- ...tak, dla tej pani. Dla mnie browar i orzeszki. Kibel jest po lewo?
Niee inaczej...
Jak wchodzi do lokalu kelnera pyta:
-Stolik dla palacych czy niepalących
A bond jej na to:
-DLA SRAJĄCYCH !!! Gdzie tu jest kibel ?KonradMK - Czw 13 Lis, 2008 Michał - Czw 13 Lis, 2008 co oznacza ta buźka ?mi - Czw 13 Lis, 2008 "doy.ebać ci?!"M - Czw 13 Lis, 2008
Michał napisał/a:
co oznacza ta buźka ?
srającego KondziapP - Czw 13 Lis, 2008
Cytat:
srającego Kondzia
to chyba powiązane z tym koszem w ubiegły wtorekKonradMK - Czw 13 Lis, 2008
eM napisał/a:
Michał napisał/a:
co oznacza ta buźka ?
srającego Kondzia
albo Maćka na paradzie gejów M - Czw 13 Lis, 2008
KonradMK napisał/a:
eM napisał/a:
Michał napisał/a:
co oznacza ta buźka ?
srającego Kondzia
albo Maćka na paradzie gejów
Ja na paradzie gejów moge stać tylko z grubym żołnierskim pasem w ręku
A to Kondziu z parady gejow:
W pasczu:
W ruru:
Michał - Czw 13 Lis, 2008 w ruru KonradMK - Czw 13 Lis, 2008
eM napisał/a:
Ja na paradzie gejów moge stać tylko z grubym żołnierskim pasem w ręku
Coś mi się zdaje że ten pas śni ci się po nocach Ślady na psychice zostają na całe życie pcs - Czw 13 Lis, 2008
Bad-i napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
Hehe dokładnie i kradnie garnitur !!!!!!!!! a tak zawsze miał swój
najlepsze jest to ze ukradl smoking ochroniarzowi wiekszemu od siebie a na nim lezal idealnie
ale najgorsze z wszystkiego, mial za krotkie białe spodnie (gosc ktory ma byc idealem szyku i elegancji)
pomijajac fakt ze mnei sie bardziej podobala pani fields niz Olga cos tam (o ca z rana sie pocialem z kolega PS) to rzucilo mi sie dokladnie, ze ciagle mial przykrotkie spodnie i to nei na pewno nie byl przypadek tylko widac nowa moga (ogolnie moim zdaniem ciuchy mial dobrane idealnie, tylko ze nie zawsze garniaki).
aha, naszlo mnie na alfe 159 w dieslu, bo chce dochodzic astona na szutrze Maciusiowy - Czw 13 Lis, 2008
pcs napisał/a:
aha, naszlo mnie na alfe 159 w dieslu, bo chce dochodzic astona na szutrze
z tym to pojechali, przyznam ...i to od razu na starcie.KonradMK - Czw 13 Lis, 2008 pewnie miał czipa z ebayaMaciusiowy - Czw 13 Lis, 2008
KonradMK napisał/a:
pewnie miał czipa z ebaya
czip rezystor od Q saxorulez - Czw 13 Lis, 2008 Dobra widziałem 007 Quantum coś tam..
1. scena z Alfą faktycznie daje do myślenia czy też nie lepiej kupić 159 zamiast Astona
2. scena upadku z samolotu rządzi na sali były brawa
brakowało mi scenariusza porządnego, miałem wrażenie że film był złożony z kilkunstu scen kaskaderskich spiętych fabułą.
Czekam z utęśknieniem na kolejną część bo mam wrażenie że w tym odcinku specjalnie zerwano z tm co Bond powtarzał przez XX odcinków - Martini i oklepany tekst na dupy My name is Bond, James Bond