mi - Wto 26 Lut, 2008 CS? CC albo SC, ogarnij się!
To fakt - co nie było ocynkowane - było zżerane (uno, malczik, siakieś stare truchła), później wszystko cynkowali (z wyjątkiem tylnej klapy, jak w większości tanich bryk) i nawet 15 letnie CC wyglądają nieźle (zakładając, że nie był po dzwonie robiony z dupy)Dariano - Wto 26 Lut, 2008
mi napisał/a:
CS? CC albo SC, ogarnij się!
To fakt - co nie było ocynkowane - było zżerane (uno, malczik, siakieś stare truchła), później wszystko cynkowali (z wyjątkiem tylnej klapy, jak w większości tanich bryk) i nawet 15 letnie CC wyglądają nieźle (zakładając, że nie był po dzwonie robiony z dupy)
Chodzilo mi o cinqueczento sporting nie pamietam jak sie to pisalo cos sie do mnie przyje.bal ??!! Bad-i - Wto 26 Lut, 2008
zajac napisał/a:
no obecnie mam dwa fordy - sierre i mondeo mk1
i zaden nie gnije sierra 91 mondeo 94.
punto mamusi zgnilo 95 rok...
ja mowie o Fordach i Fiatach z rocznikow 98, 99, 00 - Bravo, Brava, Punto, Focus, Mondeomi - Wto 26 Lut, 2008
Dariano napisał/a:
Chodzilo mi o cinqueczento sporting nie pamietam jak sie to pisalo
CCS zwyczajowo
Dariano napisał/a:
cos sie do mnie przyje.bal ??!!
dałem w ryj? Nie dałem, znaczy jest luz
(to co - będzie penetracja?)CHRZANEK - Wto 26 Lut, 2008
Dariano napisał/a:
jak mialem CS z 96 roku nawet purchla jednego nie mial
Hehe ja miaem dwa 96 i 97 i zlego slowa nie dam powiedzieć
Chyba ze Kondziowi KonradMK - Wto 26 Lut, 2008 o daj spokój stary. to jest forum o samochodach a nie zgiętych siurkach k-mart - Wto 26 Lut, 2008 Ja to bym przygarnal chyba kazdy samochod za darmo lub za male pieniadze, szkoda mi ich Michał - Śro 27 Lut, 2008 w tym tyg. pokaze wam blache , korozje raczej ...