Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] Hot Hatch do ~12 tysięcy
Michał - Pią 02 Lis, 2007 dobra olejcie tego typa, niech komus innemu sprzeda to saxo.
koniec tematuKonradMK - Pią 02 Lis, 2007 dodam tylko żeby ten kretyn przeczytał:
"pisałem ze muszę kupic najpierw auta dla
siebie a potem moge sprzedac saxo"
to jak najpierw musisz kupić auto to spier.dalaj z ogłoszeniem i nie rób zamieszaniaStacho - Nie 04 Lis, 2007 Panie saxofon panu juz podziękujemy
Popuść troche z emocjami dowiedziec się czegoś o aucie nie wolno czy jakiegoś motodoktora nie lejesz czy coś
Jutro jedziemy oglądać autko z Sharkiem Misiek_lbn - Wto 13 Lis, 2007 no i stało się
znalazłem co szukałem...
ex auto jednego chłopaczka stąd
kiedyś było czarne, i bardziej przypominało 16V
teraz jest tak...
sprawdzaliśmy a ASO renaulta jak tam co tam, żeby nie było
pierwsza pozycja do zrobienia...
lotka, progi, zderzaki, wlot --> OUT
pierwsza fotka mojego nowego HotHatcha (foto by nokia, więc jakość taka sobie w nocy)
i przydomowe poddasze
ze spraw do zrobienia...
nie działa prawe lusterko elektryczne chyba, i coś z ogrzewaniem, bo nie daje ono ciepła, i ciężko w taką temp jechać
ciesze się, bo mam zimówki(bieżnikowane, ale są) na felach z 16V, a letnie(k-marta, właściciel mówił że ma Ci je oddać, i musze zdjąc oponki i mu zawieźć )na felach złoych williamsa ze srebrnym rantem
jestemMEGA HAPPY :564: :564: :564:Stacho - Wto 13 Lis, 2007 Teraz to musimy doprowadzić do totalnej serii k-mart - Wto 13 Lis, 2007
sharxhunter napisał/a:
a letnie(k-marta, właściciel mówił że ma Ci je oddać, i musze zdjąc oponki i mu zawieźć
To moje??? Ol yeah, bylem pewien ze mialem jakis komplet w PL, myslalem ze przepadl
Zastanawiam sie tylko jak znalazl sie na tym samochodzie.Misiek_lbn - Wto 13 Lis, 2007 na kołach od willyego są
mi tak mówił, ale ile w tym prawdy, nie wiem
ale łysiutkie są takie ten... Stacho - Wto 13 Lis, 2007 Moim zdaniem dziwny ten sprzedający był Cena niby 9400 na allegro kup teraz sprzedaje za dużo dużo mniej
Jak go zobaczyłem to wyglądał jak by się czegoś bał k-mart - Wto 13 Lis, 2007 To fajnie, jak zdejmiesz to daj znac prosze. Jedna jest krzywa to bys mi podrzucil do prostowania w jedno miejsce niedaleko Ciebie.
Co ze zderzakami? Pomaluje?
Od razu radze Ci przemalowac listewki w kolor samochod, oraz kup podrobke atrape z phII (40zl) i tez pod kolor, o wiele poprawi wyglad. I ciemne kierunki na blotniki, kosztuja chyba 20zl...anjas - Wto 13 Lis, 2007 gratulacje sharx! Doprowadź ją tylko do porządku i będzie fajny samochód.Misiek_lbn - Wto 13 Lis, 2007
k-mart napisał/a:
To fajnie, jak zdejmiesz to daj znac prosze. Jedna jest krzywa to bys mi podrzucil do prostowania w jedno miejsce niedaleko Ciebie.
ale ja same opony zdejme...
felgi moje
mówił że proste, ale widać jest inaczej
zderzaki może na zime zostawie czarne...
szkoda jak zahacze o coś i pęknie albo coś...
a listewki
musiałbym zobaczyc gdzies jak wyglada to zrobione pod kolor
mi sie podoba z tą kratką, ale przemyślę
ciemne kierunki by pasowały
a chyba maska bedzie tez do malowania, bo podobno klej mocny jest i zostawi ślady k-mart - Wto 13 Lis, 2007
sharxhunter napisał/a:
felgi moje
rozumiem. Fajnie, widocznie moj papa mu je sprzedal bez mojej wiedzy. :572: Na szczescie mam jeszcze 2 luzne komplety
sharxhunter napisał/a:
a listewki
zobacz w moim temacie, ja tak mam: listewki, nowa atrapa i czarne kierunki.Misiek_lbn - Wto 13 Lis, 2007
anjas napisał/a:
gratulacje sharx! Doprowadź ją tylko do porządku i będzie fajny samochód.
dzięki, teraz nie tylko Ty jesteś szczęśliwy że kupiłeś samochód, w dodatku obaj "taki sam" zakupiliśmy :564:CHRZANEK - Wto 13 Lis, 2007 Gratsy Sharx.
Fajne autko, już widze je zrobione "na serie"
No i dbaj o renie jak o gsi...szymlorek - Wto 13 Lis, 2007 Grats sharx fajne autko, będzie jeszcze ładniejsze doprowadzone do serii
Chociaż GSI też bardzo mi się podoba, nie korciło Cie zeby za ten budzet wzmocnić Corse zamiast kupować kolejne auto?