qbus - Nie 03 Sie, 2008 felicia kit car nie miala sekwencji 106 - Nie 03 Sie, 2008
qbus napisał/a:
felicia kit car nie miala sekwencji
oczywiscie chodzi o LPG... bo poza tym ze auto ma byc szybkie musi byc
tez ekonomiczne PiTT - Nie 03 Sie, 2008
pit napisał/a:
PiTT napisał/a:
wczoraj trochę myślałem o tym co bym chciał
bardzo mocno zajarany jestem na M5 e39, ale myślę, że jednak koszty utrzymania zabijają
pomijam spalanie na poziomie ponad 20l. ale samo serwisowanie jest zabójcze
do tego to byłoby jednak cały czas e39 z ok 2000-2001r.
ale chyba mam już pewniaka
pomyślałem sobie, przecież Impreza od zawsze była moim marzeniem
może jednak warto iść w tą stronę i za rok, ew. trochę dłużej wyszukać sobie STI z ok. 05r.
coś w tym stylu
No tutaj serwis kosztuje więcej niż BMW i spalanie podobne + .
Też myślałem ale koszta są kosmiczne....
o to nie wiedziałem nawet
kilka osób mi tylko mówiło, że sam koszt części do M5 jest masakrujący
w porównaniu do słabszych modeli, kilkukrotnie wyższy
wrx pewnie lepiej wypada kosztowo
tak czy inaczej, M5 to moje marzenie, STI podobnieBart - Nie 03 Sie, 2008
gravel napisał/a:
w kwestii marzen pozostaje rowniez felicia
no to ziom dałeś do pieca pit - Nie 03 Sie, 2008
bart napisał/a:
gravel napisał/a:
w kwestii marzen pozostaje rowniez felicia
no to ziom dałeś do pieca
GLX Anonymous - Nie 03 Sie, 2008 Witam Panów po urlopie
Chciałem sie dopisać do tego tematu również
U mnie to tak bo po zimie zabieram sie do wymiany autka:
1. Audi S3- najlepiej żółta ale z czarną skórą w środku a nie okropną żółtą alkantarą to takie w zasięgu i najbardziej prawdopodobna wersja
2. Jak będzie trochę więcej tych naszych polskich orełków to może sciągam EVO ze stanów jak będzie okazja
No i jeszcze myślałem nad CLIO Sport III ale to taka najmniej prawdopodobna wersja...Anonymous - Nie 03 Sie, 2008
PiTT napisał/a:
Infra napisał/a:
skladam podpis pod foteczkami wyzej, marzenie od dawna.. jeszcze troche i sie spelni ( jakies 2-3 latka )
ej, masz golfa v gti to czemu nie szukałeś Imprezy?
myślę, że w cenie golfa byś mógł kupić całkiem ciekawą sztukę
kupic to mozna ale koszta utrzymania, ubezpieczenia i paliwa sa dramatycznie wyzsze co zawazylo na ostatecznej decyzji
przed ogladaniem GTI szukalem wlasnie Imprezy, oblatalem pare sztuk no i niestety, marzenia uderzyly w sciane.
No i swoja droga Impreza to niestety u nas lans po maxie, przedwczoraj w Zakopcu latala jedna - zimny lokiec, odcinka na kazdych swiatlach... żenada
A GTI jakby nie patrzec, w miare cichociemne.. i nie halasuje za bardzo i nie jebie blow-offem i nie wyglada specjalnie sportowo.. dopiero detale zdradzaja ze jest nieco szybsze niz standartowe 1.6 k-mart - Nie 03 Sie, 2008
kusiu_vts napisał/a:
1. Audi S3- najlepiej żółta ale z czarną skórą w środku a nie okropną żółtą alkantarą to takie w zasięgu i najbardziej prawdopodobna wersja
Gratuluje. Wygrales status klubowicza!
Temat mozna zamknac.
dzik - Nie 03 Sie, 2008 cif vti, moze byc nawet w sumie 1,4 wazne ze hondaAnonymous - Nie 03 Sie, 2008 no to sie zolci popisali Marek23 - Pon 04 Sie, 2008
Infra napisał/a:
No i swoja droga Impreza to niestety u nas lans po maxie, przedwczoraj w Zakopcu latala jedna - zimny lokiec, odcinka na kazdych swiatlach... żenada
Z jednej strony masz rację, i z Evo też się powoli to dzieje. Z drugiej jednak STI/EVO kupuje się, bo te auta wymiatają. A, że dużo pajaców w nich się lansuje? Trudno...
Ferrari też nie jeżdżą ludzie z którymi umówiłbym się na wypad na Nurburgring, ale to nie znaczy, że nie przytuliłbym F430 Scuderia...
Ja jeszcze dodam, że nowe Clio Sport F1 byłby moim wyborem z obecnych hothatchy...Anonymous - Pon 04 Sie, 2008 Masz racje Marek23, ja sie kochalem w Imprezach zanim ktokolwiek o nich slyszal u nas. A ze sie zlansiły to trudno.. EVO i STI to najlepsze wymiatacze dla mnie, marzenia ktore kiedys mozna spelnic
a jak wygram w totka albo sie dowiem ze jakis nieznany wujo z usa wykitowal i zostawil pare baniek to lece do salonu Lambo po LP560 nox - Pon 04 Sie, 2008 dokończyć fieste na llightowego racera , kupic Fieste ST , a po paru latach dokupić coś klasy średniej kombi w dieslu i wystarczy i jakiś dream ale uwazam że realny to taki lans&fun car i tu mam dylemat mx5/s2000
i oczywiście marzenie które mam od dzieciństwa ford capri Marek23 - Pon 04 Sie, 2008
Infra napisał/a:
lece do salonu Lambo po LP560
Ja jednak F430 Scuderia...mi - Pon 04 Sie, 2008 bo Ty byś Marku chciał do jeżdżenia, nie do lansu...