wplacasz im kase a oni Ci przysylaja klucz i go wstukujesz w swoich xboxie i dziala anjas - Czw 29 Sty, 2009 nie pytajcie tylko skąd pochodzą te kody...szymlorek - Czw 29 Sty, 2009 skąd skąd skąd ? The Mc - Pią 30 Sty, 2009 no wlasnie skad ?? Andrzej a jest jakas inna metoda?rasta - Pią 30 Sty, 2009
szymlorek napisał/a:
skąd skąd skąd ?
Pewnie z Tira spadły anjas - Pią 30 Sty, 2009 http://www.myapple.pl/722853-post21.htmlThe Mc - Sob 31 Sty, 2009 no wiec pytam jak moge przejsc na konto Gold jak niemoge zaplcic wlasna karta bezposrednio w microsoft? iTunes to samo, niema go w polsce dlatego takie piractwo sie szerzy.anjas - Sob 31 Sty, 2009 no niestety...
ale wydaje mi się, że legalnie zdrapki do Gold i punkty Microsoft można kupić w Empiku.
Pewnie drożej niż na allegro.M - Sob 31 Sty, 2009 Moze na ebay uk, tam wszystko tansze.
Bo empik to zło.Michał - Sob 31 Sty, 2009 cytat ze strony micosoftu ( pozwoliłem sobie przetłumaczyć )
Cytat:
Słyszeliśmy o problemach biednych polaczków. Ponoć mają problem z rejestracją konta gold. Jak wiadomo, firma M$ wychodzi do ludzi dlatego postanowiliśmy coś zrobić.
Specjalna oferta dla biednych polaczków.
Jeśli posiadasz paszport poslatu, jesteś honorowym dawcą krwi, chodzi do platy PRZYNAJMNIEJ raz w tygodniu, umiesz driftować 200kmh w swoim pokoju, przezaczyłeś na ( tego nie umiem rozszyfrować ) BIG BAND ORCHESTRA 2 tyś zł ( ale tylko po kursie z 12 listopada ) możesz się cieszyć jak właściciel konta GOLD .
Oferta skierowana tylko dla Polaczków
niesamowite.
Ahh ten mikrosoft. Jednak to dobra firma ...pP - Sob 31 Sty, 2009
anjas napisał/a:
legalnie zdrapki do Gold i punkty Microsoft można kupić w Empiku.
w Polsce tak samo jak z iTunes nie ma opcji kupowania punktów i abonamentów.. niestety,
pozostaje tylko ebay albo allegro..anjas - Sob 31 Sty, 2009
pP napisał/a:
w Polsce tak samo jak z iTunes nie ma opcji kupowania punktów i abonamentów.. niestety,
a ja widziałem zdrapki w EmpikupP - Sob 31 Sty, 2009
anjas napisał/a:
pP napisał/a:
a ja widziałem zdrapki w Empiku
ja pytalem sie wlasnie w empiku i mowili ze nie ma
ale pewnie zależy kto pyta anjas - Sob 31 Sty, 2009