OSKAR - Czw 17 Sty, 2008 film naprade byl fajny.
wypad cala banda tez sie udal Dariano - Czw 17 Sty, 2008 Film był swietny troszke sie pośmiałem ..... teraz juz wiem jak na prage sie ciągnie instalacje elektryczną Super sprawa i podobalo mi sie bardzo taki spot tylko z wypadem do kina dzieki i do nastepnego razuBaRtO_206GT - Czw 17 Sty, 2008 czyli warto na ten film isc?? bardzo chcialem pojsc z wami ale niestety spedzilem noc w ksiazkach jesli warto isc to chetnie skocze na niego po sesji dla odprezenia Maciek - Czw 17 Sty, 2008 Moim zdaniem warto. Dzięki wzystkim za towarzystwo było naprawde miło
I omijajcie bramy na pradze Michał - Czw 17 Sty, 2008 film niezły, nie rewelacja ale niezły.
dzieki, było miło ...r26rulez - Czw 17 Sty, 2008 zgadzam sie film fajny,
ale chyba jeszcze nigdy nie zmienialem tyle razy miejsca Anonymous - Czw 17 Sty, 2008
saxorulez napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
ale nastawialem sie na cos lepszego
na komedię?
mi film się podobał bo spodziewałem się właśnie takiego filmu/scenariusza
nie nie nie w ten deseń, ale myslalem,ze pokaza cos wiecej czegos mi tam brakowało, ale ogolnie nie marudze OSKAR - Czw 17 Sty, 2008 marudzisz !!Mick - Czw 17 Sty, 2008 przepraszam chłopaki że się wczoraj nie zjawiłem... namotałem w tym temaciku troszke, a później nie przyszedłem... ale naprawde chciałem przyjść, niestety jakieś chorubsko mnie dopadło i wczoraj poprostu straciłem już siłe...
następnym razem już na pewno pójdę Rudello - Czw 17 Sty, 2008 Bylo sympatycznie. Film dobry, napewno nie nudził.
I Kasia wreszcie was zobaczyła, i juz jest spokojna ze HH.org to wesole krejozle a nie przykrywka dla agencji towarzyskiej
r26rulez wlasnie o co chodzilo z tymi miejscami??
Mick nastepnym razem kupisz nachosy i wszyscy ci wybacza r26rulez - Czw 17 Sty, 2008
Rudello napisał/a:
r26rulez wlasnie o co chodzilo z tymi miejscami??
no wlasnie trzeba sie organizatorow spytac ??
cos mi sie wydaje ze skasowali za bilecik 20zl a miejsco to stojace mialo byc Michał - Czw 17 Sty, 2008 z biletami sie grubo popierdoliło coś bo ta kurwa jebana która stała na kasowniku wydarła nam numery zdjęć. Zajebie ją w kły i kopne w brzuchJakarti - Sob 19 Sty, 2008
Michał napisał/a:
z biletami sie grubo popierdoliło coś bo ta motyla noga wykonujący ruchy posuwiste która stała na kasowniku wydarła nam numery zdjęć. Zajebie ją w kły i kopne w brzuch
popierdolilo sie tez dlatego ze czesc sie spoznila i bylo juz kurwa ciemno w sali..
to chyba nie byl najwiekszy problem.. chcialem zauwazyc ze gdyby nie bylo rezerwacji siedzielibysmy w pierwszym, max 2 rzedzie wiec hcyba wyszlo dobrzeRudello - Sob 19 Sty, 2008 Jaka było idealnie..
"Dobrze nam załatwiłes"Jakarti - Sob 19 Sty, 2008 bardzo zaluje, ze nie bylo okazji do pogadania z Kasia..