfencje i zmniejszysz szanse tych oszolomow z ...

za ten komentarz pelen respect

ps - Czw 11 Paź, 2007

JIMEK napisał/a:
ps napisał/a:
kierowalem w strone Janusza Korwin Mikke (nigdy nie wiedzialem jak to sie odmienia), ale z czasem doszedlem do wniosku, ze w zbyt wilu kwestiach sie z nim nie zgadzam i ze to oszolom, bardzo inteligentny, szczery, ale jednak oszolom.
.
ostatnio zupelnie odlecial.... dzisiaj przeczytalem w gazecie ze wczoraj nawrzucal dziewczynce na wozku. powiedzial m.in. ze nie powinna byc otoczona normalnymi bo bedzie ich spowalniac. troche przegial no i sorry... teraz to lpr.

LPR - No wlasnie....

Dziewczynka - nie wiadomo do konca jak bylo.. rozne relacje czytalem i chyba media robia za duzo krzyku. Nie wiem.

saxorulez - Czw 11 Paź, 2007

JIMEK napisał/a:
lpr?

Ja uważam ze JKM poszsedł po rozum do głowy i zrozumiał ze nie uda mu sie wejść do sejmu jako partii niezależnej. Wiec spiął sie z LPR i po wejściu (jeśli im się to uda wogóle) do sejmu rozłączą się.

Ja miałem rozterke czy na niego nie głosować. Ale zagłosuję jak Gaugan - Mordo Ty moja :) Na Rysia K.

Bo - Rysiu jak mało kto moim zdaniem potrafi sensownie sie wyypowiadać i dyskutować.

KonradMK - Czw 11 Paź, 2007

90% ludzi w tym kraju zarabia śmieszne pieniądze, żyje w kiepskich warunkach, nie chodzi co weekend na imprezy i nie jeździ hothatchem. jak patrzę na tych ludzi to alternatywą dla nich na pewno nie jest ani PiS ani PO ani LiD ani HongKongHouse a to właśnie o głosy tych ludzi partie toczą boje. Ośmielę się postawić siebie obok tego bałaganu i zagłosować na partię, która nie obiecuje, nie pieprzy głupot na spotach w TV i nie wyciąga brudów spod łóżka partii opozycji.
Bad-i - Czw 11 Paź, 2007

saxorulez napisał/a:
JIMEK napisał/a:
lpr?

Ja uważam ze JKM poszsedł po rozum do głowy i zrozumiał ze nie uda mu sie wejść do sejmu jako partii niezależnej. Wiec spiął sie z LPR i po wejściu (jeśli im się to uda wogóle) do sejmu rozłączą się.

Ja miałem rozterke czy na niego nie głosować. Ale zagłosuję jak Gaugan - Mordo Ty moja :) Na Rysia K.

Bo - Rysiu jak mało kto moim zdaniem potrafi sensownie sie wyypowiadać i dyskutować.

ja tez bym glosowal na Ryska, ale poniewaz oni maja swoj elektorat to glosuje na PO zeby odsunac Kaczki :D
p.s. Rysiek ma to cos co mam ja, jest ulubiencem wiekszosci kobiet ;)

Anonymous - Czw 11 Paź, 2007

o kurwa... czarne jest biale....

kalisz, szmajdzinski, oleksy, miller... mordy te 'moje'. no tak... i jak tu nie lubic kwacha jak sie najebie? przeciez my tez lubimy... :546:

Jimek Oleksego juz nie ma, Miller w samoobronie ....

a czy inni posłowie nie pija, czy inni poslowie nie zachwouja sie podobnie?

kazdy z nich jest lepszy od drugiego - takich mamy na stołkach :/

Nie zagłosuję na PO, bo byłem na wiecu na pl. Piłusdkiego, słyszałem zapewnienia i obietnice i co? i nic się od tego czasu nie zmieniło :)

Marcel 08 napisał/a:
serio? no wlasnie... <zaroweczka> a to kumple byli.

KonradMK napisał/a:
Nie zagłosuję na PO, bo byłem na wiecu na pl. Piłusdkiego, słyszałem zapewnienia i obietnice i co? i nic się od tego czasu nie zmieniło
to w miedzy czasie wygrali wybory?
Bad-i - Czw 11 Paź, 2007

JIMEK napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
serio? no wlasnie... <zaroweczka> a to kumple byli.

Leszek Miller to jest GOSC - serio mowie

uojezu zapomnialem dodac jeszcze jaskiernie!! a TO BYL GOSC! lux.

Wiele rozstań było nawet w tej kadencji niby PRZYJACÓŁ PARTYJNYCH od tańca i od różańca ....

jak juz pisalem , chcialbym,zeby po tych wyborach nie zylo nam sie gorzej :) jak bedzie lepiej to moze rzadzic dla mnie nawet ĘĄ :)

ide cos oszamac, bo mam dzis bardzo leniwy dzien...

Pochwa Koledzy od Debaty i pzdr wszystkich nawet tych o odmiennej orientacji seksualnej i tych co maja inne wizje polityczne - badzmy nadal kumplami z forum heheheheheh

PEACE Brotha :556:

JIMEK napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Nie zagłosuję na PO, bo byłem na wiecu na pl. Piłusdkiego, słyszałem zapewnienia i obietnice i co? i nic się od tego czasu nie zmieniło
to w miedzy czasie wygrali wybory?

nie ziom, po prostu nie pokazali się z dobrej strony. przegrali i zachowywali się jak obrażeni, zero konkretów, analizy powyborczej, nic

Dariano - Czw 11 Paź, 2007

A ja wam mówie dziadek mróz to jest gość daje w p.i.z.de daje w kość Głosuje na PO w dyskusje nie wpadam bo mozna tu gderac i przerzucac sie argumentami kurwa sto lat. P.S. mialo nie byc polityki na HH podobno