Anonymous - Czw 25 Paź, 2007 stary ja bym zainwestowal w to auto po odbiorze grosik albo dwa potem juz przez lata nic. - tylko zeby seryjny felunek na czarno (doda charakteru, uwydatni czerwone brembo) i szybki ciemniejsze (zeby nie bylo widac czy pan czy pani) i bedzie super tlusto, juz nic wiecej.anjas - Czw 25 Paź, 2007 szybki chyba rzeczywiście przyciemnię delikatnie... a co do felunku to muszę się zastanowić.
Zastanawiam się też czy wejdą na niego 16 calowe felgi na zimę?
Jeśli nie to chyba czeka mnie kupno drugiego kompletu 17tek.
Aha, jaki takie clio ma rozstaw śrub i et? Może zacznę się już rozglądać...Anonymous - Czw 25 Paź, 2007 ja bym jezdzil na serii tylko czarnej przez caly rok. a drugi komplet? na lato w sensie? tez mozna nox - Czw 25 Paź, 2007 Woow Szczere gratulacje .. Nowy Sporcik naprawde extra oby ci długo i bezawaryjnie służył zrob jakąś fajną relacje z odbioru Loko - Czw 25 Paź, 2007 Hmm tak na oko to chyba cieżko bedzie z 16, jeśli wejdzie to naprawde na styk
No i zacisk w sporcie jest brembo, ale srebrny, czerwone sa w r27anjas - Czw 25 Paź, 2007
Loko napisał/a:
No i zacisk w sporcie jest brembo, ale srebrny, czerwone sa w r27
no właśnie... a ja kiedyś widziałem czerwonego sporta i miał czerwone zaciski... czy to jakaś opcja?M - Czw 25 Paź, 2007
anjas napisał/a:
Loko napisał/a:
No i zacisk w sporcie jest brembo, ale srebrny, czerwone sa w r27
no właśnie... a ja kiedyś widziałem czerwonego sporta i miał czerwone zaciski... czy to jakaś opcja?
Tak, opcjonalnie możesz skoczyć po czerwony spray do sklepu anjas - Czw 25 Paź, 2007
eM napisał/a:
Tak, opcjonalnie możesz skoczyć po czerwony spray do sklepu
łiii tam, oryginalne były...OSKAR - Czw 25 Paź, 2007
anjas napisał/a:
Michał napisał/a:
ps. przeprowadzam sie do komorwa, juz będe cie wypatrywał na al. jerozolimskich
:564:
będzie można robić spoty lokalne z OSKAREM :)
anjas normalnie gratuluje.
ostatnio wlasnie sobie myslalem ze fajnie by cos takiego miec.
piekny i zrywny wuzek.
a co do spotów to pieknie,po prostu jeszcze kilku ludzikow tu sie powinno przeprowadzoc.anjas - Pią 26 Paź, 2007 To co, nikt nie wiem jaki jest rozstaw śrub w felunku do cliacza?
Gdzie można znaleźć takie info? (w folderze nie ma) GOKART - Pią 26 Paź, 2007 klikasz sobie na jakiegoś producenta felg np. www.ozracing.com => application list => reno => clio sport III / RS
Pokazało dwie możliwości rozstawu :
4 x 100 (tak jak w VW) oraz
5 x 108Janusz - Pią 26 Paź, 2007
GOKART napisał/a:
klikasz sobie na jakiegoś producenta felg np. www.ozracing.com => application list => reno => clio sport III / RS
Pokazało dwie możliwości rozstawu :
4 x 100 (tak jak w VW) oraz
5 x 108
Patrząc na zdjatko powyżej od razu widać która jest słuszna... anjas - Sob 27 Paź, 2007 Dzięki, rozstaw już rozkminiłem, jest 5x108... Otwór centrujący, nie wiem, ale chyba 60 tak jak w innych Renault z tym rozstawem...
Na pewno muszę kupić komplet opon zimowych, żeby w grudniu nie wyjeżdżać z salonu na letnich, bo mógłbym daleko nie zajechać
Zastanawiem się tylko czy na zimę zostawić oryginalne fele a na lato kupić jakiś drugi komplet czy może nowy felunek kupić na zimę a te oryginalne zostawić na lato?
Jakie felgi byście widzieli na tym sporcie?Maciek - Sob 27 Paź, 2007 Miodzio fura...... GRATULUJE ZAKUPU :564: :564: :564: :564: :564:
Nie wiem czemu ale od kiedy widziałem pierwsze zdjęcia clio r3 to najładniej wygląda na speedlineach 2120
albo taka
Niemy - Sob 27 Paź, 2007 w aktualnym 'Auto Moto' testuja Clio Sporta F1 z gokartem, gdzie?.....na torze w LUBLINIE!
nie wiem kto nim tam jechal, ale pisza ze potrzebowali minute i 2 sek na okrazenie sportem, takze niedlugo ich pobijemy jako HH Sportteam