HydePark - 2009 Nissan GT-R vs. 2008 Porsche 911 Turbo
dzik - Pon 25 Lut, 2008
rasta napisał/a:
a na prostej nie ma konkurencji - i za to respect!
Na prostej go zleje gt2 i turbo.rasta - Pon 25 Lut, 2008 Turbo na pewno nie - testów z nowym GT2 nie widziałem r26rulez - Pon 25 Lut, 2008
Marek23 napisał/a:
Turbo na zwykłej oponie klepie GT-Ra, który jedzie na sliku...
michalin pilot sport cup nie jest taka bardzo zwykla opona Loko - Pon 25 Lut, 2008
r26rulez napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Turbo na zwykłej oponie klepie GT-Ra, który jedzie na sliku...
michalin pilot sport cup nie jest taka bardzo zwykla opona
Pilot sport Cup osiąga do 1,4 G na suchym, a GTR osiągał na slicku ponad 2 G na suchym i do 1,2 G na mokrym r26rulez - Pon 25 Lut, 2008 wiem juz pisales
z Toba nie moge sie sprzeczac bo tez lubisz EVO Anonymous - Śro 27 Lut, 2008 http://www.worldcarfans.c...-hp-gt-r-v-spec
Nürburgring 7 minutes and 38 seconds, Loko - Śro 27 Lut, 2008
BARANMC napisał/a:
http://www.worldcarfans.com/9080214.019/ultimate-550-hp-gt-r-v-spec
Nürburgring 7 minutes and 38 seconds,
Na torze złoił Porsche o 1s, o reszcie nawet nie wspominam Michał - Czw 28 Lut, 2008 niezle niezle ...
bardzo sie ciesze z takiego obrotu sprawy. Już nudno się robiło w klasie sportowych aut. Ciagle prosie prosie , ferrara, lambo ... a tu nissan zaskoczył wszystkichAnonymous - Czw 28 Lut, 2008 Loko, widze ze artykułu nie przeczytałeś, tylko sugerujesz sie wklejonym czasem !! czytac czytac i jeszcze raz czytac. Piszą o GTr V spec czyli wzmocnionej i odejzonej wersji NissanaLoko - Czw 28 Lut, 2008
BARANMC napisał/a:
Loko, widze ze artykułu nie przeczytałeś, tylko sugerujesz sie wklejonym czasem !! czytac czytac i jeszcze raz czytac. Piszą o GTr V spec czyli wzmocnionej i odejzonej wersji Nissana
Hhahahah Tak się składa że przeczytałem artykuł, ale widze że albo Ty go nie przeczytałeś, albo u Ciebie nie tylko z czytaniem postów jest problem, ale z angielskim również
Wiec pomoge, pierwsze zdanie brzmi mniej więcej tak:
"Nie zadowoleni przejechaniem Nurburgringu w wywołującym łzy czasie 7 minut i 38 sekund inżynierowie Nissana przygotowują, jeszcze bardziej podłą i znacznie szczuplejszą wersje ich wspaniałego super samochodu GT-R" Anonymous - Czw 28 Lut, 2008 Loko, dziecko , czytanie ze zrozumieniem tekstu, to aż takie trudne , wklejam ci artykoł o GTR V spec .Jeszcze raz zacytuje sam siebie ,,Piszą o GTr V spec czyli wzmocnionej i odejzonej wersji Nissana,, !!!!!!!!!!!!!!!!!! przeczytaj co napisałeś , i pomysl !!Loko - Czw 28 Lut, 2008 No proszę Cię chłopcze po polsku też nie możesz zrozumieć jednego prostego zdania?
To może wyłożę Ci to powoli i dokłądnie "co autor miał na myśli"
Inżynierowie Nissana wpuścili na tor takie autko zwane Nissan GT-R i to autko zrobiło czas 7:38, inżynierowie Nissana pomyśleli nie, nie chcemy coś szybszego bardziej hardkorowego wywalimy z niego parę kilo i dodamy troszkę mocy, zrobimy z tego wersje v-spec, zobaczymy jaki czas ona strzeli.Anonymous - Czw 28 Lut, 2008 Loko, hahhahaha
pytanie :
O czym piszą w tym atrykuje ?????
podpowiedz .o jakiej wersji GTR ???????
przeczytaj sobie co napisałes!!!!!!!!!!!!!!!!!Loko - Czw 28 Lut, 2008 Boże ręce opadają Ty na prawde nie rozumiesz tego zdanai nawet po polsku?
Czas podany w artykule odnosi się do Nissana GT-R - normalnej wersji która juz jest.
Reszta artykułu opowiada o wersji V-spec, którą inżynierowie nissana zamierzają dopiero wypuścić. Jest tam napisane mniej więcej wersja v-spec będzie, spekuluje się, ze będzie miał tyle i tyle mocy,jakaś gazeta sugeruje coś tam itd. "will" w języku angielskim odnosi się do czasu przyszłego.
Nie no kurwa ja sie poddaje nie mam siły
Niech mu to ktoś wytłumaczy bo ja nie mam cierpliwości do czegoś takiego.
Przetłumaczcie mu ten artykuł cały na język polski, potem jeszcze z polskiego na nasze i może coś z tego będzie.