Żurawski i Lewndowski kontuzjowani.. nie zagrają w następnych meczach. Ku**a paranoja. Niech sie pakują i wracają do domu.
to i całe szczescie bo te dwa kalafiory nic nie pokazały (no moze poza dwoma przerzutami Lewandowskiego)MoRToN - Pon 09 Cze, 2008 Może i tak, ale czy mamy ich kim zastąpić ?KonradMK - Pon 09 Cze, 2008 pieprzycie że polacy grać nie umieją, a podolski umie. u nas po prostu nie ma kasy i trenerów. te 2 parametry charakteryzują poziom gdy na całym świecie.MoRToN - Pon 09 Cze, 2008 No ta... ale to mamy im zapłacić, że by zaczeli grać czy mają najpierw zagrać a później im zapłacimy ?KonradMK - Pon 09 Cze, 2008 chodziło mi o kasę na rozwój zawodnika, lekarzy, treningi, wyjazdy to wszystko co ładujesz w niego od dziecka. czasy że dzieciaki grały w dziurawych kapciach piłką z kociego pęcharza już minęły, od dawna na świecie od 6 roku życia zaczyna się treningi żeby coś osiągnąć. a u nas pewnie wciąż robią łapanki pod trzepakiem przy śmietniku.Młody Papież - Pon 09 Cze, 2008 a w brazylii myślisz że jak to wygląda? MoRToN - Pon 09 Cze, 2008 Zgasza się.. ale widocznie mają lepszą kase za granicą za grzanie ławy niż u nas w reprezentacji skoro tak chętnie wybywają.strick - Pon 09 Cze, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=h6VK_lNjung
Wypowiedz PodolskiegoKonradMK - Pon 09 Cze, 2008
Dżon napisał/a:
a w brazylii myślisz że jak to wygląda?
tam jest jak na dzikim zachodzie. pomyśl, gdybyś całe życie nic nie robił poza kopaniem piłki...Anonymous - Wto 10 Cze, 2008 Holandia - Włochy - narazie najlepszy mecz tych ME .... 1 bramka strzelona z metrowego spalonego, 2 bramka PIEKNA, suber dogranie V.bonkchoesta do Kuyta a Kuyt do Schnejdera i piekny gol ....Misiek_lbn - Wto 10 Cze, 2008 szkoda mi Włoch...
od zawsze im kibicowałem i w ME i w MŚ
ale może jeszcze dadzą jakoś radę MoRToN - Wto 10 Cze, 2008 Proste, italia rulez !Anonymous - Wto 10 Cze, 2008 a mi ich nie szkoda.... w dobrym stylu zostali upokorzeni .... nie lubie wloskiej pilki ....
Liga angielska rulezzzzzzzzzzzzzz Bad-i - Wto 10 Cze, 2008 ja tam wole Polską lige - moze grac nie umieja ale kibole sie pięknie napier.....d..alająCHRZANEK - Wto 10 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
a mi ich nie szkoda.... w dobrym stylu zostali upokorzeni .... nie lubie wloskiej pilki ....
Liga angielska rulezzzzzzzzzzzzzz
Podzielam zdanie Marcelego Szpaka.
Nie lubie oglądać teatru na murawie...