Bad-i - Śro 06 Sie, 2008 jakby to ująć, miejsce z tyłu mnie nie interesuje. Tak na prawde jak ja prowadze paska to za mna tez nikt nie usiądzie
Ponawiam pytanie, czy i kto ma dostep do Audi ASO. Potrzebuje sprawdzic czy sa w stanie sprowadzic auto z niemiec bo tam wystepuja takie modele silnikowe. Tak na prawde to juz mam konfiguracje i tam auto wychodzi o wiele taniej niz u nas Anonymous - Śro 06 Sie, 2008
Bad-i napisał/a:
Ponawiam pytanie, czy i kto ma dostep do Audi ASO. Potrzebuje sprawdzic czy sa w stanie sprowadzic auto z niemiec bo tam wystepuja takie modele silnikowe. Tak na prawde to juz mam konfiguracje i tam auto wychodzi o wiele taniej niz u nas
Marta ma chyba jakies nr do ludzi z niemiec .... bo jak szukala dla siebie to najpierw przez niemcy, ale Polacy sie odzwio uwineli w 3 miesiace wiec kupila w PL .... a moze przez Ukraine .... PWBad-i - Śro 06 Sie, 2008 nie badz zlosliwy tylko dawaj numer beju bez krokodyla anjas - Śro 06 Sie, 2008 Uwaga!
Ten temat to ściema. Bad-i kupił już samochód.
Oto dowód:
M - Śro 06 Sie, 2008 hahahahhahhahah
Podobno niedlugo wstawia je do Adamanta Bad-i - Śro 06 Sie, 2008 a ty co się śmiejesz, ty w swojej Hance parktronika nie masz lenny - Śro 06 Sie, 2008 to nie parktronik - to 'wlew' gazu.. tylko x 4 dla ściemy...:)Bad-i - Śro 06 Sie, 2008 no i chyba ch..... gadalem z osoba polecona przez Łukasza. Taka A4 2.0 T wychodzi 189 Tys to ja nie wiem jak moze taki broker sprzedawac za 140.
Dodatkowo to samo jest w BMW niby pisza ze wychodzi 140 (325i coupe) a wychodzi jakies 160 ehhhhhh k.u.r.w.a.
Lenny to nie cztery wlewy tylko 4 przepustnice (do jazdy na wstecznym)nox - Śro 06 Sie, 2008 normalnie w Pl są bardzo zawyżone , Brat kupił accorda który w pl w takiej konfiguracji wyszedł 115tyś u brokera wyszedł go 76tyś . Auto brokerzy kupują taniej auta a dodatkowo nakładają niższe marze nie ma sie tu czemu dziwić .Bad-i - Śro 06 Sie, 2008 nox ale to jest 39 tys taniej przy aucie do 120 tys pln, czyli patrzac na to mozna niby kupic auto za 140 tys ktore powinno kosztowac 180 tys tak??
prosze znajdz mi brokera ktory sprzeda mi takie audi w tej cenie, ja obdzwonilem juz kilku i kupar26rulez - Śro 06 Sie, 2008 Bad-i,
a moze byc lekko uzywany z niemiec ??
Jesli tak to zadzowon do tej firmy www.speed-style.pl/
sciagaja nowe badz lekko uzywane samochody z niemieckich salonow- ale tylko audi, merc, bmw, vw, jaguar. Nowy z niemic wychodzi po oplatach taniej niz nowy z polskiego salonu.
zajebisty tylko moim zdaniem wyłącznie dla kobiety.
Ziom, przeciez to murowany zwuciezca plebiscytow: "Ugliest Car of The Year",
"Ugliest Mercedes in History", "Worst Design" itd. !!!r26rulez - Śro 06 Sie, 2008 Twoje zdanie
ale Ty jezdzisz subaru wiec Ciebie nie slucham : )
moim zdaniem zdecydowanie lepszy niz xc60, x3, freelanderBad-i - Czw 07 Sie, 2008 Panowie podkreslam to jeszcze raz, samochod ma byc nowy!!!! nie 5 tys km przebiegu, nie nawet 150. Ma byc igla z salonu.
Narazie z tego co szukam gowno prawda wychodzi i z tymi brokerami i innymi salonami w niemczech. Wczoraj wykonalem jakies 30 telefonow do roznych firm reklamujacych sie na otomoto itd... zadna nie miala mozliwosci sprowadzenia takiego auta tym bardziej w tej cenie co podaja. M - Czw 07 Sie, 2008 No to nie ma wyjscia. Musi byc nowa dacia