CHRZANEK - Pią 14 Sie, 2009 No cóż - ja też przeżywam teraz nawrót choroby zwanej rock - 3 zaprogramowane stacje to
-Eska Rock
-Antyradio
-Roxy
Słucham na zmiane Anonymous - Sob 15 Sie, 2009
martin.h napisał/a:
Co kto lubi. Może i jest nudny, ale jest także dobry i za 10, 20 czy 50 lat będzie się go dalej słuchało.
A co masz na myśli pisząc "świeże brzmienia"? Może wrzuć coś, to posłuchamy.
Wcześniej Roxy grało w kółko i do obrzygania muze ,którą Ty tu też mocno ekspolatujesz czyli jakieś Franze Ferdinandy,Kings of Leony czy inne White Stripsy. Sorry ,ale dla mnie to nie jest rock tylko jakaś komercyjna kiła . Może i będzie się tego słuchało za 10,20 czy 50 lat,kłade na to .... Gust jest jak dupa ,każdy ma swoją.martin.h - Sob 15 Sie, 2009
CHRZANEK napisał/a:
No cóż - ja też przeżywam teraz nawrót choroby zwanej rock - 3 zaprogramowane stacje to
-Eska Rock
-Antyradio
-Roxy
Słucham na zmiane
Powiem tak. Pierwsze 3 stacje zaprogramowane w radiu mam takie same. Przeważnie słucham Antyradia, głównie ze względu na ciekawe audycje jak np. Gastrofaza. Ale Eskę Rock i Roxy też czasem słucham.
Piotrek ciągle czekam, aż coś zapodasz PiTT - Sob 15 Sie, 2009 Chilli Zet 106.8 FM
jesli już słucham radia to właśnie tego, nie mogę słuchać tego całego komercyjnego gówna na Zetce, RMF, Esce itd.Anonymous - Sob 15 Sie, 2009 Też ostatnio CHILL & PIN - reszty nie da się słuchac non stop to samo leci w kółko nawet o tych samych godz dzień po dniu ....Anonymous - Sob 15 Sie, 2009 Ja jestem zwolennikiem Eski Rock , słuchałem tego roxi ,ale jakoś nie przemawia do mnie . Stacho - Sob 15 Sie, 2009 holenderskie radio
106 - Czw 20 Sie, 2009 odkryte nie tak dawno temu... bo w kr chyba tylko przez sat lub net
radio pin http://www.radiopin.plvojt3k - Śro 16 Wrz, 2009 1.Maxx,
2.Eska,
3.RMF FM