Anonymous - Pią 21 Mar, 2008 zgadzam się z przedmówcą
ale nie mam możliwości kupienia na firmę ,
obecnie yarkiem o dziwo pakuję się nad morze do teścia tylko pakę 400l na dach zakładam i spokojnie wystarcza, przy dwójce dzieci to już nie będzie tak łatwo,
dlatego zakup małego kombi albo liftbacka jest dla mnie najlepszym rozwiązaniem
zobaczymy może przez rok do momentu zakupu może sporo się jeszcze zmienić
ewentualnie takie cudo
http://otomoto.pl/toyota-avensis-C4686953.htmlMichał - Pią 21 Mar, 2008 free dał ci mega propozycje ...
dziwnie ze sie zastanawiasz ....
avensis tylko z silnikiem 2.0FreeMan - Pią 21 Mar, 2008
1.Jak myslisz ile bedzie kosztowalo za 4 lata ?
2.jak myslisz ile bedziesz musial wlozyc kasy w ten samochod jak sie bedzie psul ?
mam jeszcze pocje Megane Sedan 1.5 dci 105KM 2007r wersja Busines Line z paroma dodatkami, za 59tys brutto. (10tys rabatu)Anonymous - Pią 21 Mar, 2008 napisałem że w chwili obecnej robie analize rynku z waszą pomocą
rozglądam się , muszę mieć jakieś ciekawe typy,
bardzo dziękuję freemanowi za propozycję
będę wymieniał za rok a do tego czasu wiele może sie zmienić
np benzyna zdrożeje 3x i kupie dizla
Michał a dlaczego ave tylko 2.0? 1.8 jakieś trefne są czy co?
co do wieku to fakt ave ta z ogłoszenia ma 4 lata ale w sumie nieduży przebieg
raczej toya nie należy do bardzo psujących się aut więc stanowi grono 3-4 letnich
propozycji które będę brał pod uwagę , ile może spaść na wartości myślę że najwięcej tracą nowe auta więc przez następne 4 lata niech straci 20tysi,,
a z ciekawości weszły już do sprzedaży te malutkie twingo sport 133KM? ilo to będzie kosztowało tak z ciekawości pytam?Anonymous - Pią 21 Mar, 2008 ojciec oddaje siostrze w te swięta takiego avensisa2004 2.0pb liftbak , siostra raczej chętnie by sie go pozbyła , bo stego co wiem średnio jej się widzi taka "locha" wolała by coś mniejszego .Stf - Pią 21 Mar, 2008
mikson napisał/a:
altima fajna tylko automat i te lampy malo gustowne
mówisz o guście i jednocześnie zastanawiasz się nad Skodą ?
jakość wykończenia altimy vs nawet superb jest chyba jednak z innej półkimi - Pią 21 Mar, 2008 nie porównuj tu byle superba czy - przez gardło mi to nawet nie chce przejść - tego czegoś na "a" z FabiąStf - Pią 21 Mar, 2008 nie było mowy o Fabii tylko o Octavii. Generalnie za 4-5 dyszek można mieć całkiem miłą limuzynę.CHRZANEK - Pią 21 Mar, 2008
mikson napisał/a:
a z ciekawości weszły już do sprzedaży te malutkie twingo sport 133KM? ilo to będzie kosztowało tak z ciekawości pytam?
?? ?? ?? ??
Jest coś takiego ??FreeMan - Pią 21 Mar, 2008
CHRZANEK napisał/a:
mikson napisał/a:
a z ciekawości weszły już do sprzedaży te malutkie twingo sport 133KM? ilo to będzie kosztowało tak z ciekawości pytam?
?? ?? ?? ??
Jest coś takiego ??
Twingo RS bylo prezentowane w Genevie. narazie nie jest w sprzedazy.Anonymous - Pią 21 Mar, 2008 Sft o gustach się nie rozmawia ale octa zewnętrznie fatalnie nie wygląda ale piękność to też nie jest a ta altima ma światła ale lexi plexi ale generalnie widziałem ją kiedyś niezły unikat ,
a tak poważnie bardziej interesuje mnie to że octa ma większy bagażnik z lepszym dostępem, jest większy wybór w używkach, w częściach zamiennych i łatwiej ją sprzedać , niż altime
w altimie podoba mi się przód i środek , ma fajny silnik ale automat , fajna ale jednak manual by mógł ja zakwalifikować do grona branych pod uwagęAnonymous - Pią 21 Mar, 2008 Freeman a jak silniki benzynowe się sprawują np w megane grandtour taki 2.0 warto?Anonymous - Pią 21 Mar, 2008 a taka mazda?
http://otomoto.pl/mazda-3...y-C4717228.html
ponoć większość części to focus ale ta wersja jest z usa
jeden minus to że bagażnik to jest absolutne moje minimus
sympatyczna wersja http://allegro.pl/show_item.php?item=331563590Michał - Pią 21 Mar, 2008 dopiero za rok kupujesz samochód.
nie wydaje ci sie ze
- zmieni ci sie gust
- sytuacja materialna
- zmieni sie cena beny ( na plus , badz na minus )
- zmieni sie naprawde bardzo wiele rzeczy
troche temat z dupy.Anonymous - Pią 21 Mar, 2008 masz racje temat z dupy.