ziąą spróbuj kiedyś niezła jazda mi - Śro 13 Sie, 2008 dzięki Nox, tak jak się umawialiśmy - 30zł za każdą ofiarę nox - Śro 13 Sie, 2008 uwierzcie wszyscy zadowoleni a za pośrednictwo biorę tylko 5 %Dariano - Sob 23 Sie, 2008 Ja ide razem z K-martem ramie w ramie jesli trzeba bedzie to bede walczyl tez mam D ale miałem A.
Chciałem isc do wojska ale nie dane mi było wypadek mialem w miedzyczasie i z A zrobiło się D. na spotachASG cwiczymy scenariusze wojenne wiec jakis zarys jest
Jesli przyjdzie taka potrzeba bede walczyl do ostatniej kropli krwi .Michał - Sob 23 Sie, 2008 masz racje darku
Za ojczyzne
dzik - Sob 23 Sie, 2008 Dobry temat, mam nadzieje ze Polska nie zblizyla sie w tym temacie do poludniowych sasiadow.
Jedna z najkrotszych ksiazek swiata: "czesi w walce".Anonymous - Sob 23 Sie, 2008 teraz za podpisanie tarczy ruscy dojebią nam taką podwyżkę gazu że się posramy,
bo nasi politycy mogą sobie na to pozwolić ,Dariano - Sob 23 Sie, 2008 J.ebać Ruskich dzik - Sob 23 Sie, 2008 Najbardziej nistabilna sytuacje mamy u siebie, nie wyobrazam sobie jaka bedzie reakcja jak ktos pojedzie po matce zwierzchnika naszych sil zbrojnych.Anonymous - Nie 24 Sie, 2008 CKM na dach do "cytryny" i ganiać wrogie ciężarówki;)