qbus - Wto 22 Lip, 2008 a ja odpadam ziomki bo 25 to moje imieniny... bede w stanie jezdzic dopiero w niedziele wieczorem hehe... 26 jest allegro power w krk.Anonymous - Wto 22 Lip, 2008 łłłłoooooooo ale dyzajn!!!!!!!! yeah!!!! Dymek jestes zwolniooonyyyy!!!mi - Śro 23 Lip, 2008 czyli jak, Dżimku - widzimy się w sobotę i pokażesz swą potęgę?
[już chyba wiem ocb z galerią - wydaje mi się, że to woocash zapodawał, co całkiem sporo tłumaczy ]Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 kto sie czubi ten sie lubi
ps. edt. aha, mowiac juz powaznie akurat Ciebie i Dzona od zawsze chcialem poznac po pierwszych kilku tekstach, mam nadzieje ze sie uda nam... troche ten no... razem.... pozartowac mi - Śro 23 Lip, 2008 eeeehhhhh, spotkajmy się więc gdzieś kiedyś, poplotkujmy i pożartujmy (chyba, że Dżona znów będzie głowa boleć )
...wróćmy do tematu wyrazowa jednak, bo ja dostaję sygnały od kolejnych ludzi chcących się stawić i ścignąć, tym razem 2 x e30 325Bart - Sob 26 Lip, 2008 impreza na wyrazowie bardzo udana, a kto nie był ten trąba
reprezentacja HH baaardzo umiarkowanie liczna: mi (na prawym), dżon o napędzie kulowym (na prawym), Loko, no i ja.
foty będą jak fotografowie je poogarniają
106 - Nie 27 Lip, 2008 zrobilem takie samo zdjecie
jak tam czasy....
pisac prosze
para para piri....Anonymous - Nie 27 Lip, 2008
106 napisał/a:
zrobilem takie samo zdjecie
nie ladnie 106 kseroboju...k-mart - Nie 27 Lip, 2008
JIMEK napisał/a:
kseroboj
My jestesmy plusy wy jestescie minusymi - Nie 27 Lip, 2008 czasy jakoś bardzo wkrótce, kilka fotek:
Anonymous - Nie 27 Lip, 2008 kurde fajny ten tor, a jak nawierzchnia?Bart - Nie 27 Lip, 2008 nie ma dramatu - beton, zdarzają się nierówności, jak deszcz spadnie jest max ślisko mi - Nie 27 Lip, 2008 z wstępnych informacji wiem, że Loko niebezpiecznie zbliżył się do granicy 44 sekund, więc rulez!Bart - Nie 27 Lip, 2008 w charakterze ciekawostki: Loko-master ~44s, a koleś na wyścigowym kładzie, którego widać w tle na foto poniżej kręcił czasy po 38-39 sekund
mi - Nie 27 Lip, 2008 inna ciekawostka - aygo (widoczna na obrazku) nie przyspiesza i nie hamuje, ale w zakrętach jakoś jedzie. Po założeniu r888 zrobiła czas jakieś pół sekundy gorszy od Loko - by kleiła tak dobrze, że niemal bez hamowania dało się jechać