To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.

dzik - Pon 23 Cze, 2008

Wieloklinowy. Tak go nazwiemy. Jak go przekroimy wystepy beda mialy przekroj klina, nie tak widoczny ale jest. Jest tam trapez.
Ksztalt ten zapewnia latwiejsze trafienie w nacienia w kolach i ma dwie funkcje, zapobiega spadaniu orac zwieksza powierzchnie styku.

Kuzwa, w szkole gosc mnie z tego meczyl wiec pamietam.
Wlasnie sie przypierdzielal ze wielorowkowy jest rowniez klinowym

Janusz - Pon 23 Cze, 2008

Rany boskie..... dobra... ja już nie będę przytaczał kolejnych definicji pasków wieloklinowych i wielorowkowych, moim zdaniem po pierwsze generalnie nie ma sie o co przegadywać i czepiać takich słowek, bo to bez sensu.... a po drugie na dane paski wystarczy popatrzeć, i pomyśleć logicznie analizując ich nazwy...:) tak wiec wieloklinowy to wieloklinowy, a wielorowkowy to wielorwokowy... i po co sie przegadywać o takie bzdety, szkoda żywotności klawiatury...
Vlodarsky - Pon 23 Cze, 2008

dzik napisał/a:
Wieloklinowy. Tak go nazwiemy. Jak go przekroimy wystepy beda mialy przekroj klina, nie tak widoczny ale jest. Jest tam trapez.

teraz się z Tobą zgodzę :) wielorowkowy to także nazwa stosowana powszechnie :)
Ale chociaż wszelkie źródła mówiły, że wcześniej nie miałes racji to jednak musiałeś się kłócić... Dzik to Dzik - jak on nie ma racji to nikt nie ma !

dzik napisał/a:
Kuzwa, w szkole gosc mnie z tego meczyl wiec pamietam.
Wlasnie sie przypierdzielal ze wielorowkowy jest rowniez klinowym

Pamiętasz Dziku jak opowiadałeś mi o nauczycielu który tyle lat uczył ludzi z książki w której był błąd ? ten błąd który Ty wykryłeś ? A więc to ten sam nauczyciel ??

dzik - Pon 23 Cze, 2008

Vlodi, ale kto zaczynal ta dyskusje?
M - Pon 23 Cze, 2008

Dzik to wykrywacz, nawet wykrył ze honda oszukuje klientow vtec-kickiem! O! :D :D
mi - Wto 24 Cze, 2008

Dzik to wykrywant jest!
Anonymous - Nie 29 Cze, 2008

dostalismy Cross Country a oddalismy ładnie posadzona na Weitec'u

taka mała manualna praca :lol2:

z tyłu sa gorsze .... ale klient nasz Pan :]

a i takie cos sobie kupilismy :ble:

nastepne zakupy wkrótce :rotfl:

Bonus od cichego ;D

Zasady BHP przede wszystkim ^_^

k-mart - Nie 29 Cze, 2008

Kurcze az Ci sie troche dziwie Marcel, ze chce Ci sie zawodowo naprawiac / dlubac samochody, respekta.
Robilem to ~10lat zyjac z tego, teraz sie ciesze ze mam robote nie zwiazana z samochodami, wiec RESPEKTA dla Ciebie! :) :pom:

PiTT - Nie 29 Cze, 2008

k-mart napisał/a:
Kurcze az Ci sie troche dziwie Marcel, ze chce Ci sie zawodowo naprawiac / dlubac samochody, respekta.
Robilem to ~10lat zyjac z tego, teraz sie ciesze ze mam robote nie zwiazana z samochodami, wiec RESPEKTA dla Ciebie! :) :pom:

a w pracy Marcel też naprawia, tyle że samoloty :D
piękne gogle! ;D

r26rulez - Nie 29 Cze, 2008

reklama dzwignia handlu :D

Anonymous - Nie 29 Cze, 2008

spoko .... nie ukrywam ze sa slabsze dni, ale sprawia mi to czasem przyjemnosc, a napewno bedzie milej jak zaczniemy jakis fajny projekt .... i mam nadzieje w nowej hali :)

co do reklamy to bedzie juz niedługo inna :rotfl:

r26rulez - Nie 29 Cze, 2008

Marcel 08 napisał/a:
co do reklamy to bedzie juz niedługo inna

moim zdaniem ta jest zajebiaszcza

KonradMK - Pon 30 Cze, 2008

tylko jakieś diody walnąć i będzie lans :D
Rudello - Pią 04 Lip, 2008

Super ze macie ładną żabe :faja:
Anonymous - Pią 04 Lip, 2008

zaklopsowało sie troszke

lwiątka nasze dwa