dzik - Pon 26 Lis, 2007 tez mnie interesuje, lancuch ok, ale pasek do osprzetu wlasnie byc musi i to jedyna strona silnika gdzie byc moze, a osprzet ciepla nie lubi.
Kolektor i tak bedzie raczej dlugi, krotszy owszem ale dlugosc kanalow w sumie duzo chyba sie nie skroci, moze zafunduja twin-scrolla sprezarke, przy rownych rurach moze miec sensAnonymous - Pon 26 Lis, 2007 Chyba jednak bullshit... :567:
i potem zakładka z nową STI (jest tez stara uwaga !! )Anonymous - Śro 28 Lis, 2007 no to ja tez cos dam :555:
do pieca :570:
Anonymous - Śro 28 Lis, 2007 Dzięki. Nie uważam, żeby były podobne LOL
Patrzyłem nowemu STI sporo pod maskę, ale nie widać było więcej niż na tym zdjęciu.
Pamiętajcie tylko, że to jest 2,0 a w Europie będzie 2,5 l.CHRZANEK - Śro 28 Lis, 2007 Marcel Daleś
mAbZ napisał/a:
Pamiętajcie tylko, że to jest 2,0 a w Europie będzie 2,5 l.
Z jednej strony fajnie bo wieksza pojemność = wiekszy potencjal
ale
z drugiej strony nie fajnie bo 2,0 to taka rajdowa legenda...Michał - Śro 28 Lis, 2007 mi sie coraz bardziej podoba to subaru, a misiek sie szybko opatrzy, jest mega cukierkowy Marek23 - Śro 28 Lis, 2007
Michał napisał/a:
, jest mega cukierkowy
Jak Evo jest cukierkowe to Twoje saxo było lukrowe LOLKonradMK - Śro 28 Lis, 2007 saxo było pedalskie ale to w końcu saxo i takie ma być Michał - Śro 28 Lis, 2007 Wiesz kto jest pedalski ...
Dobra, japa geje. Dzisiaj widziałem novego lancera ( chyba nie evo ) na miescie. Widziałem go chwile bo jechał w przeciwną strone. Generalnie jest kiepski na maxa. Jest strasznie malutki. Moze to potwierdzic jakarti bo z nim wlasnie go widzielismy.CHRZANEK - Śro 28 Lis, 2007
Michał napisał/a:
Jest strasznie malutki
No to tlusci amerykanie go nie polubią anjas - Śro 28 Lis, 2007 jak się pojawił ten subarak to napisałem, aż trudno uwierzyć, że kiedyś będzie mi się podobał...
I chyba rzeczywiście będzie. Bo to w końcu STI. Przyzwyczaimy się do lanosowego kształtu i będzie git.KonradMK - Śro 28 Lis, 2007 no i właściciele lanosów urosną w oczach zdezorientowanej żeńskiej gawiedzi pod cyną... Marek23 - Śro 28 Lis, 2007
Michał napisał/a:
Jest strasznie malutki.
I to jest piekna nowina! O to chodzi, mały zwinny, by mieścił się na wąskich śliskich dróżkach, a przy okazji godnie reprezentował na torze.
Cytat:
jak się pojawił ten subarak to napisałem, aż trudno uwierzyć, że kiedyś będzie mi się podobał...
I chyba rzeczywiście będzie. Bo to w końcu STI. Przyzwyczaimy się do lanosowego kształtu i będzie git.
Dziś byłem w Krakowie i przejeżdżałem obok głównego salonu Subaru(w tym mieście siedziba). Stały nowe Imprezy. Boże, jak to okropnie wygląda, tego się nie da opisać. Nowy lancer w wersji cywilnej jakieś 2.0 wolnossące jest ok. A nowa impreza w tej wersji jest po prostu brzydka. Jakbym miał małe stoisko z warzywami na targu to bym taką kupił. Idealnie się nadaje... A gdyby stoisko się powiększyło, to przytuliłbym nowe STI. Każdemu estecie na targu te 4 wydechy by się spodobały.Anonymous - Śro 28 Lis, 2007 Tym lepiej dla STI, że cywilna wersja wygląda tak brzydko i biednie. A wygląda, owszem LOLMichał - Czw 29 Lis, 2007 Dobra panowie. Znowu będe pisać ze evo jest ble.
Jadąc dzisiaj tym
bardzo dobrze mi sie tym jechało, mega fajnie. Moze to saxo nie jest, ale blachary sie oglądają ...
No , jadac po to
spotkałem piekną cordobe ,,,, yyyyyy znaczy lancera
przód ujdzie, ale z boku i z tyłu naprawde jest kiepsko
samochód jest bardzo wąski, malutki. Wygląda troche tandetnie. Przód nadrabia , ale tył już nie. Pozatym, juz wiem do czego jest podobny tył !!
pod koniec dnia spotkałem krzysia
nowemu lanckowi mówimy NIE !!!!
natomiast to
pozatyum, nowa impreza podoba sie anjasowi, a on jest z was wszysktich najmądrzejszy