ICE - In Car Entertainment - Projektor czy PLAZMA/LCD
zefir - Wto 19 Cze, 2012 podbiłem sobie do hurtowni, obadałem co chcialem i nie ma sensu dopłacać do sony tysiąc które ma mniej opcji
a 55 cali jest zbyt masywne i ma za duze piksele do graniabudzik - Wto 19 Cze, 2012 Eee, ja na Sharpa miałbym jeszcze lepszy rabat Michał - Śro 20 Cze, 2012
Cytat:
a 55 cali jest zbyt masywne i ma za duze piksele do grania
o kurde, tego to nie słyszałem jeszcze zefir - Śro 20 Cze, 2012 jak siedzi sie 2m od tv to widac majac kolo sie siebie kilka tv w roznych rozmiarach i podpiete do nich ps3 i jest taki efekt, zdecydowanie lepiej sprawdza sie projektor wg mnie juz wtedy.
Budzik spoko, ale sharp wogole mi nie podchodzil wizualnie od samego poczatku,
moja Asia zajarała sie smart TV i cala otoczka, jak gosciu odpalil mozliwosci samsungow przez net etc to spoko zajebista opcja.
jedyne co mi sie mega podoba to ze mam matryce cala podswietlona a nie krawedziowo.GeKo - Śro 20 Cze, 2012 Mówiłem że obecne 3D nie powala, a właściwie dla mnie różnicy żadnej nie ma. zefir - Śro 20 Cze, 2012 no generalnie na 55 calach 3d wyglada spoko naprawde ale na , na 46 juz jest gorzej dlatego wolalem inne szmery bajery zamiast 3d. Dobrze określił ziomek który ogarniał mi temat, jak chcesz iść na 3d to idź do imaxa ale tez sa dwa rodzaje wyswietlania 3d pasywne i aktywne bodajze i sa rozne okulary ale tak czy siak jak nie urywa
generalnie tym smart TV jaram sie troche, siedze właśnie w robocie i sobie lukam możliwości generalnie remote control z androida etc
moja Asia juz wczoraj tvp vod badała i tvn player.was79 - Śro 20 Cze, 2012 poza tym widzę, że wbijasz juz na nowym tv trofea
Samsungi tv są o.k, mam dwa i śmigają bez zarzutu od dłuższego czasuzefir - Śro 20 Cze, 2012 no jedno pykło wczoraj w Max Payne dziś coś dorzuce bo po pracy mam tylko trening i wolne Anonymous - Sob 30 Cze, 2012 telewizor by się jakiś przydał budżet 2500 ziko. I copolecanie LcD , led czy plazmę ?Chloru - Nie 01 Lip, 2012 Czesio, plazmę.M - Nie 01 Lip, 2012 Kup jakiś zepsuty i napraw w stodole Barejka - Nie 01 Lip, 2012 M, szyderca Anonymous - Nie 01 Lip, 2012 Będę musiał go ustawić na torze w Kielcach PiTT - Nie 01 Lip, 2012 podobno nowy panasonic viera (plasma) robi robotę
z obserwacji sklepowych faktycznie bardzo naturalne kolory, a to akurat lubię i dlatego wybrałem soniaka a nie samsunga jak kupowałem tv jakiś czas temu
teraz jakbym miał zmieniać to bym chyba skusił się na tą plasmę panasonicowąAnonymous - Wto 10 Lip, 2012 Co myślicie o tym ? http://www.zadowolenie.pl/samsung-ps51e450-61473
jest za 2188,17 ziko w Makro . Poważnie się nad nim zastanawiam