Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
dzik - Pon 23 Cze, 2008 Wieloklinowy. Tak go nazwiemy. Jak go przekroimy wystepy beda mialy przekroj klina, nie tak widoczny ale jest. Jest tam trapez.
Ksztalt ten zapewnia latwiejsze trafienie w nacienia w kolach i ma dwie funkcje, zapobiega spadaniu orac zwieksza powierzchnie styku.
Kuzwa, w szkole gosc mnie z tego meczyl wiec pamietam.
Wlasnie sie przypierdzielal ze wielorowkowy jest rowniez klinowymJanusz - Pon 23 Cze, 2008 Rany boskie..... dobra... ja już nie będę przytaczał kolejnych definicji pasków wieloklinowych i wielorowkowych, moim zdaniem po pierwsze generalnie nie ma sie o co przegadywać i czepiać takich słowek, bo to bez sensu.... a po drugie na dane paski wystarczy popatrzeć, i pomyśleć logicznie analizując ich nazwy...:) tak wiec wieloklinowy to wieloklinowy, a wielorowkowy to wielorwokowy... i po co sie przegadywać o takie bzdety, szkoda żywotności klawiatury...Vlodarsky - Pon 23 Cze, 2008
dzik napisał/a:
Wieloklinowy. Tak go nazwiemy. Jak go przekroimy wystepy beda mialy przekroj klina, nie tak widoczny ale jest. Jest tam trapez.
teraz się z Tobą zgodzę wielorowkowy to także nazwa stosowana powszechnie
Ale chociaż wszelkie źródła mówiły, że wcześniej nie miałes racji to jednak musiałeś się kłócić... Dzik to Dzik - jak on nie ma racji to nikt nie ma !
dzik napisał/a:
Kuzwa, w szkole gosc mnie z tego meczyl wiec pamietam.
Wlasnie sie przypierdzielal ze wielorowkowy jest rowniez klinowym
Pamiętasz Dziku jak opowiadałeś mi o nauczycielu który tyle lat uczył ludzi z książki w której był błąd ? ten błąd który Ty wykryłeś ? A więc to ten sam nauczyciel ??dzik - Pon 23 Cze, 2008 Vlodi, ale kto zaczynal ta dyskusje?M - Pon 23 Cze, 2008 Dzik to wykrywacz, nawet wykrył ze honda oszukuje klientow vtec-kickiem! O! mi - Wto 24 Cze, 2008 Dzik to wykrywant jest!Anonymous - Nie 29 Cze, 2008 dostalismy Cross Country a oddalismy ładnie posadzona na Weitec'u
taka mała manualna praca
z tyłu sa gorsze .... ale klient nasz Pan
a i takie cos sobie kupilismy
nastepne zakupy wkrótce
Bonus od cichego
Zasady BHP przede wszystkim
k-mart - Nie 29 Cze, 2008 Kurcze az Ci sie troche dziwie Marcel, ze chce Ci sie zawodowo naprawiac / dlubac samochody, respekta.
Robilem to ~10lat zyjac z tego, teraz sie ciesze ze mam robote nie zwiazana z samochodami, wiec RESPEKTA dla Ciebie! PiTT - Nie 29 Cze, 2008
k-mart napisał/a:
Kurcze az Ci sie troche dziwie Marcel, ze chce Ci sie zawodowo naprawiac / dlubac samochody, respekta.
Robilem to ~10lat zyjac z tego, teraz sie ciesze ze mam robote nie zwiazana z samochodami, wiec RESPEKTA dla Ciebie!
a w pracy Marcel też naprawia, tyle że samoloty
piękne gogle! r26rulez - Nie 29 Cze, 2008
reklama dzwignia handlu Anonymous - Nie 29 Cze, 2008 spoko .... nie ukrywam ze sa slabsze dni, ale sprawia mi to czasem przyjemnosc, a napewno bedzie milej jak zaczniemy jakis fajny projekt .... i mam nadzieje w nowej hali
co do reklamy to bedzie juz niedługo inna r26rulez - Nie 29 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
co do reklamy to bedzie juz niedługo inna
moim zdaniem ta jest zajebiaszczaKonradMK - Pon 30 Cze, 2008 tylko jakieś diody walnąć i będzie lans Rudello - Pią 04 Lip, 2008 Super ze macie ładną żabe Anonymous - Pią 04 Lip, 2008 zaklopsowało sie troszke