HydePark - zbieram informacje o bmw seria e39 i e46
Anonymous - Wto 22 Sty, 2008 e46 320i mialy zawsze chyba 2.2 6cyl 170koni czy sie myle?Anonymous - Wto 22 Sty, 2008 pcs chetnie pomoge w bawarii motorsstrick - Wto 22 Sty, 2008 Ja mam znajomego ktory sciaga uzywane w miare nowe BMW i nowki duzo taniej
Napisz ile bys chciał wydac i co by najbardziej interesowało, a ja sie dowiem Gotti - Wto 22 Sty, 2008
mikson napisał/a:
e46 320i mialy zawsze chyba 2.2 6cyl 170koni czy sie myle?
dokładniek-mart - Pią 25 Sty, 2008 dzisiaj Starszy sprzedal nasze e39.....doslownie za grosze PiTT - Pią 25 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
dzisiaj Starszy sprzedal nasze e39.....doslownie za grosze
damn a kiera i fotele dla mnie
szkodak-mart - Pią 25 Sty, 2008 sorry ziom, sam bylem zaskoczony ze sie jej pozbyl
Jak tylko dostane prawko, zrobie wywiad co gdzie.
A moze Gotti kojarzy jakie e39 sedan na graty??PiTT - Pią 25 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
sorry ziom, sam bylem zaskoczony ze sie jej pozbyl
Jak tylko dostane prawko, zrobie wywiad co gdzie.
A moze Gotti kojarzy jakie e39 sedan na graty??
spoko luz
szukam poprostu z pewnego źródła a nie jakieś graty po dzwonach
*kiera z m-pakietu + fotele przednie tak samo z m-pakietu poszukiwane
widzicie cos nie hal oz ta sztuka panowie (mnie zastanawia obszycie kiery i airbak w kierowniku bo szpara troche duza)? nie chcialbym leciec jutro na slask bez sesu.
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4095718PiTT - Sob 26 Sty, 2008 w fajnej opcji jest
maska przód od kierowcy nie jest równo - może świadczyć o naprawie, ale nie wiadomo czy dużej czy kosmetycznej tylko (albo na zdjęciu tylko tak wyszło)
kolejna sprawa to kleks na fotelu - może to świadczyć o ciekawych wrażeniach podczas jazdy strick - Sob 26 Sty, 2008 Kurde, chyba nawet wiem gdzie ta beta stoi, ale nei mam czym podjechac, aby ja sprawdzic Bart - Sob 26 Sty, 2008 możemy się strick ustawić na oglądanie tej betki, do katowic jakoś dotrzesz pcs - Sob 26 Sty, 2008 z ta beta, jest na razie tak ze ktos ja juz zaliczkowal, ponoc sprawdzal w ASO w katowicach za 550zl ale teraz ma problem z kredytem i dzis ma sie to rozstrzygnac. Mi wszystko w niej pasuje, tylko pytanie jaki jest jej stan faktyczny
jak bede cos wiecej wiedzial to dam Wam znac i moze faktycznie jakos sie uda podjechac
dzieki wielkie
pcsnox - Sob 26 Sty, 2008 JA również mogę się ustawić gdzieś wala się miernik lakieru to ja dokładnie możemy obejrzeć Anonymous - Sob 26 Sty, 2008
strick napisał/a:
Kurde, chyba nawet wiem gdzie ta beta stoi, ale nei mam czym podjechac, aby ja sprawdzic
Strick , a gdzie ta bejca stoi,bo nie za bardzo kojaze ze zdjęć(Panewniki?)?