HH.ORG na Torze - ExoticCars.pl Track Day - zmiana TERMINU na 19.X
anjas - Nie 19 Paź, 2008 Pięknie HH.org!!!!
Gratki Stf, Jimus, Free! Rewelacyjne wyniki.Marek23 - Nie 19 Paź, 2008 Jako zdetronizowany z pierwszego miejsca w tabelce pierwszy pogratuleję Stfowi...
Wiedziałem, że Stf odnajduje się na tym torze, ale taki czas... Opona i turbo konie plus reszta przeróbek, no i Stf za kierą namieszały.
A jak inne auta jeździły... Widzę, że jednak będę musiał kiedyś wpaść do Lbn, bo tak tego nie zostawię.
Jeszcze raz gratki za czas.saxorulez - Nie 19 Paź, 2008 Jimek zrobił 1:02;XX
Free 1:05;XX
2. Porsche 944
4. Porsche Boxter S (kobieta prowadziła)CHRZANEK - Nie 19 Paź, 2008 Wszyscy na slickach (tzn R888) ...FreeMan - Nie 19 Paź, 2008
saxorulez napisał/a:
2. Porsche 944
4. Porsche Boxter S (kobieta prowadziła)
Dziend Dobry i dziekuje za gratki ale naprawde nie ma czego
Oba Porszaki na 4 Toyo R888 225/45/17.
944 to wersja S2, a Boster to S-ka.
Wypad mega pozytywany, jest troche zdjec, proby taaaakie sobie, ale atmosfera mega.... szczegolnie jak speedster/350z/nowy focus st/ stary focus st / maxdy RX8 zostaly daleeeeekow tyle.
U mnie niestety wkladka miesna zawiodla na calej lini.. nerwy mnie zjadly.
Szczegolnie chcialem pogratulowac Stf-owi.
Niedosc ze wygral caly Exotic Cars Track Day, to jeszcze wykrecil mega czas na naszej pentli... 1,01:29
Rownie bardzo chcialbym pogratulowac Jimkowi 3 miejsca i tego ze przez dluzsza chwile jego 1.02:01 bylo najlepszym czasem naszej pentli.
Co do organizatorow , to jak napierwszy raz. to wyszlo im super. Oby tak dalej.
Na koniec chcialem serdecznie podziekowac Stf-woi i jego Super Żonie (przepraszam Ziom, ale z wrazenia nie zapamietalem jak Twoja Małżonka ma na imie), oraz Jimkowi towarzystwa i fantasycznie spedzonego wspolnie dnia.
Haslo dzisiejszego ddnia to cytat Stf'a
"... Panowie ale wracamy tak delikatnie - tak do stówki..."
ps. dodam tylko ze Stf prowadzil cala droge a chwilami jego predkosc gruuuubo przekraczala stówke... saxorulez - Nie 19 Paź, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Wszyscy na slickach (tzn R888) ...
Jimek chyba na slicku KUMHOCHRZANEK - Nie 19 Paź, 2008
FreeMan napisał/a:
chcialem serdecznie podziekowac Stf-woi i jego Super Żonie (przepraszam Ziom, ale z wrazenia nie zapamietalem jak Twoja Małżonka ma na imie)
Zapewne Stefania ...Marek23 - Nie 19 Paź, 2008
saxorulez napisał/a:
Jimek zrobił 1:02;XX
No to następny... Ale wiedziałem, że prędzej czy później czasy zaczną pękać.
saxorulez napisał/a:
Free 1:05;XX
CHRZANEK napisał/a:
Wszyscy na slickach (tzn R888) ...
Myślę, że Free potrafi dużo lepiej, ale rozmiar opony R15 i szerokość 195? to za mało, na wagę i moc auta. Ale cóż, na tym torze gdzie jest dużo wyjść z nawrotów na 2 biegu przy średnich obrotach auta doładowane zawsze będą miały przewagę.qbus - Nie 19 Paź, 2008 O kurde... gratki dla Stefana niesamowite, liczba pokonanych samochodow i czas w stosunku do innych hh (jesli to faktycznie ta sama proba) mowi sam za siebie. Naprawde jeszcze raz gratuluje, w ogole gratki dla chlopakow, hh.org pokazlo sie z bardzo dobrej strony. Pieknie!Stf - Nie 19 Paź, 2008 Dzięki!!!
... na prawdę nie spodziewałem się, liczyłem po cichu żeby się nie skompromitować i wylądować najdalej w połowie stawki a tu... miłe zaskoczenie.
Dzięki Free i Jimek za to że pojechaliście, bo dopiero w towarzystwie kumpli imprezy tego typu mają sens !
Free - tak jak wspominałeś - rozmiar opony wydaje się być bardzo istotny na tym torze- jeśli uda Ci się założyć coś szerszego na pewno zejdziesz poniżej minuty i 3 sekund. W sumie dzisiaj pojechałeś mocno - gdyby nie nawrót i fatalne wrzucenie 3 zamiast 1 mogłoby być jeszcze ciekawiej!
Jimek - rywalizacja mega - to lubię ! Trochę niesprawiedliwy sposób eliminacji i później przejazdu finałowego spowodowały że udało mi się wygrać. Gdyby podliczyć łączny czas z wszystkich przejazdów nie wiem jakby to wyglądało ale chyba byłbyś z przodu... No i dzięki za płytkę
ps.Free - moja żona na imię ma tak jak Twoja Anonymous - Nie 19 Paź, 2008 Dzieki chlopaki bylo extra. Huczy we lbie do tej pory. Krzychu, juz tradycyjnie best kompan wwa-lbn-wwa łokitok styl. Mam nadzieje ze sie dobrze bawiles latajac. Czasami sie nie przejmuj, laczek robi swoje. Mam szczera nadzieje przyjacielu ze nasze czarne progrozy na temat ewentualnej powtarzalnosci czegos takiego sie nie sprawdza. Stefano jak kazdy miszcz obudzil sie wtedy kiedy trzeba czyli na final i tam jedyny pojechal bezblednie. Cieszylem sie bardziej za ciebie niz za siebie jak porszak nie dal rady! Natomiast jak tak latales po naszej petli jak zmienialismy z Krzyskiem kola to tylko nadsluchiwalem ilosc kolek. Jeszcze jedno, czyli nie udalo sie, jeszcze jedno, coraz ostrzej, znowu znowu, az kurwa, jest - Stefek wychodzi z samochodu, zęby wietrzy, zona do niego "a ty co sie tak szczerzysz" ..... Czas chlopaku zrobiles poprostu kosmiczny. To na pewno jakies oszustwo czaaaaaad. Gratki!!fydi - Nie 19 Paź, 2008 Brawo ! Gratulacje . Klękam przed wami! k-mart - Nie 19 Paź, 2008 No wesolo, gratulacje!
Ale czas wybrac sie na cos wiekszego, mysle ze kazdy ma juz dosc jazdy 2ka i 3ka na torze gokartowym Gaydek - Nie 19 Paź, 2008 A gdzie są fotki? rasta - Nie 19 Paź, 2008
k-mart napisał/a:
Ale czas wybrac sie na cos wiekszego, mysle ze kazdy ma juz dosc jazdy 2ka i 3ka na torze gokartowym