mikson troche przestrzeliłes budżet gaugan - Wto 16 Paź, 2007 ogolnie lubie Golfy, szczegolnie TDI, ale wnetrze to jakby jakis Urlich Jaggermeister siekiera go porabal
ogolnie wolalbym od Golfa od Corolli
pzdranjas - Wto 16 Paź, 2007
gaugan napisał/a:
ogolnie wolalbym od Golfa od Corolli
co autor miał na myśli?
Ale fakt, wnętrze jest strasznie ociosane w Golfie. W Corolli też nie lepsze.Anonymous - Wto 16 Paź, 2007 ee tam wnetrze i tak sie patrzy przez szybe
wazne zeby silnik mial ikrePiTT - Wto 16 Paź, 2007
Michał napisał/a:
HEEEEEEEEEEELOOOOOOOOOŁLLLLLLLLLLLLLLLLLLLŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak kolacja ? udała się ?
udała ps - Wto 16 Paź, 2007 Jezdzilem troche Golfem V, ale 1.6. Bardzo przyjemna fura. Wnetrze moze bez polotu ale pod wzgledem spasowania i materialow bardzo przyzwoite (jezdzilem kiedys testowo C4 i wnetrze, mimo ze ciekawe sprawialo na mnie wrazenie tandetnosci - moze to tylko moje odczucie, musisz sprawdzic). Jedyne czego mi brakowalo w Golfie to moc, wiec taki klekot 170KM, musi byc konkret. Rozumiem, ze malzonka nie bedzie stawiala auta bokiem przy uzyciu lewej nogi, wiec nie widze przeciwwskazan CHRZANEK - Wto 16 Paź, 2007 Mikson: Ale Octawia lepsza by byla w kombi ...
Anjas pisal hatchback + kombi, a octawka to takie coś co chyba sie nazywa "liftback"
Golfas mnie też sie podoba anjas - Wto 16 Paź, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Ale lepsza by byla w kombi ...
Anjas pisal hatchback + kombi, a octawka to takie coś co chyba sie nazywa "liftback"
Skoda jakoś do mnie nie przemawia :570:CHRZANEK - Wto 16 Paź, 2007
anjas napisał/a:
Skoda jakoś do mnie nie przemawia
Slusznie !!! Za mlodzi jesteście żeby jezdzić skoda Michał - Wto 16 Paź, 2007 łomatko ... golf...
coraz gorzej z andrzejkiem anjas - Wto 16 Paź, 2007
kiedy mają zmieniać c4? Są jakieś plany na najbliższy czas?Michał - Wto 16 Paź, 2007 oooo
dobrze, trzeba go naprowadzać Niemy - Wto 16 Paź, 2007 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3439456