To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Pekin 2008

GeKo - Śro 13 Sie, 2008

Dlaczego u nas nie ma wyników np. w Piłce...? Na piłce generalnie się nie znam, ale posłużę się przykładem jak to wygląda w Europie.

W 2004r odbyłem praktyki w I ligowym Racing club de lens. I oprócz tego że infrastruktura była po prostu kosmiczna. W Całym ośrodku 5 boisk z tego 2 kryte treningowe. Najważniejsze to jednak sposób szkolenia. Tam raz do roku lub częściej menadżerowie drużyny jeżdzą po kraju i szukają już w szkołach podstawowych młodych talentów. Gdy takiego znajdą proponują rodzinie przeprowadzkę w okolice klubu, a taki szczeniak ląduje w internacie i 5 dni bite kopie piłę pod okiem trenerów fizjoterapeutów i całej reszty specy. Najpierw takie łebki grają w młodzieżowym składzie Racing Club de Lens, a potem najlepsi dostają szansę gry w I ligowym składzie. Ktoś powie duże koszty, nieprawda. Wyszkolenie łebka od podstaw przez kilka lat jest tańsze niż zakup zawodnika już wyszkolonego.

mi - Śro 13 Sie, 2008

no bez przesady - nawet jeśli faktycznie jest tańsze - ilu z tych łebków się nadaje ostatecznie na piłkarzy? For szur nie wszyscy, to po prostu musi być droższe, nie ma innej opcji...
GeKo - Śro 13 Sie, 2008

mi: Wiesz, gdyby sie nie nadawali na piłkarzy, to klub by nie opłacał np zmiany miejsca zamieszkania dla całej rodziny.
Bad-i - Czw 14 Sie, 2008

ehhh i znowu nasi dali dupy, a tak liczyłem na Otylkę T_T
anjas - Czw 14 Sie, 2008

Nasi specjalnie to robią - w ten sposób bojkotują igrzyska i walczą o wolny Tybet
Bad-i - Czw 14 Sie, 2008

anjas napisał/a:
Nasi specjalnie to robią - w ten sposób bojkotują igrzyska i walczą o wolny Tybet

to niech spier... do Tybetu

GOKART - Czw 14 Sie, 2008

a ja mam pytanie za 100 pkt. Jak obejżeć relację na żywo w necie meczu siatkarzy POLSKA - SERBIA ?
Konkretny link , nie opatenty.
Próbowałem przez www.itvp.pl ale wysłuchuję relację live z meczu polek z japonkami....

CHRZANEK - Czw 14 Sie, 2008

Ech cała ta olimpiada...
Z jednej strony rozumiem sportowców bo pewnie staraja się robią co moga...

Ale z drugiej strony jako "opinia publiczna" chciałbym zobaczyć jakies sukcesy...

Żal dupsko ściska...

Gaydek - Czw 14 Sie, 2008

Wrócimy bez medali i może to coś zmieni :> .
Bad-i - Czw 14 Sie, 2008

Chrzaniu jedynie medale mozna na PS3 :]
106 - Czw 14 Sie, 2008

ogladalem pierwszy set pl - serbia w pilce recznej wygrany przez
nas do 30tu.. genialny - trzymam kciuki za naszych!!

Michał - Czw 14 Sie, 2008

Dla mnie bolączką nie są zawodnicy ani infrastruktura. Moim zdaniem jest beznadziejny dobór dyscyplin. Bo jakby były takie dyscypliny jak:
- kto wiecej wypije w placie
- kto więcej kupi szampanów innemu
- kto zostanie najdłużej
- kto najwięcej razy sie wyjebie na danceflorze
- kto odwali najgorszą kaszane mówioną ( target: niewiasta )
- kto wstawi niewiascie największą ścieme ( tutaj kulka akurat ostatnio poszedł po całości, ciężko go będzie dogonić :D )
no i królowa sportu
- kto poliże kolege w usta będąc pod wpływem ( tutaj też jest zwycięsca już w sumie )

to jestem na bank pewny ze reprezentacja polski , znana jako drink team przywiozła by tyle złota, ze mógłbym sobie za to kupić escalada na wielkich spinnerach.

marku - jak cyna się liczy to w sumie każdy z nas przywiózł złoto ...

Anonymous - Czw 14 Sie, 2008

escalada kupisz za $30k

nikt ich juz nie chce bo zaczeli zdawac sobie sprawe ze jest cos takiego jak spalanie

Marek23 - Czw 14 Sie, 2008

Michał napisał/a:
marku - jak cyna się liczy to w sumie każdy z nas przywiózł złoto ...

Liczy się, w takim razie szacun. Jaram się tam nagłośnieniem.

Kurcze, smutna sprawa z tymi Igrzyskami...

strick - Czw 14 Sie, 2008

http://www.zczuba.pl/zczu...ego_medalu.html

ciekawe...