Ale miał fuksa w pierwszym filmie że nie rolował (około 1:28)
W drugim CTR pięknie zrobił papa
Ale ITR nieźle sobie radzi na torze- z powodu niżej położonego puntu ciężkości,
ma też twardsze zawieszenie.
Poza tym, ITR jest ładniejszy ale niestety nie szybszy.
Nowy Civic Si ma jedno i drugie: wygląd i moc.
Ale niestety pozostaje tylko prywatny import z USA
jak itr jezdzi wolniej od ctr to to wogole nie jezdzi
poza tym ostatnio przeczytalem dosc ciekawe podsumowanie tych hond:D
v-tec - wydaje Ci sie ze jedziesz
a wracajac do tematu, itr jest na bazie civica zrobiony... jak sztywnosc jego nadwozia? duzo poprawiona wzgledem bazowego civica? bo jak dla mnie mala sztywnosc i delikatnosc konstrukcji dyskwalifikuje to calkiem fajne auto (mowie o cifie)...M - Sob 21 Cze, 2008 Ade z calym szacunkiem ale ulep z twojego zdjecia w podpisie do itra ma sie jak smietnik do promu kosmicznego.To jest moje podsumowanie.Misiek_lbn - Sob 21 Cze, 2008
ade napisał/a:
v-tec - wydaje Ci sie ze jedziesz
jak już takie drastyczne rozwinięcie skrótu podajesz, to chociaż nazwę podaj prawdziwą, tj. VTEC ade - Sob 21 Cze, 2008
eM napisał/a:
Ade z calym szacunkiem ale ulep z twojego zdjecia w podpisie do itra ma sie jak smietnik do promu kosmicznego.To jest moje podsumowanie.
naszczescie smietnik bardziej sie nadaje do jazdy po drogach niz prom kosmiczny
popusc zaworek bo jeszcze zylka peknie czy cos w ten desen M - Sob 21 Cze, 2008 Kiedy ostatnio przeszedles legalny przeglad techniczny tym czterosladem?kubas - Sob 21 Cze, 2008
eM napisał/a:
Kiedy ostatnio przeszedles legalny przeglad techniczny tym czterosladem?
dobre hahahhaha ade - Sob 21 Cze, 2008
eM napisał/a:
Kiedy ostatnio przeszedles legalny przeglad techniczny tym czterosladem?
niestety mam hamulce prawie tak kijowe jak w hondzie i nigdy nie dam rady dohamowac przed stacja kontroli pojazdow:d no ale przynajmniej utrzymuje ten czteroslad w takich samych ustawieniach caly czas, a nie co tydzien mi sie zmienia jak w hondzie
moze jakas ustawka na jakims superoesie w kielcach czy cos?? M - Sob 21 Cze, 2008 Z mila chęcia, tylko ja jade pierwszy zeby sie nie zabic o odpadającą szpachlę.ade - Sob 21 Cze, 2008
eM napisał/a:
Z mila chęcia, tylko ja jade pierwszy zeby sie nie zabic o odpadającą szpachlę.
wsumie jak bede jechal z przodu to tez problemu by nie bylo, szpachla za ciezka zeby przeleciec dystans jaki bedzie nas dzielil
a poza tym czym jej wiecej odpadnie tym bede szybszyk-mart - Sob 21 Cze, 2008 Dobra Ade ja sie z Toba z mila checia ustawie - oczywiscie dopiero jak bede mial ten samochod.
Oprocz tego, wymyslilem sobie, ze powinienem zrobic wlasny ranking samochodow ktorymi jezdzilem / jezdze. Mianowicie pomierzyc sobie czasy na wlasnych oesach na ktorych czasem upalam. Czyli cos dla poprawy wlasnej dupohamowni ade - Sob 21 Cze, 2008
k-mart napisał/a:
Dobra Ade ja sie z Toba z mila checia ustawie - oczywiscie dopiero jak bede mial ten samochod.
Oprocz tego, wymyslilem sobie, ze powinienem zrobic wlasny ranking samochodow ktorymi jezdzilem / jezdze. Mianowicie pomierzyc sobie czasy na wlasnych oesach na ktorych czasem upalam. Czyli cos dla poprawy wlasnej dupohamowni
z przyjemnoscia:] moze do tego czasu kupie sobie CTRa TomsoN - Sob 21 Cze, 2008
CHRZANEK napisał/a:
dzik napisał/a:
Jestem uparty w pogladzie ze do 4wd potrzeba turbo albo godziwej pojemnosci.
A widzieliście kiedyś jak jedzie S2000 ?? ?? ??
Wydaje mi się że żaden z was nie widział...
2000cm N/A ze ZWĘŻKĄ W UKŁ. DOLOTOWYM i co... I zap...la aż miło
ale N'ka na turbinie wokół beczki kręci się aż miło na asfalcie, a s2000 nie ma siły, ledwo daje radę
np. patrz Karowa.
To prawda, że jest zaje.iście szybkie ale laka nie pali Loko - Nie 22 Cze, 2008
eM napisał/a:
Ade z calym szacunkiem ale ulep z twojego zdjecia w podpisie do itra ma sie jak smietnik do promu kosmicznego.To jest moje podsumowanie.
Ale merytorycznie prosze, argumentami, a nie wycieczki osobiste. Jak się z kimś nie zgadzasz, to spróbuj go przekonać do swojej racji, a nie obrażaj
Jeszcze jeden taki występ i dostaniesz ostrzeżenie, a potem bana. Więc uważaj. M - Nie 22 Cze, 2008 Odpowiadać merytorycznymi argumentami na konfabulacje?
Loko jak potrafisz to proszę bardzo Zostan moim adwokatem.ade - Pon 23 Cze, 2008
eM napisał/a:
Odpowiadać merytorycznymi argumentami na konfabulacje?
Loko jak potrafisz to proszę bardzo Zostan moim adwokatem.
ale loko ma pewnie zdanie blizsze mojemu niz twojemu