MotorSport - I Runda Samochodowych Mistrzostw Tychów 2008, 9 marzec
Anonymous - Pon 10 Mar, 2008 Gratulacje Marek, to co ja zauważyłem po 2 przejazdach, to:
- bardzo dobry tor jazdy
- sprawnie odpychające się autko ;]
Sorry że nie pogadaliśmy dłużej, ale o 15 byłem umówiony z fajną panną w Katowicach, sam rozumiesz
Sport Clio wymiata FreeMan - Pon 10 Mar, 2008 Gratki Ziom.
Bardzo sie ciesze ze mimo braku treningow jestes w formi...kubas - Pon 10 Mar, 2008 No no no gratulacje !! Siedzac wczoraj z chrzankiem tak sobie myslelismy ciekawe jak tam maras a tu prosze mila niespodzianka !!mi - Pon 10 Mar, 2008 yeah, narcyz rula!
(kiedy wyrazów i w jakim składzie? 23 marca może być?)Bad-i - Pon 10 Mar, 2008 No Mareczku to sie nazywa jazda i wynik
Poka foty tych hostess z nagrodami DeeS - Pon 10 Mar, 2008 No no ! Gratulacje Marek ! Swietny wynik tymbardziej z braku treningu.Marek23 - Pon 10 Mar, 2008
fydi napisał/a:
Marek a czym jezdza CI goscie z ktorymi stalismy przy Twoim clio po pierwszym przejezdzie? Jeden ten krotko obciety co rozwalił oba lusterka, 2 ten z bujna fryzurka ?
Astrą gsi 16v N3. Ten krótko obcięty jest bardzo dobry, jeździł w pucharze golfa, Pzmot, poszło mu nieźle. Ten drugi strasznie zepsuł ostatni przejazd.
lewap napisał/a:
Sorry że nie pogadaliśmy dłużej, ale o 15 byłem umówiony z fajną panną w Katowicach, sam rozumiesz
Co, jak co, rozumiem. Sprawdź czy ma ładne koleżanki.
mi napisał/a:
(kiedy wyrazów i w jakim składzie? 23 marca może być?)
Chiałbym, ale fura będzie rozebrana. Szykuje się klatka, zawias, chyba wałek,itd...
mi napisał/a:
No Mareczku to sie nazywa jazda i wynik
Jazda średnia, ale regularna, bez błędów. Ale I'll be back
mi napisał/a:
Poka foty tych hostess z nagrodami
I tu jest problem. Rok temu w Tychach czy w Będzinie w safety była Ola. Ola jest bardzo młoda, ale piękna, wygląda na więcej, nie potrzebuje make upu... Widzisz ją i myślisz modelka, delikatana uroda, piękne ciało. Wczoraj jej wypatrywałem, ale jej nie było... Nawet się nie odezwała czy będzie, chyba jest obrażona o jedną akcję...ale takie piękne dziewczyny moga się obrażać,eh. Sorry, za OT, ale kto widział Olę ten wie o czym mówię. Cud dziewczyna. Nie jak te całe kur.estwo co się pląta po okolicy.lukp - Pon 10 Mar, 2008 Super wynik gratuluję qbus - Wto 11 Mar, 2008
i jeszcze wyniki http://www.rajdy.org.pl/p..._1el_090308.xlsLoko - Wto 11 Mar, 2008 Hehe w końcu nie od dziś wiadomo, że te Civici to w ogóle nie hamują, ten w dodatku miał tak beznadziejne hamulce, że to już przed startem było wiadomo, że nie da rady sie zhamować qbus - Wto 11 Mar, 2008
Cytat:
ten w dodatku miał tak beznadziejne hamulce
jakbyś mi nie powiedział co to za zaciski to w życiu bym nie zgadł
przeglądałem wyniki... zaskoczony jestem postawą Śladowskiego w leciwym 205 GTi... auto praktycznie wizualnie sie nie odpychało a przegrał raptem ok 6 sekund z Markiem chyba... ciekawa sprawa.Loko - Wto 11 Mar, 2008 To dokładnie ten hamulec był:
http://www.awesome-gti.co...ctr/brakes.html
No a tak z wyników to czerwona 106 też super pojechała, no i jak to zwykle bywa wizualnie wcale nie wyglądało szybko, a tu proszę drugie miejsce w osi.fydi - Wto 11 Mar, 2008
Loko napisał/a:
No a tak z wyników to czerwona 106 też super pojechała, no i jak to zwykle bywa wizualnie wcale nie wyglądało szybko, a tu proszę drugie miejsce w osi.
o przepraszam ja mówiłem, że ładnie gość jedzie qbus - Wto 11 Mar, 2008 Po krótkiej analizie... błąd w wynikach... kolega Śladowski jechał 3 razy krótsza trase i raz dłuższą... a nie 2 krótszą i 2 razy dłuższą jak pozostali...fydi - Śro 12 Mar, 2008 http://www.rajdy.org.pl/galeria_rajd/36928.html