coś ściemniasz, bo widze jakąś czerwoną farbę na tylnych zaciskach a mówiłeś że malowałeś na czarno PiTT - Nie 24 Sie, 2008 To nie czerwone tylko rdza od stania przez 2 tyg Anonymous - Nie 24 Sie, 2008 widzialem i musze przyznac jest dobrze
ale tak jak rozmawialismy tył opona musi byc szersza PiTT - Nie 24 Sie, 2008 Dokladnie, 235 powinno byc z przodu, ale tyl to 265 widzeAnonymous - Pon 25 Sie, 2008 a co jest z tylu naciag?PiTT - Pon 25 Sie, 2008 nie, wszystkie felgi są 8,5 cala, ale patrząc na 235 to spokojnie na tą felge wejdzie szersza opona, teraz jest akurat, więc na przód jest malina, ale tył można spokojnie dać szerszyPiTT - Pon 25 Sie, 2008 trochę zabawy w PSie, ale dopiero zaczynam się bawić obróbką
fajne efekty można nieraz uzyskać
aha, to nie są białe fele, na zdjęciu tak wyszły, to jest polerowane aluminium na całej powierzchni
Michał - Wto 26 Sie, 2008 zdhjęcia bez photoshopa to jak kondzia pralka bez psss pssss , jak panna bez siliksów ...Anonymous - Wto 26 Sie, 2008 no i klasa furkens wygląda Karaś - Wto 26 Sie, 2008 PITT no pięknie jest. Pamiętam jak jakiś rok / półtora temu nakręcałem Cie na wieksze fele
Zakładaj szerokie laki - bez tego poprzycierasz sobie ranty... Jakby co to mam dobry namiar na duuże gumy w dobrej cenie PiTT - Wto 26 Sie, 2008
Karaś napisał/a:
PITT no pięknie jest. Pamiętam jak jakiś rok / półtora temu nakręcałem Cie na wieksze fele
Zakładaj szerokie laki - bez tego poprzycierasz sobie ranty... Jakby co to mam dobry namiar na duuże gumy w dobrej cenie
no właśnie obecnie jest tak że guma 235 jest minimalnie poza rant czyli się nie przyciera, ale plan jest taki że 245 przód i 255 tył
uwaga!
nie ma odczuwalnego spadku komfortu Karaś - Wto 26 Sie, 2008
PiTT napisał/a:
uwaga!
nie ma odczuwalnego spadku komfortu
Też to sobie tak tłumaczę Śmigam na 225/40/18. W mieście i na głównych trasach jest genialnie - niestety jak ruszysz w Polskę to juz nie będzie tak kolorowo
255 to juz niezły walec będzie - idelanie sie w koleiny wpasujesz k-mart - Wto 26 Sie, 2008 PiTT, w mojej ex-touring e39 na 18" z tylu bylo 255, przod 235.
Eeeeeech, musze miec jakas 530i, optycznie pojde w Twoim kierunku. carlose - Wto 26 Sie, 2008 czy ktoś może otworzyć pittowi temat, bo zaraz w exp zrobi się drugi pimpek k-mart - Wto 26 Sie, 2008 Picius, a moze na zime chcial bys kupic 18"?? Nadal je mam...