To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - EURO 2008

Bad-i - Pon 09 Cze, 2008

MoRToN napisał/a:
Żurawski i Lewndowski kontuzjowani.. nie zagrają w następnych meczach. Ku**a paranoja. Niech sie pakują i wracają do domu.

to i całe szczescie bo te dwa kalafiory nic nie pokazały (no moze poza dwoma przerzutami Lewandowskiego)

MoRToN - Pon 09 Cze, 2008

Może i tak, ale czy mamy ich kim zastąpić ?
KonradMK - Pon 09 Cze, 2008

pieprzycie że polacy grać nie umieją, a podolski umie. u nas po prostu nie ma kasy i trenerów. te 2 parametry charakteryzują poziom gdy na całym świecie.

No ta... ale to mamy im zapłacić, że by zaczeli grać czy mają najpierw zagrać a później im zapłacimy ?

chodziło mi o kasę na rozwój zawodnika, lekarzy, treningi, wyjazdy to wszystko co ładujesz w niego od dziecka. czasy że dzieciaki grały w dziurawych kapciach piłką z kociego pęcharza już minęły, od dawna na świecie od 6 roku życia zaczyna się treningi żeby coś osiągnąć. a u nas pewnie wciąż robią łapanki pod trzepakiem przy śmietniku.
Młody Papież - Pon 09 Cze, 2008

a w brazylii myślisz że jak to wygląda? ;D

Zgasza się.. ale widocznie mają lepszą kase za granicą za grzanie ławy niż u nas w reprezentacji skoro tak chętnie wybywają.
strick - Pon 09 Cze, 2008

http://www.youtube.com/watch?v=h6VK_lNjung

Wypowiedz Podolskiego

Dżon napisał/a:
a w brazylii myślisz że jak to wygląda? ;D

tam jest jak na dzikim zachodzie. pomyśl, gdybyś całe życie nic nie robił poza kopaniem piłki...

Anonymous - Wto 10 Cze, 2008

Holandia - Włochy - narazie najlepszy mecz tych ME .... 1 bramka strzelona z metrowego spalonego, 2 bramka PIEKNA, suber dogranie V.bonkchoesta do Kuyta a Kuyt do Schnejdera i piekny gol ....
Misiek_lbn - Wto 10 Cze, 2008

szkoda mi Włoch...
od zawsze im kibicowałem i w ME i w MŚ :)
ale może jeszcze dadzą jakoś radę :)

MoRToN - Wto 10 Cze, 2008

Proste, italia rulez !
Anonymous - Wto 10 Cze, 2008

a mi ich nie szkoda.... w dobrym stylu zostali upokorzeni .... nie lubie wloskiej pilki ....

Liga angielska rulezzzzzzzzzzzzzz :rotfl:

Bad-i - Wto 10 Cze, 2008

ja tam wole Polską lige - moze grac nie umieja ale kibole sie pięknie napier.....d..alają
CHRZANEK - Wto 10 Cze, 2008

Marcel 08 napisał/a:
a mi ich nie szkoda.... w dobrym stylu zostali upokorzeni .... nie lubie wloskiej pilki ....

Liga angielska rulezzzzzzzzzzzzzz :rotfl:

Podzielam zdanie Marcelego Szpaka.
Nie lubie oglądać teatru na murawie...